Μοντάζ φωτογραφιών..

:slapface:

Ρε άθλιε χάθηκε να με βάλεις με τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, ή έστω με τον Γιωργάκη, επίτηδες το έκανες, μυρίζομαι δάκτυλο Αντώνη Φάμελου, όπως και ναχει πολύ καλό μην σταματάς.:rifle:

ΥΓ.Αλλαξα πλάνο στην Jenna, επειδή διαμαρτυρήθηκε για την αφίσα:flipout::flipout:

Last edited:
Ρε άθλιε χάθηκε να με βάλεις με τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, ή έστω με τον Γιωργάκη, επίτηδες το έκανες, μυρίζομαι δάκτυλο Αντώνη Φάμελου, όπως και ναχει πολύ καλό μην σταματάς.:rifle:

ΥΓ.Αλλαξα πλάνο στην Jenna, επειδή διαμαρτυρήθηκε για την αφίσα:flipout::flipout:

άλλος στην έκανε, εγώ σίγουρα όχι..... δεν ασχολούμαι με την πολιτική !!!!!!:BDGBGDB55:-bye-

Σίμο δυστυχώς βιάστηκες να ρωτήσεις για τα δικά μου χάλια αλλά δεν κατάλαβες οτι ήταν παραπλανητικό σχέδιο του kokar για να σε βάλει κι εσένα στο στόχαστρο...
όσο για αυτό που λέει ο Ντίνος-bye- για τον πρωτοκλ@στη και τον πρωτομυριστή:worshippy:, ε έχει δίκιο, μόνος σου προκάλεσες την τύχη σου!!!:BDGBGDB55:

υ.γ πάντως το φωτομοντάζ του Σίμου είναι απο τα καλύτερα Kokar...:SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Μοντάζ φωτογραφιών..

κ@λόπαιδα, το νού σας, θα πληρωθείτε με το ίδιο νόμισμα, άνοιξε βεντέτα:flipout::flipout::flipout:

Μα πως μιλας ετσι? Εδω εμεις δουλευουμε για σενα και σε παμε για αρχηγο!!!!!!!!:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μοντάζ φωτογραφιών..

Πουλάκι μου, απάντησες, χαίρομαι γιατί αποκαλύφθηκες:flipout:

Η συκοφαντια ειναι αδικη! Δεν Πειραζει ομως.:AFADF0:
Την εχω μεγαλη και σε συγχωρω!!!:ernaehrung004:

εγώ τα 'πα...

και τα χειρότερα έρχονται....

υ.γ ρε Σίμο, όλο με την πάρτη σου έχει να κάνει ο kokar...:BDGBGDB55:
και μου φαινόσουν καλό παλικάρι!:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Μοντάζ φωτογραφιών..

:slapface:

Τωρα εγω γιατι ειμαι τσατισμενος :argue:??? Μα εισαι με τα καλα σου ρε kokar :argue:? Μου εχεις αφαιρεσει ισα με 70 κιλα στην φωτο:argue:.Σαν καχεκτικο με εχεις κανει. Τα κιλα αγορι μου ειναι επενδηση :grandpa:!!!
Σε παρακαλω να την διωρθωσεις και να επαναφερεις την ταξη.:furious3:

Και αν ειναι δυνατο να κανεις αντιστροφη ρολων :flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Μοντάζ φωτογραφιών..

Τωρα εγω γιατι ειμαι τσατισμενος :argue:??? Μα εισαι με τα καλα σου ρε kokar :argue:? Μου εχεις αφαιρεσει ισα με 70 κιλα στην φωτο:argue:.Σαν καχεκτικο με εχεις κανει. Τα κιλα αγορι μου ειναι επενδηση :grandpa:!!!
Σε παρακαλω να την διωρθωσεις και να επαναφερεις την ταξη.:furious3:

Και αν ειναι δυνατο να κανεις αντιστροφη ρολων :flipout::flipout::flipout:

....κι ευχαριστημένος νασαι:flipout::flipout: