Μοντάζ φωτογραφιών..

Απάντηση: AVClub 1st birthday 23-6-2007

Κωστα μιας και βλεπω πως εχεις πολυ διαθεση για μονταζ και τα τελευταια ποστ δε εχουν σχεση με το θεμα, θα σου προτεινα να ανοιξεις ενα καινουργιο θεμα με δικοσου τιτλ(πχ τα προσωπα του avclub, ιδεα ριχνω) και να τα μεταφερω ολα εκει, τι λες?

Re: AVClub 1st birthday 23-6-2007

:worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy: :worshippy:

Re: Απάντηση: Re: AVClub 1st birthday 23-6-2007

Ρε σύ αυτό λέγεται εκδίκηση.
Θα την κρύψω απο τον γιό μου.Κάνει και εσύ το ίδιο:flipout: :flipout: :flipout:

Ο Kokar κάνει ωραία κολλάζ,αν και σε μένα δεν χρειάστηκε γιατί δεν ξέρω πώς αλλά έχει φωτογραφία και απο το καλλίγραμμο και μυώδες κορμί μου.:flipout: :flipout:
Πάντως είναι άψογος.:ernaehrung004:

Ρε σύ Σπύρο, τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείς να τρέξεις πιο γρήγορα από τον Ναθαναήλ, που παρεπιπτόντως έχει και 2ο κολλάζ στα μαλλιά ( Κόκαρ πόσα σου έδωσε να του βάψεις το μαλλί )? :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: AVClub 1st birthday 23-6-2007

Ρε σύ Σπύρο, τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν μπορείς να τρέξεις πιο γρήγορα από τον Ναθαναήλ, που παρεπιπτόντως έχει και 2ο κολλάζ στα μαλλιά ( Κόκαρ πόσα σου έδωσε να του βάψεις το μαλλί )? :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

ρε ηταν στα νιατα μας αυτη....μετα ασπρισαμε....και γιναμε σοφοτεροι και ΑΕΚ :FSGSFGS4:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AVClub 1st birthday 23-6-2007

Ε,ναι ρε σύ.Body-βίλντινγκ και μαρκάρισμα στον Ναθαναήλ πάει???Εμ ντέν πάει.:flipout: :flipout: :flipout:

Re: Μοντάζ φωτογραφείων..

Είμαι σε αρκετές
Μάλλον δεν έχεις δει όλες τις Φώτο από την αρχή….
Δες αυτήν με το coyote….

Kokar μου δημιούργησες πρόβλημα....
Αρεσε στην γυναίκα μου όπως με έκανες και τώρα θέλει να γίνω έτσι....
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:
Θα σου χρεώσω το γυμναστήριο:violent-smiley-030:

:flipout: :flipout: :flipout:

Κώστα επειδή αρκετοί εδώ μέσα έχουμε "εκτεθεί", με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, σε προκαλώ να ψάξεις σε όλες τις κατηγορίες και να κάνεις τα " μαγικά σου":flipout: :flipout: :flipout:

Εισαι κορυφή στο κολάζ!!!!!:award: :award: :award:
Συνέχισε please....:smash:

Φοβάμαι ότι σταμάτησε να μας τροφοδοτεί ή βρίσκεται σε πυρετώη προετοιμασία:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: