Μοντάζ φωτογραφιών..

Όχι ρε φίλε, τι να με ενοχλήσει ?
Πλάκα κάνουμε εδώ. Αν είναι να παρεξηγούμαστε για ψύλλου πήδημα…..
Άστα να πάνε

Λεω και εγω!!!

Re: Απάντηση: Re: Μοντάζ φωτογραφιών..

ποιος ειναι αυτος ;;;;;;;

.....ετσι ημουν και εγω καποτε και τα παρατησα .....
ε.... και μετα εγινα οπως τωρα .....:ADFADF1:

Αυτός είμαι εγώ κατά παραγγελία του Σίμου.

Μόνο που στην πραγματικότητα είμναι διακόσια κιλά ελαφρύτερος :flipout: :flipout:

Κώστα, οι κολλητοί μου με φωνάζουν Mr Fantastic (ή Reed Richards). Μπορείς να με βγάλεις σε κάτι αντίστοιχο, να έχω να δείχνω;

Καλά, κι ο Mczab σε σαολίν είναι το κάτι άλλο...

Re: Απάντηση: Re: Μοντάζ φωτογραφιών..

Αυτός είμαι εγώ κατά παραγγελία του Σίμου.

Μόνο που στην πραγματικότητα είμναι διακόσια κιλά ελαφρύτερος :flipout: :flipout:

Κώστα, οι κολλητοί μου με φωνάζουν Mr Fantastic (ή Reed Richards). Μπορείς να με βγάλεις σε κάτι αντίστοιχο, να έχω να δείχνω;

Καλά, κι ο Mczab σε σαολίν είναι το κάτι άλλο...

Στέργιο, σε έδωσα, λόγω του ότι ο Κοκαρ δεν είσαι γνωρίσει, βέβαια έπεσε πολύ γέλιο όταν σε είδα.
Ελπίζω φιλαράκ, :award: να μην παρεξηγήθηκες :smash:

Χωρίς σχόλια ….

Τωρα που με ξαναβλεπω θα ηθελα να πω το εξης:

Μηπως το γεγονος οτι εχω τελειωσει την Θεολογικη σχολη (Θεολογος δλδ. πραγμα γνωστο σε καποια μελη), αυτη μου η παραμορφωση μου (και οχι μονταζ οπως σε ολες τις υπολοιπες φωτος) σε διαολο, δημιουργει μια πολυ κακη εικονα για εμενα?

Οχι τοσο σαν Ντινος, αλλα οσο στην παραπανω μου ιδιοτητα?

πχ. Η ανηψια μου, που ειναι 12 χρονων θα "σοκαριστει" περισσοτερο απο μια ημιγυμνη/προκλητικη φωτο (βλεπε καποια παλαιοτερα avatar) απο οτι αν δει τον θειο Ντινο διαολο??

Υπαρχει λοιπον θεμα, τι λενε οι διαχειριστες, ή να το αφησουμε να ξεστρατησει τελειως και οπου φτασει?

Υγ. Αναφερομαι στην εικονα του ποστ #256

Απάντηση: Re: Μοντάζ φωτογραφιών..

Βαγγέλη βρήκα μια Φώτο από τότε που γυμναζόσουνα !

τι λε βρε παιδι ........ και την ειχα χασει αυτη την φωτο ...:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

πωωωωωωω πωωωω ρε πως ημουνα ........:worshippy:

Έχω πει και σε προηγούμενο ποστ , ότι αν κάποια Φώτο ενοχλήσει
Κάποιο φίλο η φίλη (για οποιονδήποτε λόγο ) να το αναφέρει για να διαγραφή.Εδώ κάνουμε την πλάκα μας και το μόνο που θέλουμε
είναι να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας.
Ντίνο σου ζητάω ξανά συγνώμη

Φιλικά Κώστας