Μοντάζ φωτογραφιών..

Ακριβώς αυτό που λέει ο Δημήτρης.... :2thumb22sup:

Αλλά κι εσύ έχεις δίκιο... Το γκόλ που έβαλε στη Γιουβέντους στο 4-2 της Λεωφόρου δεν το ξεχνάω ποτέ... Όπως και το 2ο στο 2-2 με τη Γερμανία. :SFGSFGSF:

Υ.Γ. Είδες πως τον γνώρισα όμως; Οι μεγάλοι παίχτες φαίνονται απ' τα πόδια, όπως και τα καλά καρπούζια απ' το κοτσάνι.... ;)
(Καλά, για τα καρπούζια δεν είμαι και σίγουρος... :D )

Last edited:
Re: Απάντηση: Μοντάζ φωτογραφιών..

Αλλά κι εσύ έχεις δίκιο... Το γκόλ που έβαλε στη Γιουβέντους στο 4-2 της Λεωφόρου δεν το ξεχνάω ποτέ... Όπως και το 2ο στο 2-2 με τη Γερμανία. :SFGSFGSF:

Υ.Γ. Είδες πως τον γνώρισα όμως; Οι μεγάλοι παίχτες φαίνονται απ' τα πόδια, όπως και τα καλά καρπούζια απ' το κοτσάνι.... ;)

μένω άφωνος...
:worshippy:

Πάντως αυτή ούτε παραγγελία να στην είχα.....
Δεληκάρης και μάλιστα δίπλα στον Γιόχαν.... :music-smiley-005: :music-smiley-005: ... ακόμα και 40.000 γαύρους γύρω μου αντέχω.... :flipout:

Σκέψου ρέ σύ εμένα τον γαύρο,μέσα στην Λεωφόρο να πανηγυρίζω το τέταρτο γκόλ τού Γιώργαρου.:grinning-smiley-043

Πάντως αυτή ούτε παραγγελία να στην είχα.....
Δεληκάρης και μάλιστα δίπλα στον Γιόχαν.... :music-smiley-005: :music-smiley-005: ... ακόμα και 40.000 γαύρους γύρω μου αντέχω.... :flipout:

Είχε κάνει μιά τουρνέ ο Αγιαξ τότε στην Ελλάδα,και έχω την εντύπωση οτι το καλύτερο αποτέλεσμα τόχε φέρει ο ΠΑΟΚ (νομίζω χί)

Απάντηση: Re: Μοντάζ φωτογραφιών..

βλεπω οτι και ο παπατσακωνας κρατα το ισο σε θεματα φωτογραφιών,που σημαινει οτι

ΤΡΕΜΕ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!

Λάρρυε, οι δειλώς αποκαλυπτόμενες από του ράσου γάμπες κάνουν πλάτς πλούτς και σε χαιρετούν...

ΧΑΛΛΛΑΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ: ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ! :BDGBGDB55:

Τελικα εδω ολα τα ονειρα γινονται πραγματικοτητα!

Εγω με την Μισελ, ο Κολεζας και ο Κατης σηκωνουν κουπες....:flipout::flipout:

Τελικα εδω ολα τα ονειρα γινονται πραγματικοτητα!

Εγω με την Μισελ, ο Κολεζας και ο Κατης σηκωνουν κουπες....:flipout::flipout:

Για τον Μπάμπη πρέπει ναναι συγκλονιστική εμπειρία:award: Τόσα χρόνια με τα φλυτζανάκια τού καφέ.:flipout: :flipout: :flipout:

Σπύρο, τις ντομάτες τις θες άγουρες (πονάνε όμως) ή ώριμες (λερώνουν)? :flipout: :flipout: :flipout:
Υπάρχουν βέβαια και τα ραπανάκια :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Είχε κάνει μιά τουρνέ ο Αγιαξ τότε στην Ελλάδα,και έχω την εντύπωση οτι το καλύτερο αποτέλεσμα τόχε φέρει ο ΠΑΟΚ (νομίζω χί)

Σωστά νομίζεις.... 1-1 στην Τούμπα.

Για τον Μπάμπη πρέπει ναναι συγκλονιστική εμπειρία:award: Τόσα χρόνια με τα φλυτζανάκια τού καφέ.:flipout: :flipout: :flipout:

Όχι και φλυτζανάκια του καφέ.... Ολόκληρο ντάμπλ πήρα... :firstprize:
Αλλά έτσι είστε εσείς οι γαύροι... Ότι θέλετε θυμάστε...κάτι δεν πάει καλά με τη μνήμη σας... πολλά drop frames..... :flipout: