Μοντάζ φωτογραφιών..

Λυσσάξατε μωρε με τις διακοπές μου !1

Αφου περνάω υπέροχα.

(δυό βράδυα συνέχεια συν-χόρευα με την Φανή Χαλκιά παρέα.Υπάρχει και ντοκουμέντο.Υπέροχος και απλός άνθρωπος και κουκλάρα !!!:firstprize:)

Οταν έρθω θα σας ειδοποιήσω και θα ανεβάσω υλικό (το οποίο ευτυχώς δεν περιλαμβάνει την μούρη μου ,χε χε χε..:flipout:)

Καλή ψήφο σε όλους !

Re: Απάντηση: Μοντάζ φωτογραφιών..

Λυσσάξατε μωρε με τις διακοπές μου !1

Αφου περνάω υπέροχα.

(δυό βράδυα συνέχεια συν-χόρευα με την Φανή Χαλκιά παρέα.Υπάρχει και ντοκουμέντο.Υπέροχος και απλός άνθρωπος και κουκλάρα !!!:firstprize:)

Οταν έρθω θα σας ειδοποιήσω και θα ανεβάσω υλικό (το οποίο ευτυχώς δεν περιλαμβάνει την μούρη μου ,χε χε χε..:flipout:)

Καλή ψήφο σε όλους !

Καλά να περνάς Δημήτρη:ernaehrung004::ADFADF1:

Ε, όχι ρε γαμώτο...Δεν είναι τρόπος να ξεκινήσεις Κυριακή εκλογών αυτός!:BDGBGDB55:
Δεν το κάνατε στο Verde καλύτερα...?:FSGSFGS4:

Εμ , καφέ στο Δελφης ήθελες…….
Ας προσεχές ! :flipout:
(μην ξεχνάς ότι τον τόπο συνάντησης εσύ τον πρότεινες)

Eλα ντέ Verde και ξερό ψωμί, εκεί οι πολιτικές αναλύσεις πέρνουν την χροιά της δημοσιογραφικής τους εκδοχής.

Λοιπόν , μετά το «πρόβλημα» που δημιούργησα στον McZab
(νιώθω τύψης που τον ξεσκέπασα )
λέω να μην παραβρεθώ ξανά σε άλλη συνάντηση !

Λοιπόν , μετά το «πρόβλημα» που δημιούργησα στον McZab
(νιώθω τύψης που τον ξεσκέπασα )
λέω να μην παραβρεθώ ξανά σε άλλη συνάντηση !

Εγώ θα αντιπρότεινα να σε βοηθούσαμε να πνίξεις τον πόνο σου σε καμιά ...κολυμπήθρα με μπύρα (ή οίνον αντίστοιχα), εν μέσω παϊδακίων και λοιπών λιχουδιών γενικώς! Να βλέπω Votes παρακαλώ...

Γιώργος Δενδρόπουλος.

Εγώ θα αντιπρότεινα να σε βοηθούσαμε να πνίξεις τον πόνο σου σε καμιά ...κολυμπήθρα με μπύρα (ή οίνον αντίστοιχα), εν μέσω παϊδακίων και λοιπών λιχουδιών γενικώς! Να βλέπω Votes παρακαλώ...

Γιώργος Δενδρόπουλος.

Γιώργο,

Δυστυχώς η επιθυμία σου είχε στόχο εμένα, δες σε παρακαλώ ποστ 1057 -bye-

Re: Απάντηση: Μοντάζ φωτογραφιών..

Όντως. Αμάν πια με τα verde! Καιρός να καθαρίσουμε καμια τάβλα!

Ρε η επόμενη συνάντηση να κλεισθεί νότια, αλλά μήπως είμαστε εκτός θέματος απουσιάζει ο Κοκαρ και κάνουμε παιχνίδι μόνοι μας.