Μοντάζ φωτογραφιών..

Ο Larry έβγαλε και λόγo στην κοπή της πίτας
Και αποσπάσμα αυτού σας το παρουσιάζω.

Last edited:
αμα σχολιάσω θα το κάνω το μπάνιο δεν το γλιτώνω !!!!

αλλά δεν μπορώ να μην το πω,
είναι γ@μ@το ρε συ kokar :flipout::flipout::flipout::flipout:

:ernaehrung004:

Tα ήθελες και τα έπαθες….PETRAN !

kokar σ' ευχαριστώ!

σε σύγκριση με τον Larry πιστεύω οτι η ευφράδεια του λόγου μου είναι εκπληκτική! :flipout::flipout::flipout:

:BDGBGDB55:

Προτείνω να αλλάξει το νήμα από μοντάζ φωτογραφιών σε μοντάζ video:flipout::flipout:, ακόμη και εδώ "διαπρέπει", το καμάρι μας:SFGSFGSF:

:grinning-smiley-043

που είσαι Σίμο.....

έχεις να κάνεις κανένα σχόλιο για το καμάρι μας???

υ.γ τώρα πως έφτασε στο σημείο ο kokar να είναι το καμάρι μας και όλοι να τον γουστάρουμε με αυτά που μας έχει κάνει, εγώ αδυνατώ να κατανοήσω !!!

:ADFADF1:

Πάω ....βουρ για εξορκισμό:flipout::flipout::flipout: το πνεύμα του :devil-smiley-029::devil-smiley-029::devil-smiley-029:με έχει κυριεύσει, εμ βέβαια αυτά παθαίνει όποιος διαβάζει στις τηλεοράσεις για "δαιμονισμένες Samsung":flipout::flipout:

Kώστα απίθανο!!!!

Re: Απάντηση: Μοντάζ φωτογραφιών..

:flipout::flipout::flipout:
Περασαμε πλεον σε νεα εποχη στο μονταζ!!:BDGBGDB55:

p.s. Βρε πως καταφερες την φωνη του Σιμου. Ολοιδια ειναι :flipout::flipout::flipout:

Ασφαλώς θα διάβασες την απάντησή μου, είναι κάποιο elf, που με έχει "κυριεύσει", ευτυχώς που δεν επιβεβαιώθηκε, κάτι άλλο που ετοίμαζε ο άθλιος ΚΟΚΑΡ:smash:

Απάντηση: Re: Μοντάζ φωτογραφιών..

Άθλιος ? :flipout:
Μάλλον θα το κάνω αυτό που σου είπα….
Να δούμε ποιος θα γελάσει τελευταίος

Αθλιος :argue:? Ακου εκει αθλιος :damnyou:. Kokar νομιζω οτι ειναι μια προσβολη που δεν πρεπει να μεινει ασυγχωρητη:grinning-smiley-043. Ξερεις εσυ!!:BDGBGDB55:

:flipout::flipout::flipout:

Υ.Γ. Σιμο σορυ αλλα επρεπε να κανω το σωστο και να τον παροτρινω :BDGBGDB55:!!!

:ernaehrung004:

:Banane0:
Ο Σιμος ο τραγουδοποιός !

:Banane0:
Ο Σιμος ο τραγουδοποιός !

Δεν ηθελα να το σχολιασω αλλα δεν μπορω να κρατηθω!!!!!!!!!!!!!! Μετα απο τετοιο εξεφτελισμο αν θα ημουν στην θεση του Σιμου θα αυτομπαναριζομουνα για ενα χρονο. :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Last edited:
Tanacious D project !

Tanacious D project !

Ειμαι ταλενταρα τελικα :Banane0:!!!
:award:

ΚΟΚΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ
ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ:worshippy::worshippy::worshippy::award::award::award::worshippy::worshippy::worshippy: