Μοντάζ φωτογραφιών..

Δε μου αρέσει η φάτσα μου φόρα παρτίδα σε ένα σεντόνι ΝΑ! (με το συμπάθειο), πώς να το κάνουμε.

Το ξέρεις ότι δε με χαλάνε τα μοντάζ, αλλά το ν' ανεβάζεις φωτογραφία μου σε τόσο μεγάλο μέγεθος, με χαλάει.

Άλλο το thumbnail κι άλλο αυτό το πράγμα!
Μιλάω σοβαρά.

θα συμφωνούσα ...

είπαμε να βάζουμε φωτό, αλλά όχι και σεντόνια.
μιά 200Χ300 αρκεί

το μέγεθος της φώτο όπως θα είδατε ήταν πάνω από 800χ800
και ως εκ τούτου καταλαβαίνεται ότι δεν θα μπορούσα να την
έχω ανεβάσει εγώ .
Εγώ απλά έδωσα το λινκ.

Για λόγους...δικαιοσύνης Κόκαρ,βάλε την φάτσα σου στην θέση του κυρίου της φωτο(εγώ δεν την έχω).

Κουτσομπόλα,ε κουτσομπόλα:flipout:

what.jpg

:afro: *περιμένει να δει τον DIPIE με μαλιά*

και αυτός ποιος νομίζεις ότι είναι ;;;

attachment.php

Ωπα; Ρεεεεε πως του πάνεεεεεε!
DIPIE μήπως να το σκεφτείς για μερικά extensions; Σου κάνουν απίστευτη γάμπα! :flipout:

Απάντηση: Re: Μοντάζ φωτογραφιών..

Ωπα; Ρεεεεε πως του πάνεεεεεε!
DIPIE μήπως να το σκεφτείς για μερικά extensions; Σου κάνουν απίστευτη γάμπα! :flipout:

Ναί ρε ασκεπή συνάδελφε,δώσε κανά μέτρο απο τους δικούς σου βόστρυχους:flipout::flipout::flipout:

Κόκαρ φτιάχτον ωραίο κι αυτόν,για να μάθει να γελάει :beatnik2:

Re: Απάντηση: Re: Μοντάζ φωτογραφιών..

Κόκαρ φτιάχτον ωραίο κι αυτόν,για να μάθει να γελάει :beatnik2:

Α για να σου πω! Μην του δίνεις ιδέες γιατί θα πιαστούμε μαλλί με μαλλί! :flipout:

Με το epilady... :p

Τι γελάς εσύ βρε που αν καθίσουμε οι τρεις μας στο ίδιο τραπέζι θα συνεδριάσει όλη η φωτογραφική κατηγορία πριν καταφέρει να βγάλει φωτογραφία χωρίς ανακλάσεις;

Απάντηση: Re: Μοντάζ φωτογραφιών..

Με το epilady... :p

Τι γελάς εσύ βρε που αν καθίσουμε οι τρεις μας στο ίδιο τραπέζι θα συνεδριάσει όλη η φωτογραφική κατηγορία πριν καταφέρει να βγάλει φωτογραφία χωρίς ανακλάσεις;

:flipout::flipout::flipout:

:worshippy:

-bye-

Ρε δεν ντρέπεσθαι λίγο, τι είναι αυτά? Πάει ο ΚΟΚΑΡ, στέρεψε ιδεών από το τελευταίο μοντάζ του Σπύρου Σούρλα.