Σήμερα έκανα την εγκατάσταση και όλα πήγαν καλά, μόνο που δεν πήρα ήχο τελικά. Το usb που του ένωσα ήταν αυτό http://jlsounds.com/i2soverusb.html με αυτόνομη τροφοδοσία.
Υπάρχει περίπτωση να μην υποστηρίζεται ακόμη από το λειτουργικό; Στις ρυθμίσεις δεν το είδα πουθενά.
Και εγώ θα ήθελα οθόνη αλλά δεν υποστηρίζει ρε γμτ...
Στέλιο είναι περίεργο που δε σου παίζει ούτε η on board. Κάτι φαίνεται να πηγαίνει εντελώς στραβά.
Όσον αφορά το xmos του Βούλγαρου μου φαίνεται απίθανο να μην υποστηρίζεται.
Αν θυμάμαι κάποια στιγμή το diy dac σου είχε κάνει μια βόλτα στο σπίτι του Παναγιώτη. Εκεί δεν είχε παίξει με raspberry;
Στέλιο το USB to I2S του Βούλγαρου υποστηρίζεται απ'όλες τις διανομές, καρατσεκαρισμένο από μένα επειδή όπως ξέρεις το είχα.
Πολύ πιθανών να φταίει ότι δεν έχεις ενεργοποιήσει το έξτρα ρεύμα στην παροχή USB, δες το στις ρυθμίσεις του Moode.
Δες επίσης αν παίζει με άλλο DAC. Αν δεν παίζει τότε μπορεί να έχει πρόβλημα το ίδιο το rpi2
Κομμένο και γεφυρωμένο ή στον αέρα;Είχε παίξει με raspberry και με το archphile. Θα το πολεμήσω πάλι σήμερα να δω τι φταίει...Με το linux mint που έχω εγκατεστημένο σε sd card και σε notebook παίζει χωρίς πρόβλημα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Θα το δοκιμάσω αυτό με το έξτρα ρεύμα Χρήστο, αν και το + της USB του dac είναι κομμένο και δεν τραβάει ρεύμα από το ras/ry. Επίσης θα δοκιμάσω και με το άλλο που έχω με το cmedia.
Η κάρτα του Βούλγαρου έχει τσάμπερ που αν το βγάλεις είναι στον αέρα το + που έρχεται από έξω. Κάτι τέτοιο δεν έχει δημιουργήσει πότε πρόβλημα ούτε σε Windows αλλά ούτε σε Linux στο παρελθόν. Κάτι άλλο είναι...Κομμένο και γεφυρωμένο ή στον αέρα;
Μπορεί να φταίει κι αυτό ξέρεις...
Από την άλλη βέβαια από την στιγμή που ήδη έχει παίξει στου Παναγιώτη κάτι άλλο θα είναι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.