Moonfall

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    23
Δεν λέω πως δεν το απόλαυσα.
Απλά πρέπει να ξέρεις τι θα δεις και αν γίνεται, δείτε το με παρέα.
Εγώ αν δεν το έβλεπα με το γιο μου ίσως να το άφηνα στη μέση.
Αλλά ο live σχολιασμός της ταινίας ήταν όλα τα λεφτά!
Και είναι ότι πρέπει για να κουνηθούν τα Subwoofer!

Χμ ηθελα να δω μια ταινια κλασικη Emmerich και κατα το ημισυ πιστευω το πηρα. Το πρωτο μισο της ταινιας ειναι για το πολυ 3/10 πραγματικα κακα εφε καθομαστε ασχολουμαστε με τα οικογενειακα των πρωταγωνιστων γενικα μια απογοητευση εκτος το σημειο με το κυμα φαινεται και στο trailer μου αρεσε 1-2 λεπτα κρατησε. Απο εκει και περα η εξελιξη του τελευταιου 40λεπτου με την κλισε αλλα τιμια εξηγηση και τα πολυ πολυ δυνατα εφε με αποζημιωσαν. Δεν εχει αυτο το κατι του Independence Day που για μενα ειναι η κλασικοτερη Αμερικανια που την βλεπεις ξανα και ξανα ουτε καν του τιμιου The Day After Tomorrow ειναι ενα λιγο χειροτερο 2012. Μετα τη μεση καταλαβα οτι εχουμε τοσο κακα εφε στο πρωτο μισο της ταινιας για να παει το budget προς το τελος. Δεν ειναι καλη ταινια αλλα μαζι με δυνατο ηχο καλη εικονα μπολικα πατατακια ποπ κορν και κοκα κολα αγνοωντας τα ατελειωτα κλισε και τις χαζες ατακες βλεπετε. Απλα το καλαθι οσο πιο μικρο γινεται απο αποψη σεναριου και χαρακτηρων απο εκει και περα επειδη δεν υπαρχουν τα τελευταια χρονια ταινιες με δυνατα εφε παλι καλα να λεμε που βγηκε και αυτη. 5.5/10