morel 633 AVYRA

Σωστά αλλά κοίταξε ;τα morel έπαιξαν καλά και αυτά που αναφέρω σε δύσκολο χώρο .
Όπως έπαιξαν καλά σε διάφορες εκθέσεις που παρουσιάστηκαν και δεν υπήρχε φροντισμένος χώρος .

Είναι πολύ πιο εύκολο να παίξει "σωστά" ένα ηχείο με μικρές μονάδες σε σχέση με ένα με μεγαλύτερες.

Γιατι ειναι καταρα, δεν καταλαβα.

Το ότι εξαφανίζονται στο χώρο;
Πας να αλλάξεις δίσκο, δεν ξέρεις που είναι το ηχείο, ζντουπ το μικρό δαχτυλάκι στη γωνία του!

Γενικά τα μικρά δαχτυλάκια είναι φοβερά εργαλεία για να βρίσκεις πράγματα στο χώρο, κυρίως βαριά.

Είναι πολύ πιο εύκολο να παίξει "σωστά" ένα ηχείο με μικρές μονάδες σε σχέση με ένα με μεγαλύτερες.
Mπααα...μην το λες αυτό.
Εγώ πχ που είχα 4 8αρια γουφερ σε δωμάτιο βαριά βαριά 30 τετραγωνικά,δεν είχα κανένα πρόβλημα με το μπάσο όταν άνοιγα την μπαλκονόπορτα,το παράθυρο και την εξώπορτα,για να εκτονωθεί το μπάσο και να μην πάθεις ασφυξία.
Τον χειμώνα βέβαια είχα ένα προβληματακι,αλλά με ένα μπουφάν μοτοσυκλέτας , το ελυνα και αυτό 😀😀

Το δικό μου μπάσο το πήγαινα στην παιδική χαρά να εκτονώνεται με άλλα.
Τώρα που έμαθε την περιοχή πάει μόνο του απέναντι στο πάρκο αλλά γυρίζει πάντα την ώρα που ακούμε μουσική.

Τι λέτε μωρέ!
Δόξα νάχει ο γιαραμπής που δεν σε έχω γείτονα! :ROFLMAO:

Το ότι εξαφανίζονται στο χώρο;
Πας να αλλάξεις δίσκο, δεν ξέρεις που είναι το ηχείο, ζντουπ το μικρό δαχτυλάκι στη γωνία του!

Γενικά τα μικρά δαχτυλάκια είναι φοβερά εργαλεία για να βρίσκεις πράγματα στο χώρο, κυρίως βαριά.
Αυτά δεν είναι ηχεία, είναι ο Χάρι Πότερ με την αόρατη κάπα.

Το δικό μου μπάσο το πήγαινα στην παιδική χαρά να εκτονώνεται με άλλα.
Τώρα που έμαθε την περιοχή πάει μόνο του απέναντι στο πάρκο αλλά γυρίζει πάντα την ώρα που ακούμε μουσική.

Τι λέτε μωρέ!
Δόξα νάχει ο γιαραμπής που δεν σε έχω γείτονα! :ROFLMAO:
Δεν κατάλαβες ;χαμηλό και ρεύματα με το προηγούμενο ηχείο για να σε κάνει να πετάγεσαι από την καρέκλα δίχως υπογούφερ .

Σε κάθε περίπτωση κερδίζεις όμως σε ποιότητα …με το morel αρκεί να κάνεις τις επιλογές σου από πίσω ,έχει αποθέματα …
Μια λεπτομέρεια που οφείλω να γράψω για την συσκευασία του ηχείου για το πώς σέβονται κάποιοι τον καταναλωτή .
Διπλή συσκευασία πέρα τα νάιλον , αφρολέξ συλλέκτες υγρασίας αλλά και θήκη υφασμάτινη ,νομίζω είναι χρήσιμη για όσους που για κάποιους λόγους δεν θα το ακούν συνέχεια .

IMG_1732.jpegΕδώ μια άλλη κριτική για το συγκεκριμένο ηχείο .
https://avreviews.co.il/international/morel-avyra-633-review-en/
Εδώ με Nagra
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν κατάλαβες ;χαμηλό και ρεύματα με το προηγούμενο ηχείο για να σε κάνει να πετάγεσαι από την καρέκλα δίχως υπογούφερ .
Mακη τι εννοείς "ρεύματα"?
Μήπως θες να πεις ντεσιμπέλ??

Για να έχεις decibel Θα πρέπει να έχεις ικανό ενισχυτή για να το κάνει ,αλλά και μεγάφωνα που να Αντέχουν .
Το Oberon 9 είχε αυτό προσόν και μεγάλα περιθώρια σε watt -ρεύματα για να τα οδηγήσεις σε σημείο να τρομάζεις σε κάποιες ηχογραφήσεις .
Για τόσα μεγάλα μεγάφωνα δεν υπήρχαν παραμορφώσεις μεγάλες λόγο SMC (παντέτα)δικιά τους .
Για να τα γράφουμε όλα .

Όχι, κατάλαβα, τα έχω ακούσει.
Ίδια συννομοταξία με τον mdvq είσαστε.
Και αυτός βάζει μουσική για το σπίτι του άλλου.

Όχι, κατάλαβα, τα έχω ακούσει.
Ίδια συννομοταξία με τον mdvq είσαστε.
Και αυτός βάζει μουσική για το σπίτι του άλλου.
Δηλαδή είναι κακό αν επιθυμούμε να ακούμε δυνατά μερικές φορές ;Τώρα ούτε αυτό γιατί έχει παντόφλα 😂
Έχω ηρεμήσει 😂

• Haha
Reactions: Tzimisce
Ε δεν το λες παντόφλα, άγαλμα έπρεπε να κάνεις στη γυναίκα! :ROFLMAO:
Δεν βλέπεις τον mdvq που έφαγε τόση παντόφλα που τώρα παίζει με κάτι earfun;

Το είχα πάθει μικρός, μου είχαν κρύψει μία drums που μου έφεραν δώρο και μου έδωσαν ένα αρμονιάκι της Casio να παίζω που "τελείωναν" και οι μπαταρίες.

Ε δεν το λες παντόφλα, άγαλμα έπρεπε να κάνεις στη γυναίκα! :ROFLMAO:
Δεν βλέπεις τον mdvq που έφαγε τόση παντόφλα που τώρα παίζει με κάτι earfun;
Ποια earfun?
Αυτά είναι θεριά ανήμερα.
Εδώ είμαστε τώρα
1,5 ιντσα ηχειάρα,5 ολάκερα βατ στο κεφάλι σου ρίχνει αν το "αγριεψεις"😀

Attachments

• xlarge_20221202124922_417ddf1b.jpeg
    xlarge_20221202124922_417ddf1b.jpeg
    93 KB · Views: 19
  • Haha
Reactions: Tzimisce and vlad66
Τι έγινε ρε φίλε;
Σου είπε η γυναίκα "αν αγοράσεις άλλο στερεοφωνικό θα σου το βάλω εκεί που ξέρεις" και τα παίρνεις σε μέγεθος υπόθετου; :oops:

Για αυτό ακούω εγώ χαμηλά... Πρόσεχε Μάκη! :ROFLMAO:
Είχα πάρει δύο τέτοια "κουμπιά".
Μου έμεινε το ένα.
Το άλλο,μπορείς να υποθέσεις που είναι 😸😸

Τι έγινε ρε φίλε;
Σου είπε η γυναίκα "αν αγοράσεις άλλο στερεοφωνικό θα σου το βάλω εκεί που ξέρεις" και τα παίρνεις σε μέγεθος υπόθετου; :oops:

Για αυτό ακούω εγώ χαμηλά... Πρόσεχε Μάκη! :ROFLMAO:
Είναι κάτι σαν Δόκτωρ Τζέκιλ και κύριος Χάιντ τα morel .

Οπότε αν το αντιλαμβάνεσαι ξεγελάς την γυναίκα σου με την εμφάνιση του ,παίζει όντως ατμοσφαιρικά εξού και το όνομα AVYRA και μεταμορφώνεται σε κάποιες ηχογραφήσεις αν το επιθυμείς σε κτήνος 1000 watt Peak δεν είναι λίγα .

Επειδή είδα τι κάνει ….Κάποιες φορές που θα είμαι μόνος θα του δώσω να καταλάβει .
Δύσκολα φεύγει το μικρόβιο .

Τώρα πιστεύω να κατάλαβες γιατί το επέλεξα 👍😂

• Haha
Reactions: Tzimisce
Μια φορα καγκουρας, για παντα καγκουρας! :D
Όταν τα έφερα στο σπίτι τα άκουσε και της άρεσε η εμφάνιση τους ,μου είπε επί λέξη αυτά είναι για το σαλόνι .Εντάξει αλλά μην χαλάσουμε το άλλο σύστημα με μικρά ηχεία που έχουμε .😉
Συμβιβάστηκε αλλά δεν γνωρίζει τις προθέσεις μου 🎸🔈🥁.

• Like
Reactions: Λάκης
Τελικά .
Με αυτά που είδα και άκουσα δεν σας κρύβω ότι παρήγγειλα και το 622 ,εξάλλου το θέλω και για στήσιμο home theatre.
Εδώ τα ενδότερα .
Σε κάθε περίπτωση κρατήστε αυτό για το 633 .

Τα ηχεία επέτρεψαν σε πολύ ακριβότερους ενισχυτές να επιδείξουν τις ποιοτικές δυνατότητες τους .
Εδώ με τα πανάκριβα λαμπάτα ενισχυτικά μονοπλοκ της Manley .
https://www.salonav.com/arch/2023/1...y-morel-avyra-633-s-usileniem-manley-labs.htm