Mortal Kombat 2021
Το είδα κι εγώ.μάλιστα το είδα και 2 φορές,ωστε να έχω και μία καλύτερή άποψη.
Το opening αρκετά δυνατό.
Ο Hasashi,πού σίγουρα δεν γράφω σωστά το όνομά,δίνει μία αρκετά καλή εκκίνηση στην ταινία.
Μετέπειτα και μετά το πρώτο πλούσιο fight,αρχίζει το δεύτερό story της ταινίας.
Δε θα μπω σε λεπτομέρειές λόγω spoiler,ομως θα μπορούσε να ήταν και καλύτερή.
Σε κάποιες σκηνές ξύλου,παρατήρησα κάποια λάθη στα εφέ κατά την διάρκεια των χορογραφιών.ενα παρατηρητικό μάτι μπορεί να καταλάβει αυτό πού γράφω.ήθελε νομίζω περισσότερη προσοχή στα σημεία.
Βλέπουμε ας πούμε έναν μαχητή πού κατά την διάρκεια του ξύλου,πηδάει από ύψος ωστε να κατέβει στο έδαφος και κατά την προσεδάφιση λες και πατάει φρένο και πατάει στο έδαφος με απόλυτα smooth κίνησή.χμ....
Τώρα σαν σενάριό.
Δεν με χάλασε και τόσο καθώς από την αρχή δείχνει και καταλαβαίνουμε το τι θα ακολουθήσει και το τι έχει ως βάση.καμία έκπληξή με λίγα λόγια.
Περίμενα βέβαια σε ενα σημείο να ακολουθήσει μία άλλη τροπή,λίγο διαφορετική πού μάλλον θα δούμε στο δεύτερό μέρος.
Οι ηθοποιοί τώρα.
Ο scorpion και ο sub zero μου άρεσαν.
Οι υπόλοιποι μου φάνηκαν ολίγον ατάλαντοι,αλλά εντάξει.δεν είχα και τις τρελές απαιτήσεις και νομίζω ότι με μία δυο εξαιρέσεις,κάποιοι υποστήριξαν οσο το δυνατόν καλύτερα τον ρόλο τους,χωρίς να φέρουν και δάφνες υποκριτικής.
Τελικά άξιζε την θέαση;
Ναι.αν βάλεις στην άκρη μερικά τερτίπια και είσαι και λίγο επιεικής,why not...προσωπικά το είδα με κάποια ευχαρίστησή.
Εδώ έκατσα και είδα την χειρότερη για μένα ταινία του 21,kong vs godzilla,πού για μένα ήταν ιεροσυλία αυτή η ταινία για τον αγαπημένο King Kong,θα πω λοιπόν οχι στο αγαπημένο μου game???η μάλλον στην ταινία του αγαπημένου μου game?
Προσωπικά του βάζω ενα 6/10 καθώς όπως είπα,δεν είχα και τις μεγάλες προσδοκίες ότι θα δω ενα αριστούργημα.
Εν αναμονή για την συνέχεια πού θα δω και πάλι με ευχαρίστησή,κι ελπίζω να κάνουν καλύτερή δουλειά.