Μοτέρ DiSEqC, ΟΤΕ TV και δύο δέκτες γίνεται;

nickzick

New member
28 January 2012
63
Αλεξανδρούπολη
Καλημέρα, να ενημερώσω ότι έχω σχετικά λίγες γνώσεις για το θέμα, οπότε να είστε επιεικής. :coool:

Είμαι συνδρομητής OTE TV και σκέφτομαι να τοποθετήσω μοτέρ diseq στο πιάτο, με σκοπό να πιάνω και ελεύθερα δορυφορικά κανάλια. Προς το παρόν έχω ένα πιάτο 1m με 2 lnb και ένα καλώδιο να κατεβαίνει στον kaonmedia. Επειδή ξέρω ότι ο kaonmedia είναι περιορισμένων δυνατοτήτων όσον αφορά τον αριθμό καναλιών, έχω και έναν dreambox 500+ που κάθετε. Μπορώ να κατεβάσω δεύτερο καλώδιο στον dreambox ώστε να πιάνω εκεί τα ελεύθερα και τον kaon να τον έχω μόνο για τον OTE? Είναι εφικτό κάτι τέτοιο?

Περιμένω τις απόψεις σας, ευχαριστώ εκ των προτέρων. :worshippy:

Μπορείς να βάλεις ένα 80άρι κάτοπτρο για τον ΟΤΕ και να κάνεις το υπάρχον κινητό. Το καλώδιο από το 80άρι θα καταλήγει στον kaon και ένα δεύτερο από το κινητό κάτοπτρο στον dreambox.

Γίνεται και με ένα κάτοπτρο. Βάζεις twin lnb στο κάτοπτρο (η μία έξοδος πηγαίνει στον kaon, η άλλη στον dreambox). Απλώς, για να βλέπεις το πακέτο, πρέπει να "παρκάρεις" με τον dreambox στις 9E και να ανοίγεις τον kaon.

Αχα! Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω. :D

Αν έχετε να προτείνετε μοτέρ, αναμένω.. :)

Για μοτέρ αν δεν αλλάξει κάτι, σκέφτομαι αυτό.

http://www.darkmotor.co.uk/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1

90 από Ελλάδα το βρίσκω. Περιμένω γνώμες, ευχαριστώ. :)

Last edited by a moderator:
καλη επιλογη!!το εχει ενας φιλος εδω και ενα χρονο κ δουλευει αψογα!!:SFGSFGSF:

Όπως? Το μόνο που δεν θέλω είναι κάτι φτηνό και προτιμώ κάτι αξιόπιστο όπως αυτό που είπα. Αν έχεις να προτείνεις κάποιο άλλο, περιμένω πως και πως. :)

Εγώ και άρκετά παιδιά απο τα fora έχουμε αυτό http://www.kalemisbros.gr/moter-diseqc-sg2100a-el.html και είναι πολύ αξιόπιστο. Αυτό που λές εσύ είναι πολύ καλό επίσης αλλά δεν χρειάζεσαι για τη δουλειά που το θές μοτέρ βαρέως τύπου με μεταλλικά γρανάζια. Εσύ αποφασίζεις φυσικά.

Αν στη περιοχή που είσαι φυσάει πολύ καλύτερα να βάλεις με μεταλλικά γρανάζια. (είναι λίγο πιο ακριβά αλλά δεν θα το μετανοιώσεις ) Εγώ έχω ένα POWERTECH DG380

Last edited: