Moto GP στο δορυφόρο

Re: Moto gp 2012

Hotbird απο οτι βλεπω απο το λινκ του papasouzakias αμα δεις κατω κατω στις ευρωπαικες χωρες θα βρεις καμποσα. πχ το γαλικο ΝΤ1 ισως και τα Al Jazeera Sports
Τωρα τι ειναι ελευθερο δεν γνωριζω.

Υγ.
Επισης το ιταλικο italia 1 αυτο ειναι σιγουρα ελευθερο.

Μιας και πλησιάζει ο 1ος αγώνας και δεν είδα να έχει γραφτεί κάπου:

Moto2,Moto3,MotoGP @ BBC :D
http://www.bbc.co.uk/sport/0/motogp/17527423
Το πρόγραμμα στο Red button για όσους έχουν στοχεύσει τον 28.2Ε:
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/tv_and_radio/5345480.stm
Σάββατο , 7 Απριλίου (+2 για ώρα Ελλάδος)
1555-1900 MotoGP Qualifying. Live coverage of MotoGP, Moto2 and Moto3 round 1 qualifying from the Losail Circuit, Doha.

Κυριακή , 8 Απριλίου (+2 για ώρα Ελλάδος)
1655-1905 MotoGP. Live coverage of Moto2 and Moto3 round 1 from the Losail Circuit, Doha (1655-1830 on Freeview).
1930-2100 MotoGP. Live coverage of MotoGP round 1 from the Losail Circuit, Doha.

Last edited:
MotoGP satellite

Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιο δορυφορικό ελεύθερο κανάλι θα δείχνει φέτος τους αγώνες MotoGP?
Ευχαριστώ........

Απάντηση: MotoGP satellite

Σίγουρα ενδιαφέρει πολλούς!

καλησπέρα σε όλους,

φυσικά και δεν προκειται να δώσω 20EUR για να ακούω τον ανεκδιήγητο Δημήτρη Διατσίδη (και τσάμπα που ήταν δεν τον αντεχα, πόσο μάλλον να σκέφτομαι ότι έχω πληρώσει για να τον ακουω).

Ερώτηση ρε παιδία γιατι ειμαι εντελώς άσχετος με την δορυφορική λήψη:
Το ΒΒC Red button είναι free? Δηλαδή θα χρειαστώ απλά ένα πιατο που να στοχεύει τον 28.2Ε (δορυφόρος ειναι να υποθέσω, σωστα) και έναν αποκωδικοποιητή?

Το ΒΒC Red button είναι free? Δηλαδή θα χρειαστώ απλά ένα πιατο που να στοχεύει τον 28.2Ε (δορυφόρος ειναι να υποθέσω, σωστα) και έναν αποκωδικοποιητή?

Ναι, Ναι και Ναι
http://www.lyngsat.com/Astra-2B.html
Η συχνότητα 11954 είναι αυτή που σε ενδιαφέρει.
Θα πρότεινα σχετικά μεγαλούτσικο πιάτο για απροβλημάτιστη λήψη αλλά είναι εύκολη δέσμη.
Κανείς δεν σου εγγυάται όμως οτι τα feeds δεν θα μετακομίσουν σε 2-3-4-12 μήνες σε πιο δύσκολη δέσμη που δεν θα πιάνεις ούτε με 3μ πιάτο :)
και μετά, θα μείνεις με μόνη επιλογή τα 2 Δέλτα:ADFADF1: Τουλάχιστον φέτος θα ειναι ΔΔ σε HD :D

Στο hotbird ειναι το italia 1 και italia 2 ελευθερα και τα 2 νομιζω που τα δειχνουν ολα..

Re: MotoGP satellite

Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιο δορυφορικό ελεύθερο κανάλι θα δείχνει φέτος τους αγώνες MotoGP?
Ευχαριστώ........

Εγώ χθες είδα motoGP στα BBC Streams στις 28,2 μοίρες ανατολικά.Επίσης νομίζω ότι ελεύθερα το δείχνει και το Sport 1 στον Astra 19.2.

Re: MotoGP satellite

Χμμ κάποιος που έχει Νοβα πχ πως θα μπορούσε να το πιάσει, σορυ είμαι άσχετος.
Help!

Μια ερωτηση...
To Sport1 σας παιζει καλα???
Εμενα δειχνει 10 15 λεπτα αριστα, μετα αρχιζει να κολλαει η εικονα και να πιξελιαζει και τελος ριχνει ενα no video-audio ή ενα κακο σημα και μετα απο λιγο ....φτου και απο την αρχη.
Το πιανω στον Astra 12480v 27500 με πιατο 1 μετρο (μπορει και να ειναι 1.20!!!!)
Κανω κατι λαθος?

(το Italia 1 εμενα μου το δειχνει κλειδωμενο.
Το Italia2 τι συχνοτητα εχει???)

Απάντηση: Moto GP

Ανέβα ταράτσα να σφίξεις το πιάτο. Μάλλον λόγω αέρα έχανες το σήμα.

Ο ΔΔ to ΣΚ ήταν στο κατάρ και έκανε και ένα 20λεπτο ρεπορτάζ απο την πίστα που το δείξανε στο μεσοδιάστημα moto2-motogp. Μωρέ μπράβο όρεξη για το άθλημα.
Μακάρι να συνεχίσει έτσι.Ότι κι αν λέτε για την πάρτη του, το 1080i είναι απόλαυση και αξίζει κάθε ευρώ κι ας ακούω τις 2λεπτες προτάσεις που προσπαθεί να βγάλει :D
Το BBC δεν το έχει πάρει πολύ σοβαρά το motogp πάντως. Πολύ φτωχό ρεπορτάζ σε σχέση με όσα μας έχει μάθει απο την F1.

Last edited by a moderator:

Ανέβα ταράτσα να σφίξεις το πιάτο. Μάλλον λόγω αέρα έχανες το σήμα.

Μπα....δυστυχως δεν ειναι αυτο.....μου το κανει συνεχεια απο τοτε που το συντονισα.

στον epson 9000 με δανεικο δεκτη απο φιλο δεν με τρελανε η εικονα του.δεν λεω καλη ειναι σε γενικα πλαισια οκ αλλα το περιμενα καλυτερο.νομιζω εχει αρκετη συμπιεση.

Απάντηση: Moto GP

Όπως τα λες είναι.
Το περίεργο είναι οτι την Παρασκευή (ή το Σάββατο - δεν θυμάμαι) έβλεπα χειρότερο σήμα στο otehd απο ότι στο bbc stream (SD). Ίδια ανάλυση αλλά το bbc είχε καλύτερο contrast.
Μακράν χειρότερο ήταν το ote3 (λογικό). Ευτυχώς την Κυριακή ο αγώνας είχε μια χαρά ποιότητα (χειρότερη όμως απο την F1).

Last edited by a moderator:

Έχει γούστο να τραβάει ο OTE εικόνα απο το motogp.com.... γιατί HD μετάδοση κάνει μόνο την Κυριακή στους αγώνες. Το υπόλοιπα τα δείχνει σε απλό high resolution αλλά το πιξέλιασμα είναι εμφανέστατο.

Απίθανο δεν είναι.
Αλλά γιατί να το κάνει ; Σίγουρα η dorna στέλνει stream σε δορυφόρο για να πάρουν κι άλλα κανάλια, γιατί ο οτε να πάρει απο internet;
Επίσης, τα δοκιμαστικά της Πέμπτης, αν και δεν έχω τρόπο να μετρήσω, είχαν μια χαρά ανάλυση, όπως κι ο αγώνας.