Moto GP στο δορυφόρο

Απάντηση: Moto GP

Μπα....δυστυχως δεν ειναι αυτο.....μου το κανει συνεχεια απο τοτε που το συντονισα.
Μήπως υπάρχει ασύρματο τηλέφωνο κοντά; Αν ναι, δοκίμασε να το απομακρύνεις.

Last edited:
Απάντηση: MotoGP satellite

Γεια σας θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιο δορυφορικό ελεύθερο κανάλι θα δείχνει φέτος τους αγώνες MotoGP?
Ευχαριστώ........
Για τους αγωνες MotoGP, για τον μηχανοκινητο αθλητισμο (Μoto,Formula1) και γενικα για τα προγραμματα σε FTA δορυφορικες μεταδοσεις ολων των αθλητικων αγωνων μπορειται να βλεπεται καθημερινα στην στηλη εδω:

http://www.avclub.gr/forum/showthre...ορικές-μεταδόσεις?p=1056419274#post1056419274

Tasos.cz
fahne90.gif
images

Η συχνότητα του BBCi έχει αλλάξει εδώ και καιρό, είναι 11954H. Κάνε τον κόπο στις επόμενες λίστες να την διορθώνεις ;)

Last edited by a moderator:

Μήπως υπάρχει ασύρματο τηλέφωνο κοντά; Αν ναι, δοκίμασε να το απομακρύνεις.
Κοντα οχι ακριβως αλλα μεσα στο δωματιο (περιπου 30μ2) ναι (με τον πομπο του)
Λες να ειναι αυτο???
Αλλα γιατι τα αλλα τα καναλια ειναι μια χαρα???

Εσας παληκαρια σας δουλευει απροβληματιστα αυτο το καναλι???
Μηπως υπαρχει κανενα κολπο για καλυτερο συντονισμο???
Εχω Technomate 6900 combo.

Παω σπιτι,το σουταρω στο μπαλκονι και αναφερω ευπειθως !!!

Η συχνότητα του BBCi έχει αλλάξει εδώ και καιρό, είναι 11954H. Κάνε τον κόπο στις επόμενες λίστες να την διορθώνεις ;)

Ενημερωσα ηδη με εμαιλ την πηγη των αθλητικων μεταδοσεων να διορθωσουνε την συχνοτητα αυτη στους πινακες τους. Αν καποιος αναγνωστης διαπιστωσει και αλλο λαθος στις συχνοτητες παρακαλω ας με ενημερωσει σχετικα :captain: .

Re: Moto gp 2012

Μπαααα....δεν αλλαξε τιποτις!!
Αλλες γνωμες???

Σε ποια συχνοτητα το πιανετε εσεις παληκαρια μου,το sport1???

Μιχάλη στην 12480V είναι. Μάλλον πρέπει να δει κάποιος το κάτοπτρό σου. Ισως χρειάζεται μικρορύθμιση. Είναι μεν λίγο δύσκολος ο 1Η, αλλά στο ΟΡ100 που έχω το lnb του Astra 19,2E έχω 68% ποιότητα και 71% ένταση σήματος.

Ξερετε τι μου κανει εντυπωση??
Οτι στην μπαρα σηματος δειχνει 60%.
Κανονικα, δεν θα επρεπε να εχω προβλημα.
Τες παντων....μαλλον παμε για μεγαλυτερο πιατο!!

φιλε αυτο το καναλι ειναι το πρωην dsf το οποιο επισης ηταν δυσκολο για να το βγαλεις...μαλλον χρειαζεσαι μια μικρορυθμιση στο πιατο σου η λιγο μεγαλυτερο

Το κατοπτρο ειναι ενα Gilbertini του ενος μετρου.
Μαλλον δεν πρεπει να εχει κεντρο τον Astra, γιατι εχει δυο lnb και πιανει και τον Hotbird.

Tωρα που ειμαι σπιτι και το ξανασυντονησα στην 12480, βλεπω οτι εχει στην μπαρα που λεει επιπεδο 73% και στην μπαρα που λεει ποιοτητα 65%..
Μου βρηκε και κατι αλλα καναλια τα οποια και αυτα δεν παιζουν(πχ tele5-dmax neu)
Αρα παμε για μεγαλυτερη ....μεριδα πιατου, γιατι αυτη ειναι μικρη και δεν ταϊζει καλα τον Technomate:flipout:

Απάντηση: Moto gp 2012

Και αυτό το κάτοπτρο επαρκεί. Βρίσκω πολύ πιθανό να είναι ήδη κεντραρισμένο στους astra 1. Με άριστη στόχευση των 19E, με βάση τη δύσκολη αυτή συχνότητα, δε θα έχεις πρόβλημα.

Μιχάλη ο τεχνικός σίγουρα σου έχει κέντρο τον Astra και παράκεντρα τον Hotbird. Και το θέμα είναι πως τα επίπεδα σήματος που έχεις είναι καλά για την συγκεκριμένη συχνότητα.... :chinscratch:

Tωρα που ειμαι σπιτι και το ξανασυντονησα στην 12480, βλεπω οτι εχει στην μπαρα που λεει επιπεδο 73% και στην μπαρα που λεει ποιοτητα 65%..
Μου βρηκε και κατι αλλα καναλια τα οποια και αυτα δεν παιζουν(πχ tele5-dmax neu)
Αρα παμε για μεγαλυτερη ....μεριδα πιατου, γιατι αυτη ειναι μικρη και δεν ταϊζει καλα τον Technomate:flipout:
Η μπάρα της ποιότητας μπλε χρώμα έχει, σωστά; 65% είναι καλή ένδειξη για τον 6900. Δοκίμασε να σβήσεις τη συχνότητα, πέρασέ τη ξανά και κάνε ανίχνευσή της.

Το εκανα και αυτο αλλα...τζιφος!
Το μονο που μου μενει, ειναι να φωναξω τεχνικο για καλυτερη στοχευση του Astra.

(και να σκεφτειτε οτι αυτο το καναλι ουτε που το εβλεπα....αλλα τωρα με το Motogp εγινε απαραιτητο....ρε κατι νταλκαδες που εχει ο κοσμος:flipout::flipout: )

Επεξεργασία:
Παιδες επειδη ακομα δεν αξιωθηκα να φωναξω τεχνικο να μου κεντραρει το πιατο (ασε που φοβαμαι μπας και μετα χασω τιποτις αλλα καναλια),υπαρχει κανενα καναλι που εκπεμπει μεσω Internet να το δω απο το κομπιουτερ???

Δε ξέρω τι γίνεται με τις εκπομπές μέσω διαδικτύου και πώς θα τις κυνηγήσεις
Θεωρητικά υπάρχει πάντα η επίσημη οδός
99ευρώ για video pass full season από το ίδιο το motogp.com
http://www.motogp.com/en/Subscribe?...ntent=menu_right&utm_campaign=2012_FullSeason
Monthly pass για κάνα μήνα μέχρι να βρεις άκρη με την δορυφορική σου 25ευρώ
Και φυσικά εάν το αγοράσεις και κάνεις το πειραματόζωο, πες μας να σε επισκευάζουμε να δούμε την ποιότητα που προσφέρουν :-)