sakisart Senior Member 17 January 2008 578 Θεσσαλονίκη-Δράμα 12 November 2008 #41 Είναι καταπληκτικό παιχνίδι.Όταν ψάχνουμε ατέλειες στο motorstorm μου θυμίζει σαν να σου δίνουν τη Σκλεναρίκοβα και λες δεν τη θέλω γιατί δεν έχει καλά βαμμένο το νυχάκι.
Είναι καταπληκτικό παιχνίδι.Όταν ψάχνουμε ατέλειες στο motorstorm μου θυμίζει σαν να σου δίνουν τη Σκλεναρίκοβα και λες δεν τη θέλω γιατί δεν έχει καλά βαμμένο το νυχάκι.
A aposperp New member 2 May 2007 86 17 February 2010 #42 Ξερει κανεις πως ξεκλειδωνουν οι πιστες? δηλ. τι οχημα ν α επιλεξω σε καθε πιστα, τι χρονους και τι θεση να καταλαβω για να ξεκλειδωσει καθε ρανκ?
Ξερει κανεις πως ξεκλειδωνουν οι πιστες? δηλ. τι οχημα ν α επιλεξω σε καθε πιστα, τι χρονους και τι θεση να καταλαβω για να ξεκλειδωσει καθε ρανκ?
A aposperp New member 2 May 2007 86 12 March 2010 #43 aposperp said: Ξερει κανεις πως ξεκλειδωνουν οι πιστες? δηλ. τι οχημα ν α επιλεξω σε καθε πιστα, τι χρονους και τι θεση να καταλαβω για να ξεκλειδωσει καθε ρανκ? Click to expand... κανείς ????
aposperp said: Ξερει κανεις πως ξεκλειδωνουν οι πιστες? δηλ. τι οχημα ν α επιλεξω σε καθε πιστα, τι χρονους και τι θεση να καταλαβω για να ξεκλειδωσει καθε ρανκ? Click to expand... κανείς ????