Μου χρειάζεται HTPC?

fonzi

Senior Member
29 June 2006
370
Εχω τώρα 2 χρόνια στήσει ένα HTPC με κύβο ANTEC ARIA, ATHLON 3000+, NEC3540, SEAGATE 200GB, onboard vga και έξοδο s-video σε 32" tv κλασική.

Χρησιμοποιώ MCE2005 και δοκίμασα και vista ultimate σε ένα χωριστό partition.
Aπό την μέχρι τώρα εμπειρία μου προκύπτει ότι το μηχάνημα τελικά το χρησιμοποιώ μόνο για να γράφω καμιά τηλεοπτική εκπομπή που να τη βλέπω πχ με time-shifting ή να την αποθηκεύω ώστε να την δώ αργότερα, ή για να την γράψω σε κάποιο dvd δισκάκι αν έχει ενδιαφέρον.

ΤΙΠΟΤΑ άλλο...

Από την άλλη πρέπει να αντιμετωπίζω την αμφιβολία του αν ο υπολογιστής θα "ξυπνήσει" σωστά από stand-by mode (S3) καθώς και τον θόρυβο του δίσκου αλλά και του τροφοδοτικού.

Η ερώτηση απλή: Χρειάζομαι HTPC ή αυτά που λέω θα τα έκανα εξίσου καλά με μιά συσκευή εγγραφής του εμπορίου με σκληρό δίσκο;;

Δεν κατάλαβα..αφού έχεις HTPC ήδη, ποιά ακριβώς είναι η ερώτηση?

Το μηχάνημα που έχω μπορώ να το δώσω σε φίλο που μου το ζητάει.

Οπότε ή στήνω καινούριο μάλλον με intel duo 2 ή παίρνω έναν εγγραφέα του εμπορίου και τελειώνω...

Το μηχάνημα που έχω μπορώ να το δώσω σε φίλο που μου το ζητάει.

Οπότε ή στήνω καινούριο μάλλον με intel duo 2 ή παίρνω έναν εγγραφέα του εμπορίου και τελειώνω...

Εγώ στη θέση σου θα το πούλαγα και θα έπαιρνα οικιακό DVD recorder.

Δεν σου προσφέρει τίποτα.

Με το οικιακό dvd recorder τα κάνω όλα όσα χρειάζομαι;
(προγραμματισμένη εγγραφή, εγγραφή και ταυτόχρονη παρακολούθηση/time-shifting, εγγραφή σε dvd-r);

Aπό ποιότητα εικόνας στην tv θα δω χειροτέρευση σε σχέση με το pc; Tώρα γράφω με pvr2000(hardware mpeg2 encoding) και εικόνα βλέπω από s-video της onboard vga ati x300

Με το οικιακό dvd recorder τα κάνω όλα όσα χρειάζομαι;
(προγραμματισμένη εγγραφή, εγγραφή και ταυτόχρονη παρακολούθηση/time-shifting, εγγραφή σε dvd-r);

Oh yes