Μου διαμέλισαν το μωρό μου! :(

Μα δεν διαφωνώ, αλλά δεν του είπα να την κρατήσει πασά μου! Άλλο είπα - και τού'κλεισα και το μάτι δις παρακαλώ - αλλά δεν με έπιασε, ούτε και συ. Άστο...

Τα σέβη μου κύριοι...

οκ mr. Jameson, δεν είδα τον σχιστομάτη:HTEHETH63: σόρρυ κουνούσε το βαπόρι:ADFADF1:

ΔΕΝ ερχομαι να σου αλλάξω καλώδιο στον ενισχυτή. :p:p Την θέλω την ζωή μου.......
:eek:
:violent-smiley-008:
:devil-smiley-029::behead::behead:

:angel:

Ε, δεν μοιάζουν όλα με βελόνα...
Ούτε το Jian μου ούτε το SanDao μοιάζει...
Τα άλλα βέβαια τα έχω καθαρά για χαβαλέ (κάτι double blade και κάτι κατάνες) μιας και δεν ξέρω να τα "δουλεύω".
Άσε που τα κανονικά δεν τα έχω σπίτι.

Έλα εσύ και μη σε πειράζει, θα σου δείξω κάτι pressure points που άμα τα πατάς ακούς κάτι διαφορές όταν αλλάζεις σουβέρ στο φραπέ μούρλια! :flipout:

Eλα......αντρα μου παρε ανασες,σιγα σιγα φου φου φου ,παιδακι ειναι τι να κανουμε,φου φου φου ,χαλαρωσε ντε ,σιγα τωρα .....ενα παλιοηχειο ειναι πως κανεις ετσι?????????Ευκαιρεια ειναι να παρουμε εκεινα τα μικρα τα φουξια που με αρεσουνε και ταιριαζουν με τις κουρτινες-ΦΟΥ ΦΟΥ ΦΟΥ εγω..............:twoguns::twoguns::twoguns:

Μπα, και η γυναίκα μου έχει ασχοληθεί με πολεμικές τέχνες αλλά όχι όσο εγώ.
Δεν μπαίνει στη μέση σε τέτοια πράγματα, μόνο ουρλιάζει για να μου αποσπάσει την προσοχή.
"ΑΑΑΑΑ!!! ΟΧΙ!!! ΜΙΧΑΛΗ ΜΗ! ΤΙ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!"

Κατά δεύτερον οι νόμοι πειθαρχίας λένε ότι το παιδάκι μου θα έπαιρνε στην πλάτη το 802 και θα το πήγαινε με τα πόδια για επισκευή.
Χαρτζιλίκια και δωράκια κομμένα μέχρι να ξεπληρώσει το χρέος προς τον μπαμπά του.
Άσε που η δικιά μου στα 4 της θα κάνει παραδοσιακή προπόνηση με εμένα δάσκαλο και δεν τη συμφέρει να κάνει χαζομαρούλες.

Κι εγώ έχω Sumiko Blue Point Special. Μάλιστα σε Copland. Είχα 3 γνωστούς με την ίδια κεφαλή, όλοι την έκοψαν. Μόνο εγώ δεν έχω πρόβλημα, αλλά κανένας δεν αγγίζει το ρακ και τα ηχεία.

Είμαι τόσο ευχαριστημένος που αν την άλλαζα θα έπαιρνα μια Sumiko Blue Point EVO III.

Αν αυτό σε βοηθάει, απο προχθές η Sigma απο δική μου μακακία είναι χωρίς cantilever φυσικά και διαμάντι, κόστος για να πάρω αντίστοιχη με την έκπτωση που κάνει ο Ορφέας περίπου 1000€. Και είναι δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια. Τα προηγούμενα´28 όμως χρόνια δεν χάλασα καμμία οπότε αυτό με παρηγορεί.

Απάντηση: Re: Μου διαμέλισαν το μωρό μου! :(

Το πουλάκι μου μιά χαρά είναι. Έχει και καπάκι αλλά η ηλίθια αποφάσισε να το σηκώσει και να περάσει το swiffer κάτω από τη κεφαλή.

Περιμένω να μάθω νέα τώρα για το πουλάκι μου και να δω τελικά αν θα πάω στην Benz ή στη Sumiko που έχει καλύτερες κεφαλές για πουλάκια σαν το δικό μου.
Απλά με ξενίζει λίγο η αγορά ενός τόσο ευαίσθητου κοματιού σαν μεταχειρισμένο.

Κάποιος που να έχει εμπειρία σε αυτές τις κεφαλές και να μπορεί να τις κρίνει μεταξύ τους;

Δεν έχω ιδέα, πάντως μην αλλάξεις καθαρίστρια γιατί μπορεί να έρθει σε κάποιον από εμάς.

Υ.Γ Το quote είναι σε ελεύθερη μετάφραση !!! Χα Χα Χα !!!

Last edited:
Πάρτε βρε μιά 103.....

γιατί είστε τόσο κολλημένοι με ΑΚΡΙΒΑ πράγματα... ?

Στο κάτω κάτω είπες 120 δίσκους έχεις.

Μέχρι να γίνουν 500 και 600 (αν γίνουν) και μάλιστα δίσκοι που είναι ξένοι και δεν αγοράστηκαν με αίμα δεν είναι δικοί....., έχεις μέλλον

Με μιά 103 θα είσαι πασάς και θα με θυμηθείς...

Φυσικά μπορείς να δώσεις και ένα σκασμό λεφτά....
Περί ορέξεως...

Η 103 είναι τόσο φθηνή (~130 ) που αξίζει το ρίσκο να την πάρει κανείς δοκιμαστικά. Όταν την ακούσεις βέβαια, θα την "ακούσεις" για τα καλά..

Όλοι οι χομπίστες "οφείλουν" να περάσουν από μία 103..

Στην περίπτωση του Tzimisce, θα χρειαστεί step-up για να την ακούσει.

Το phono του Copland είναι μόνο για ΜΜ κεφαλές...

Re: Απάντηση: Re: Μου διαμέλισαν το μωρό μου! :(

103, 160... Για Denon υποθέτω μιλάμε ε;
Είναι υψηλοέξοδες ή θα μου βγάλουν το λάδι;

Δεν έχω ιδέα, πάντως μην αλλάξεις καθαρίστρια γιατί μπορεί να έρθει σε κάποιον από εμάς.

Επειδή φοβήθηκε είπε πως δεν θα ανέβει ξανά προς τα βόρεια αλλά θα πάει προς τα κάτω, προς Παλαιό Φάληρο μεριά...

Υ.Γ Το quote είναι σε ελεύθερη μετάφραση !!! Χα Χα Χα !!!

Ναι το πουλάκι μου... :ADFADF1:

Αν αυτό σε βοηθάει, απο προχθές η Sigma απο δική μου μακακία είναι χωρίς cantilever φυσικά και διαμάντι

:blink:

Αυτά είναι που φοβάμαι με τις Sumiko. Έχουν πολύ εκτεθιμένο το cantilever τους. Ειδικά από την Blue point special και πάνω πρέπει να είσαι μάστορας για να μην τη διαλύσεις!

Τι να πώ εγώ που έχω θάψει καμιά ντουζίνα ενοχλητικους περίεργους στην αυλή μου, δίπλα στη λεμονιά επειδή σκέφτηκαν να αγγίξουν το Revox την ώρα που έπαιζε ή στη χειρότερη περίπτωση έπιασαν στα χέρια τους έν αγνοία μου τη Leica ή τις Nikon μου και τους φακούς τους; Εεεεεε;

Λες να βάλω στις αγγελίες στα AV Accessories "Κατασκευάζονται σπαθιά για προστασία συστημάτων"; :flipout:

Λες να βάλω στις αγγελίες στα AV Accessories "Κατασκευάζονται σπαθιά για προστασία συστημάτων"; :flipout:

Μπορείς κάλλιστα να βάλεις ένα κόφτη (σαν μαχαίρι) στο μπροστινό μέρος του καπακιού του πικάπ και στο πίσω ένα ελατήριο ώστε όταν κάποιος το σηκώσει αυτο να κλείνει βίαια κόβοντας τα δάχτυλα του εισβολέα!!:2thumb22sup:

Παρακαλώ να αλλάξει ο τίτλος.
Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.
Για να προσέχουμε λίγο τους τίτλους.

Κι εγώ θα έλεγα την 160 και φύλαξε τα ρέστα για την επερχόμενη αναβάθμιση στα ενισχυτικά. ;)

Χμμμ ψήνομαι, ψήνομαι...
Δεν θα ακούω χειρότερα από ότι με το CD ε;
Και σε ποιά τιμούλα παίζει αυτή αν επιτρέπεται; Τόσο πιό φτηνή από τα 250 ευρώ είναι που θα πληρώσω για μία blue point special;

Παρακαλώ να αλλάξει ο τίτλος.
Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.
Για να προσέχουμε λίγο τους τίτλους.

Γιατί; Δεν είναι αρκετά χαρακτηριστικός για το forum High End; :blink:

καλα βρε σεις.......... πετατε πραγματα στις καθαριστριες επειδη σας χαλασαν την βελονα ;;;;;

Σωστά... έπρεπε να πετάξω την καθαρίστρια από κάπου. "Ωχ! Μούπεσε!"