Stergito
Μέλος Σωματείου
Ολόκληρος Tzimisce, θα έχεις τρόπο να την κάνεις να πληρώσει για το λάθος της.
Καταλαβαίνεις τι εννοώ (fleshcrafting)...
Καταλαβαίνεις τι εννοώ (fleshcrafting)...
FATALITY! Φωναξε η καθαρίστρια και η βελόνα πετάχτηκε στην άλλη άκρη του πικαπ, σήκωσε το διαμαντάκι της προς τον ουρανό και άφησε την τελευταία της πνοή!
Ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια της Sumiko βλέποντας το διαμελισμένο της κορμί και ένας βρυχιθμός ακούστηκε από τον ιδιοκτήτη της που σχεδόν έκανε την καθαρίστρια να αδειάσει το περιεχόμενο των εντέρων της στο φρεσκοσκουπισμένο χαλί.
Η δολοφονία έγινε εχθές στο σπίτι μου. Περιτό να πω το τι ακούστηκε, οι απώλειες ήταν 1 Sumiko Blue point, ένα βάζο και ένα KwanDao που έτυχε να έχω εκείνη τη στιγμή στα χέρια μου και να κάνω προπόνηση. Φυσικά η καθαρίστρια ξέχασε να ζητήσει λεφτά.
Σήμερα το πρωί μίλησα με τον άνθρωπο που συνεργάζομαι και η απάντηση ήταν ως εξής:
Η Sumiko κάνει αναβελόνωση (ή κάπως έτσι) στις κεφαλές της, οπότε μπορώ πρακτικά να αγοράσω μία τέτοια κεφαλή σε προνομιακή τιμή. Μία Blue point special π.χ. στα 250 ευρώ περίπου.
Φυσικά ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να πάω πιό πάνω, και πόσο κάνει μία επισκευασμένη Black Pearl.
Και ρωτώ λοιπόν...
Να πάω σούμπιτος για μία τέτοια περίπτωση; Οι κεφαλές είναι κάτι που δεν μπορείς να δοκιμάσεις εύκολα. Και θεωρώ τις Sumiko αρκετά καλές. Βέβαια δεν έχω ακούσει άλλες στο σύστημά μου.
Ή να πάω για κάποια άλλη; Η Denon δεν νομίζω να μου καθήσει, ψάχνω κυρίως για υψηλοέξοδες MC (λόγω του Phono stage του Copland.
Ας πούμε ότι διαθέτω γύρω στα 700 -800 ευρώ.
Σκέφτομαι να τσιμπήσω κάποια κεφαλή και να κάνω και μία ανακαλωδίωση στο πικάπ μου.
Και κάτι βασικό...
Το πικάπ μου είναι το Rega Planar 3 με τον παλιό RB300 πριν τον κουτσουρέψουν και τον κάνουν πιό φτηνό βάζοντας χειρότερο βαρίδι και πουλώντας το δικό μου σαν upgrade kit.
Μέχρι πιό επίπεδο κεφαλής θα ήταν σοφό να παίξω;
Ευχαριστώ
Συμφωνω με τον κυριο απο πανω καταστρεφωντας τη sumiko,δεν επαθες και καμια καταστροφη οταν μαλιστα για να παιξει καλα θελει ειδικο προενισχυτη,οπως και αυτη που πα θα παρεις. Γιατι θα το δεις ουτε χαμηλης εξοδου ειναι,ουτε υψηλης.
Παίζουν πολλά.
Πάντως τα πλατώ της Rega έχουν γενικά λίγο πλαδαρό μπάσο.
Μπορείς να βρεις κάτι μτχ από ebay σε καλά λεφτά.
Όσο για το step-up, αυτό της Denon που κάνει για την 103 και τις 301-304 το βρίσκεις με 200 ευρώ.
Πιθανόν επειδή είναι αρκετά καλό το phono του Copland να αξίζει ένα step-up.
Βγάζει και η Dynavector ένα αρκετά φτηνό.
Εγώ θα έλυνα το θέμα του ενισχυτή πριν προχωρήσω στις πηγές, but that's just me. :afro:
:blink:
Και μετά με τι θα ακούω μουσική;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.