Μου διαμέλισαν το μωρό μου! :(

Again...
Ναι... Πάει η blackbird... Από δεύτερη καθαρίστρια αυτή τη φορά! :bigcry:
Οι Sumiko δεν μου πάνε με τίποτα τελικά! Θα την κάνω την κίνηση μάλλον με της χαμηλοέξοδες. Από Σεπτέμβρη με βλέπω με stepup.
Από εκεί και πέρα πάω μάλλον για Dynavector.
Αυτά όμως αφού μπει μία LCD τηλεόραση στο σαλόνι και αποκτήσω σωστό χώρο για το πικάπ μου στο ράφι!

Η καθαρίστρια την γλύτωσε; :flipout:

Από ότι έμαθα ξέφυγε τον κίνδυνο και την άλλη εβδομάδα θα της κόψουν τα ράμματα... :flipout:

Πλάκα κάνω... Αλλά φυσικά και πλήρωσε την ανακατασκευή της κεφαλής η οποία κοστίζει μόλις... 500 ευρώ!

Δεν με βλέπω όμως να ξαναπηγαίνω σε Sumiko γιατί οι καλές της είναι γυμνές και δεν είμαστε για άλλα ατυχήματα! Τις καταραμένες τις βλέπεις στραβά και σπάει το cantilever τους!
Κάτι μεταξύ Denon και Dynavector με βλέπω...
Τώρα μάλιστα που η τιμή της Dynavector έπεσε επικίνδυνα κοντά στην Denon...

Κάνε της μήνυση για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή εφάρμοσε την ισλαμική σαρία.....κόψει χέρι!:rifle:
Δεύτερη φορά ρε αδερφέ;.....πώ πώ:angry::angry:

Η πρώτη καθαρίστρια έφυγε κλαίγοντας. Το κακό είναι ότι δεν πρόλαβε να πληρώσει! Για αυτό με τη δεύτερη ήμουν πιο συγκαταβατικός.
Αυτή θα την κρατήσω γιατί το έμαθε το μάθημά της! Αλλιώς θα στήσω ηλεκτροφόρο συρματόπλεγμα γύρω γύρω να τελειώνουμε!

Είπαμε... Να θεωρήσω τις κεφαλές αναλώσιμες αλλά όχι και έτσι!

Και των καθαριστριών τα χεράκια που θα αρχίσω να κόβω από κάποια στιγμή και μετά... :flipout:

Α, όλα και όλα, εγώ το σπίτι δεν το καθαρίζω! Είμαι άντρας εγώ! Δεν είμαι κανένας παντοφλάκιας!

Και πλύσιμο και σιδέρωμα και να καθαρίζω και το σπίτι, ε όχι! :flipout:

Ούτε εγώ είμαι παντοφλάκιας, αλλά σε ότι αφορά το καθάρισμα των
μηχανημάτων μου, το κάνω μόνος μου γιά να μην υπάρχει περίπτωση
ατυχήματος!!!

Από ότι έμαθα ξέφυγε τον κίνδυνο και την άλλη εβδομάδα θα της κόψουν τα ράμματα... :flipout:

Πλάκα κάνω... Αλλά φυσικά και πλήρωσε την ανακατασκευή της κεφαλής η οποία κοστίζει μόλις... 500 ευρώ!

Δεν με βλέπω όμως να ξαναπηγαίνω σε Sumiko γιατί οι καλές της είναι γυμνές και δεν είμαστε για άλλα ατυχήματα! Τις καταραμένες τις βλέπεις στραβά και σπάει το cantilever τους!
Κάτι μεταξύ Denon και Dynavector με βλέπω...
Τώρα μάλιστα που η τιμή της Dynavector έπεσε επικίνδυνα κοντά στην Denon...

Πριν καθαρίσεις την καθαρίστηρια, πάρε αυτά τα βελούδινα σκουροκόκκινα χοντρά σχοινιά που έχουν στις εκκλησίες με τις χρυσές - βάσεις - άκρα για διαχωριστηκά και βάλε τα μπροστά από τα μηχανήματα ! Ασε που μοιάζουν με τα χονδρότερα καλώδια του κόσμου και φέρνουν στο μυαλό κάτι σε Kimber Monoclone ενα πράμα . Πάρε μια Κοέτσου Μπλάκ να τελειώνει το έργο μια και καλήηηηηηηηη.

Τελικά το έβαλα για πούλημα και πρωταρχικό ρόλο για την κεφαλή που θα πάρω θα είναι να μην σπάει εύκολα η βελόνα...
Πάω για γενική αναβάθμιση τελικά... :)