Μου δινεται η ευκαιρια να παω στην 65αρα την περσινη με 450 παραπανω . αξιζει λετε?

koloko

AVClub Enthusiast
22 September 2007
773
Παιδια αξιζει η αναβαθμιση από την LG C9 του 2019 στην φετινή C3?

Παιδια αξιζει η αναβαθμιση από την LG C9 του 2019 στην φετινή C3?
Aν έχω αντιληφθεί σωστά από μιά ματιά στα πρώτα reviews , η C3 δεν είναι ιδιαίτερα καλύτερη από την C2. Αν η αναβάθμιση που σκέφτεσαι αφορά και ίντσες τότε δες πότε θα βρεις σε καλή προσφορά όποια από τις δύο στο μέγεθος που θέλεις. Σε ποιότητα εικόνας τώρα, λίγη παραπάνω φωτεινότητα θα έχεις σίγουρα, αν τη χρεάζεσαι και ίσως καλύτερη αντοχή του πάνελ λόγω χαμηλότερων θερμοκρασιών στα μοντέλα evo. Ας με διορθώσουν οι πιο έμπειροι αν μου διαφεύγει κάτι.

• Like
Reactions: koloko
Γιατί απαραίτητα LG και όχι Panasonic η Sony? Εάν δε το ξέρεις ήδη μπορείς να μπεις στο κανάλι hdtvtest στο YouTube και μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα !

• Like
Γιατί απαραίτητα LG και όχι Panasonic η Sony? Εάν δε το ξέρεις ήδη μπορείς να μπεις στο κανάλι hdtvtest στο YouTube και μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα !
Για να έχει κάλυψη σε ενδεχόμενο burn in φυσικά.

• Like
πιο μεγαλη αναβαθμιση θα δεις αν πας σε περισσοτερες ιντσες... εστω και περσυνο μοντελο.
Όχι ότι έχει κάποια σημασία αλλά απλά και μόνο για την ανάλυση κοινωνικής συμπεριφοράς που πραγματοποιώ εσχάτως. Ο Γιάννης έγραψε αυτό που ουσιαστικά είπα κι εγώ πιο πάνω. Πως αν η αναβάθμιση αφορά ίντσες να δει και την C2 , δηλαδή το περσινό μοντέλο. Η απάντηση του λοιπόν παίρνει δύο likes ενώ η δική μου που προηγήθηκε κανένα. Ποια να είναι άραγε η εξήγηση σε αυτό?

Όχι ότι έχει κάποια σημασία αλλά απλά και μόνο για την ανάλυση κοινωνικής συμπεριφοράς που πραγματοποιώ εσχάτως. Ο Γιάννης έγραψε αυτό που ουσιαστικά είπα κι εγώ πιο πάνω. Πως αν η αναβάθμιση αφορά ίντσες να δει και την C2 , δηλαδή το περσινό μοντέλο. Η απάντηση του λοιπόν παίρνει δύο likes ενώ η δική μου που προηγήθηκε κανένα. Ποια να είναι άραγε η εξήγηση σε αυτό?

και εγώ ασυναίσθητα προσπέρασα το post σου και πάτησα like στον Γιάννη.
... μάλλον η πιο γρήγορη πληροφορία, βαριέται ο κόσμος να διαβάζει ειδικά στα social mediα.

• Like
Reactions: dressed
και εγώ ασυναίσθητα προσπέρασα το post σου και πάτησα like στον Γιάννη.
... μάλλον η πιο γρήγορη πληροφορία, βαριέται ο κόσμος να διαβάζει ειδικά στα social mediα.
Καλά εδώ το πιο εντυπωσιακό είναι η απουσία κάποιας αντίδρασης από αυτόν που ρώτησε. Συνηθισμένο φαινόμενο σε πολλά ποστς.
Ίσως και αυτοί που ρωτάνε βαριούνται να διαβάσουν τις απαντήσεις? :unsure::D

• Like
Reactions: Lobo10
Μάλλον, οταν λες κατι σε μια γραμμή, είναι ποιο καθαρό το νόημα, παρόλο που εσυ παιδευτηκες και εκανες μεγαλύτερη ανάλυση. Δεν το αναλύω περισσότερο για να μην πέσω στο ίδιο λάθος..
:)

η C3 διαβαζω οτι παιζει ολα τα φορμα ηχου συμπεριλαμβανομενου και του dts που ειχε κοπει τα τελευταια χρονια απο τις προηγουμενες σειρες.

This LG C3 supports many audio formats, making it a movie lover's dream. In particular, both this TV and the LG G3 OLED now support DTS audio formats, which is great if you like to watch DVDs or Blu-rays, as they tend to use DTS for their main audio tracks.

παιδια μου δινεται η ευκαιρια να παω στην 65αρα την περσινη με 450 παραπανω . αξιζει λετε?

παιδια μου δινεται η ευκαιρια να παω στην 65αρα την περσινη με 450 παραπανω . αξιζει λετε?
Όταν λες 450 παραπάνω τι εννοείς? Απλά θα δώσεις 450 για 65 C2, επειδή χάλασε αυτή που είχες και τσίμπησες κάνα πιστωτικό? Αν είναι με 450€ να πάρεις 65c2 ελπίζω και γω σε κάτι τέτοιο 🤣🤣🤣🤣, εκτός αν θες να δώσεις κάτι της παραπάνω και να περιμένεις c3, αν φυσικά αυτό είναι εφικτό

• Like
Όταν λες 450 παραπάνω τι εννοείς? Απλά θα δώσεις 450 για 65 C2, επειδή χάλασε αυτή που είχες και τσίμπησες κάνα πιστωτικό? Αν είναι με 450€ να πάρεις 65c2 ελπίζω και γω σε κάτι τέτοιο 🤣🤣🤣🤣, εκτός αν θες να δώσεις κάτι της παραπάνω και να περιμένεις c3, αν φυσικά αυτό είναι εφικτό
hehe οχι ετσι ακριβώς. θα δωσω την 55c9 1000 και θα την παρω την 65 1750 με τιμολογιο οποτε αμαβγαλω το φπα 400με 450 ειναι η διαφορα που πραγματικα θα δωσω. και ρωτω αν αξιζει.

c3 με c2 εχουν μεγαλες διαφορές δεν το εχω ψάξει καθόλου

• Like
Reactions: X box fun
hehe οχι ετσι ακριβώς. θα δωσω την 55c9 1000 και θα την παρω την 65 1750 με τιμολογιο οποτε αμαβγαλω το φπα 400με 450 ειναι η διαφορα που πραγματικα θα δωσω. και ρωτω αν αξιζει.

Σε αυτό δε μπορώ να σου απαντήσω, αν αξίζει η c3 περισσότερο σε σχέση με c2, πολύ πιθανό να αξίζει λόγο νεότερου μοντέλου, σίγουρα αξίζουν οι 10 παραπάνω ίντσες πάντως ανεξάρτητα πιο μοντέλο θα επιλέξεις , 65 έχω στα 2 με 2,5 μέτρα και δε γυρνάω σε μικρότερη για κανένα λόγο , εκτός αν το πρώτο λόγο τον έχει η τσέπη και όχι τα θέλω μου όταν αλλάξω τιβι 🤣🤣

Sorry,θα πουλήσεις oled 55αρα τριετίας 1000 ευρώ;Συγγνώμη αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση.

Oled 3ετιας, θα βγάλει burn in σχετικά σύντομα πιθανότατα, εχει καεί αρκετά. Αμα βρήκες θύμα να τη δώσεις και με 450€ παίρνεις καινούρια και είναι και 65, με κλειστά μάτια πάρτη.

• Like

Μια χαρα αξιζει.
Προχωρας.

• Like
1000 ευρώ κάνει καινούρια η C1 και βρήκες κάποιον να πάρει μεταχειρισμένη με το ίδιο ποσό; Συγνώμη αλλά αν ισχύει δεν είναι και πολύ ωραίο ότι το γράφεις δημόσια και ζητάς και την άποψη του forum.

1000 ευρώ κάνει καινούρια η C1 και βρήκες κάποιον να πάρει μεταχειρισμένη με το ίδιο ποσό; Συγνώμη αλλά αν ισχύει δεν είναι και πολύ ωραίο ότι το γράφεις δημόσια και ζητάς και την άποψη του forum.
Μάλλον δεν κρατιοτανε από τη χαρά του να το μοιραστεί με τον κόσμο..
Ο άτυχος νέος κάτοχος μη διαβάσει το thread μονο..

• Like
Reactions: Paris2018
Sorry,θα πουλήσεις oled 55αρα τριετίας 1000 ευρώ;Συγγνώμη αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση.
ναι του εδειναν την 55αρα του 21 950 ευρω χωρις εγγυηση και του ειπα περε την δικια μου που εχει ακομα 1.5 χρονο εγγυηση στα ιδια λεφτα και ειπε οκ!