Γεια σας! χθες έκανα μια μεγάλη βλακεία με την φωτογραφική μου μηχανή. Μου έπεσε από τα χέρια και μάλιστα από τις σκάλες…… έχω την canon 350 eos και αν και παλιά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Έχω και τον φακό tampon 20-200 αν θυμάμαι….
Όμως η πτώση ήταν διαδοχική ένεκα σκάλες και …..έπαθε ο φακός αυτό που το επισυνάπτω σε φωτογραφίες….. φυσικά και ένα απλό φίλτρο που είχα έξω από το φακό….βγήκε και έσπασε…… και βγήκε αυτό το συρματάκι που δεν ξερω απο πού;;; :FSGSFGS4:
Η μηχανή δεν έπαθε τίποτα….. τράβηξα κάποιες φωτογραφίες….. έβγαζε, Φώτο μετρούσε, εστίαζε, έβγαζε φλας …..
Ο φακός τι λέτε να έγινε;;;;;; άνοιξε;;;;; φτιάχνετε;;; ή πάω για νέο φακό;;;;;; Πάντως δεν είδα κάτι στις φωτογραφίες που τράξηξα μετά την πτώση...
Έχω σκάσει!!!! σε πολύ δύσκολη περίοδο οικονομικών μου έτυχε και αυτό και…..έδεσε όλο το κακό!!!!:hanged::chinscratch:
Αν πράγματι θέλει αλλαγή φακού ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΡΜΑ μπορείτε να μου πείτε κάποιον ανάλογο φακό έστω και μεταχειρισμένο όμως σε καλή κατάσταση) να μου πείτε;;;; έχω μεσάνυχτα από αυτά και ειλικρινά κάθε βοήθεια με όσο το δυνατόν πιο οικονομικά να την βγάλω!
Ενδιαφέρομαι για φακό ευρυγώνιο έως τηλεφακό (το 200mm) είμαι ικανοποιημένος (αν βρω κανένα πάνω από 200 mm ακόμη καλύτερα αλλά επειδή το κόβω χλομό για φτηνό φακό (και μεταχειρισμένο) πάνω από 250-270mm σταματώ στο 200mm