Μου΄φυγε η μαγκια

Χιούστον

Supreme Member
19 November 2006
4,862
Δίπλα στον economides...
Παιδια σημερα το πρωι κατηφορησα προς τη Πετρουπολη να ακουσω το συστημα του Γιαννη Μιχαηλου.

Οπως λεει και ο τιτλος μου φυγε η μαγκια παιδια. Πραγματικα το συστημα ειναι απιστευτο, απλησιαστο θα ελεγα. Ενα συστημα που δεν ψαχνεις ουτε για αναλυσεις ουτε για staging γενικως δεν ασχολεισαι με καμια απο τις επιμερους παραμετρους του ηχου.ΑΠΛΑ LIVE.period

Σκετειτε την καλυτερη ηχογραφηση που εχετε στην οποια η φωνη ακουγεται απο το λαρυγγι του τραγουδιστη, που νιωθεις ολο το σωμα του. Ε ΟΛΕΣ οι φωνες σε οτιδηποτε και αν ακουσουμε ακουγονταν ετσι. Σαν να βρισκοταν ο τραγουδιστης μπροστα σου.

Απιστευτα δυναμικα, οι πιο αληθοφανεις χροιες που εχω ακουσει, σωματα-ογκος να παρεις και για το σπιτι, και γενικως αυτη η αισθηση που ολοι ψαχνουμε, της live παρουσιας.

Εμενα μου εφυγε ο τακος, μαζευα τα σαγονια απο το πατωμα.

Οταν ο Γιαννης κανονισει τη ακροαση σπιτι του μην το χασετε. Μονο αυτο εχω να πω.

Βεβαια ο Γιαννης το εχει ψαξει το θεμα σε απιστευτο βαθμο. Και του αξιζει το αποτελεσμα που εχει!

Γιαννη φιλε μου :grinning-smiley-043 μονο αυτο εχω να πω.
Τα σεβη μου.

Last edited by a moderator:
Ευχαριστω βρε Μιχαλη μου να σαι καλα για τα καλα σου λογια. Πραγματικα το χαιρομαι αυτο το συστημα οσο τιποτε αλλο και με εχει καλυψει κατα το 95%. Τα ηχεια τολμω να πω οτι ειναι καλυτερα των "γνησιων" με διαφορα.

Tα Wilson τα εχω ακουσει πολλες φορες και πιστευω οτι τα ξερω καλα!

Απλα δεν συγκρινονται τα δυο ηχεια.

Αμα ακουγε ο Wilson τα ηχεια του Γιαννη θα ντρεποταν για αυτα που φτιαχνει. Τοσο απλα.

Απάντηση: Re: Μου΄φυγε η μαγκια

Ευχαριστω βρε Μιχαλη μου να σαι καλα για τα καλα σου λογια. Πραγματικα το χαιρομαι αυτο το συστημα οσο τιποτε αλλο και με εχει καλυψει κατα το 95%. Τα ηχεια τολμω να πω οτι ειναι καλυτερα των "γνησιων" με διαφορα.

Γιαννη εγω σε ευχαριστω φιλε, εμαθα πολλα πραγματα σημερα. Σημασια δεν εχουν ουτε τα καλωδια ουτε τα ματζουνια. Οχι οτι δεν κανουν διαφορα βεβαια. Αλλα ενα συστημα η παιζει η δεν παιζει. Period

Φιλε το συστημα σου πραγματικα σου αξιζει γιατι εισαι απο τα καλυτερα παιδια που υπαρχουν στο χωρο.

Και παλι :SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Μου´φυγε η μαγκια

Γιαννη εγω σε ευχαριστω φιλε, εμαθα πολλα πραγματα σημερα. Σημασια δεν εχουν ουτε τα καλωδια ουτε τα ματζουνια. Οχι οτι δεν κανουν διαφορα βεβαια. Αλλα ενα συστημα η παιζει η δεν παιζει. Period

Φιλε το συστημα σου πραγματικα σου αξιζει γιατι εισαι απο τα καλυτερα παιδια που υπαρχουν στο χωρο.

Και παλι :SFGSFGSF:
γιατη βρε με τι καλωδια επαιζε?

O Γιάννης βλέπω είναι ενεργός... και ενεργός ντιούης!
Τζών να είσαι καλά να χαίρεσαι τους κόπους σου.

Γιάννη μπορείς να δώσεις μερικές πληροφορίες για το φόνο με τα 627??

λοιπον παιδες το δυνατοτερο σημειο του συστηματος ειναι τα ηχεια και το ενεργο. Επειτα απο 6 χρονια επιτελους τα εκανα να παιξουν οπως πρεπει.
Το συστημα αυτη την στιγμη απαρτιζεται απο
α) Ηχεια wilson diy
b) active marchand electronics tube xm 126
c) pre copland cta 305
d) power amps primare a 32 for mid-hi's bryston 4bst for bass
e) cd player naim cd 5x+flat cap 2
f) turtable clearaudio ambient +satisfy carbon+ortofon jubilee
g) phono stage diy 627
καλωδια nordost heimdall speaker - frey ic's - isotek power cables.
Η τελευταια προσθηκη η οποια με εξεπληξε ευχαριστα ηταν το cd naim 5x με το τροφοδοτικο που ειναι εξαιρετικο.

Last edited:
Θα ηθελα επισης να ευχαριστησω και τη γυναικα του Γιαννη τη Κυριακη, η οποια παροτι στον 9ο μηνα, μας δεχτηκε με τη κοπελα μου και καθησε μαζι μας ολη την ωρα υπομενωντας σε καποια φαση τα 120 drummοdb του Γιαννη.

Γιαννη φιλε μου σας ευχομαι οτι καλυτερο και καλη λεφτερια!

Ναι που και που γινομαι και λιγο "καφρος" με τις σταθμες αλλα το ζητανε τα ατιμα το γκαζωμα! Ευτυχως εχω καλη γειτονια και συζυγο φυσικα που με ανεχεται.

Re: Μου´φυγε η μαγκια

Τα ηχεια τολμω να πω οτι ειναι καλυτερα των "γνησιων" με διαφορα.

Αλήθεια βρε θηρίο, δεν βρίσκω τα post στην DIY για τα ηχεία σου. Πόσο σου κόστισαν;

:grandpa: Btw γνωρίζεις ότι τα πιτσιρίκια θέλουν προκαταβολή ένα πλήρες σετ Valhalla όταν γεννιούνται και καταναλώνουν μισό μέτρο heimdal το μήνα ε;

λοιπον παιδες το δυνατοτερο σημειο του συστηματος ειναι τα ηχεια και το ενεργο. Επειτα απο 6 χρονια επιτελους τα εκανα να παιξουν οπως πρεπει.
Το συστημα αυτη την στιγμη απαρτιζεται απο
α) Ηχεια wilson diy
b) active marchand electronics tube xm 126
c) pre copland cta 305
d) power amps primare a 32 for mid-hi's bryston 4bst for bass
e) cd player naim cd 5x+flat cap 2
f) turtable clearaudio ambient +satisfy carbon+ortofon jubilee
g) phono stage diy 627
καλωδια nordost heimdall speaker - frey ic's - isotek power cables.
Η τελευταια προσθηκη η οποια με εξεπληξε ευχαριστα ηταν το cd naim 5x με το τροφοδοτικο που ειναι εξαιρετικο.

Χε χε χε χε !!!!:SFGSFGSF:

PS
Μπορεί να πέρασε καιρός , αλλά βλέπω οτι δέν πήγε στα "αζήτητα" η κουβέντα που κάναμε στο μαγαζί ...
Χαιρετισμούς

Χε χε χε χε !!!!:SFGSFGSF:

PS
Μπορεί να πέρασε καιρός , αλλά βλέπω οτι δέν πήγε στα "αζήτητα" η κουβέντα που κάναμε στο μαγαζί ...
Χαιρετισμούς
Ποτέ φιλε, να εισαι καλα. Τα σεβη μου...

Απάντηση: Μου´φυγε η μαγκια

Tα Wilson τα εχω ακουσει πολλες φορες και πιστευω οτι τα ξερω καλα!

Απλα δεν συγκρινονται τα δυο ηχεια.

Αμα ακουγε ο Wilson τα ηχεια του Γιαννη θα ντρεποταν για αυτα που φτιαχνει. Τοσο απλα.
Μήπως υπερβάλλεις ;

Τι είναι αυτό που κάνει την τόοοσο μεγάλη διαφορά ;

Μήπως υπερβάλλεις ;

Τι είναι αυτό που κάνει την τόοοσο μεγάλη διαφορά ;

Δεν υπερβαλω καθολου, βεβαια γουστα ειναι αυτα, αλλα:

1) Το μπασο του Γιαννη σκοτωνει σε σχεση με το ανεμικο μπασο που εχω ακουσει εγω απο Wilson

2) Oι μεσαιες του Γιαννη ειναι οι καλυτερες που εχω ακουσει σε σχεση με τα λεπτοηχα Wilson οσες φορες και αν τα εχω ακουσει.

Δεν υπερβαλω καθολου, βεβαια γουστα ειναι αυτα, αλλα:

1) Το μπασο του Γιαννη σκοτωνει σε σχεση με το ανεμικο μπασο που εχω ακουσει εγω απο Wilson

2) Oι μεσαιες του Γιαννη ειναι οι καλυτερες που εχω ακουσει σε σχεση με τα λεπτοηχα Wilson οσες φορες και αν τα εχω ακουσει.
Εντάξει..., πως το εξηγείς όμως ;
Έκανε δηλαδή κάτι στην κατασκευή και βελτίωσε τον ήχο ;

Θα θέλαμε περισσότερες πληροφορίες για τα ηχεια αν ειναι δυνατον.
Π.χ. υλικα, μονάδες, τροπος κατασκευής, κοστος!