DIPIE
AVClub Fanatic
- 13 July 2007
- 17,263
Μην είσαι μοναχοφαγάς.Αντε θα κάτσουμε να μας κάνεις κι ακουόγραμμαView attachment 21637
Aυτό νομίζω πως μας καλύπτει όλους.Οντως νομιζω οτι το νοημα δεν ειναι στη συγκριση του ηχειου του Γιαννη με τα αυθεντικα αλλα το ολο συστημα του Γιαννη....
Φιλε σε ευχαριστω γιατι εισαι απο τους πρωτους που ειχα την ΧΑΡΑ και την ΤΙΜΗ να εχω την αποψη του για το συστημα. Πραγματικα μετα τις αλλαγες πραγματικα το συστημα απογειωθηκε. Ουτε εγω δεν πιστευω το πως παιζει αυτη την στιγμη. Φαντασου φοβαμαι μην χαλασω κατι που ουτε την σκονη απο πανω δεν θελω να βγαζω! Ελπιζω να βρεθουμε συντομα αδελφε...Aυτό νομίζω πως μας καλύπτει όλους.
Γιάννη φίλε, πραγματικά με το μεράκι την διάθεση τις γνώσεις αλλά και με τον χρόνο που έχεις διαθέσει, κατάφερες να φτιάξεις το καλύτερο σύστημα που έχω ακούσει μέχρι σήμερα.
Μετά δε απο την αλλαγή που έκανες στο cd και που έβγαλες τους ψηφιακούς τελικούς που οδηγούσαν τα sub, σίγουρα έχεις ακόμη περισσότερη βελτίωση.
Καλή λευτεριά στην σύζυγο και στην πορεία, όταν με το καλό έρθει ο διάδοχος και ηρεμήσουν λίγο τα πράγματα, θα επιθυμούσα να ξανα κάναμε μια ακρόαση.
Παιδια για το Σαββατο δεν υπαρχει προβλημα αν δεν εχουμε γεννησει ακομη (αμαν ο μπομπιρας δεν λεει να βγει) αλλα για οχι παραπανω απο 4-5 ατομα για να βολευτουμε ανετα. Επισης οτι γινει θα γινει απογευματακι καθως μεχρι τι 14:30 εχω το μαγαζι ανοικτο!
Να πανε ολα καλα και γερος ο μπεμπης!Ευχαριστω πολυ φιλε...
λοιπον παιδες το δυνατοτερο σημειο του συστηματος ειναι τα ηχεια και το ενεργο. Επειτα απο 6 χρονια επιτελους τα εκανα να παιξουν οπως πρεπει.
Το συστημα αυτη την στιγμη απαρτιζεται απο
α) Ηχεια wilson diy
b) active marchand electronics tube xm 126
c) pre copland cta 305
d) power amps primare a 32 for mid-hi's bryston 4bst for bass
e) cd player naim cd 5x+flat cap 2
f) turtable clearaudio ambient +satisfy carbon+ortofon jubilee
g) phono stage diy 627
καλωδια nordost heimdall speaker - frey ic's - isotek power cables.
Η τελευταια προσθηκη η οποια με εξεπληξε ευχαριστα ηταν το cd naim 5x με το τροφοδοτικο που ειναι εξαιρετικο.
Αν μου κάτσετε όλοι, ελάτε.
Του ειπα να μην την χαση αυτην την ακροαση στον αλλο. Μιλαμε για κορυφαιο συστημα...χεχεχε....Πηγαινε και στον "αλλον" να παθεις το δευτερο σοκ!
Όλο γρίφους είσαστε.
Καλά κάνω εγώ και δεν έρχομαι στην Αθήνα.
Γιάννη φιλιά στον μπέμπη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.