Μου΄φυγε η μαγκια

Re: Απάντηση: Μου´φυγε η μαγκια

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=31673

Γι αυτήν μιλάω Γιάννη.Νόμιζα,ότι την είχες διαβάσει.Αν όχι συγνώμη.

OK Διονυση ομως παρολαυτα το να παροτρυνουμε εναν φιλο να ακουσει ενα συστημα οποιουδηποτε ειναι αυτο δεν ειναι ρε φιλε κακο! Ισα ισα οταν προκειται για τετοιου βεληνεκους συστημα. Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μου´φυγε η μαγκια

OK Διονυση ομως παρολαυτα το να παροτρυνουμε εναν φιλο να ακουσει ενα συστημα οποιουδηποτε ειναι αυτο δεν ειναι ρε φιλε κακο! Ισα ισα οταν προκειται για τετοιου βεληνεκους συστημα. Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω...

ΟΚ αλλά το πρόβλημα δεν είναι με το σύστημα όπως λές κι εσύ...

Να γράφετε η παρότρυνση δημόσια χωρίς ν αναφέρεται ποιό είναι αυτό το σύστημα δεν είναι κακό αλλά σίγουρα είναι περιττό;

Re: Μου´φυγε η μαγκια

Αναφέρονται σε συζήτηση που έγινε εχθές στο σπίτι του Γιάννη...

Καλώς ή κακώς κάποια άτομα στο forum έχουν φιλικές επαφές και μεταξύ τους εκτός forum, κάτι που όταν περνιέται σε δημόσιο μήνυμα ίσως να κάνει τους άλλους να νοιώθουν άβολα, να προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν αυτά που γράφονται...

Συμφωνώ ότι τα περισσότερα από αυτά τα μηνύματα καλό είναι να στέλνονται μέσω pm...
Αλλά εντάξει, προσωπικά δεν το βλέπω τόσο επιλήψιμο να γραφτούν δημόσια. Εδώ έχουν γραφτεί άλλα και άλλα δημόσια...

Απάντηση: Μου´φυγε η μαγκια

Τέλος πάντων.Ας το πάρει το ποτάμι.

Πάντως,για να είναι καθαρό πρός κάθε κατεύθυνση,η ανακοίνωση της ΓΔ του φόρουμ είναι αναρτημένη εδώ και καιρό κι είναι απόλυτα σαφής.

Ναί καλό θα ήταν τον συγκεκριμένο γρίφο να τον μεταφέρετε σε πμ.
Επίσης με βάση,την ανακοίνωση που έχετε διαβάσει καλό θα ήταν να λείψουν κι οι σχετικές παροτρύνσεις.

- Απαγορεύεται να αναφέρετε τη λέξη.....@#$
- Απαγορεύεται να εννοείτε τη λέξη....@#$
- Απαγορεύεται να παροτρύνετε κάποιους να ακούσουν συστήματα του...@#$
- Απαγορεύεται να σκέπτεστε τη λέξη...@#$
- Απαγορεύεται να ονειρεύεστε τη λέξη...@#$

........ΤΕλΕΙΑ

Εγω συστηνω σφοδρα σε μερικους, οι οποιοι πραγματι διαθετουν το παθος και θελουν να μαθουν (πως ηχουν) και να ακουσουν κυριολεκτικα ΚΟΡΥΦΑΙΑ συστηματα (στην αιχμη της συγχρονης τεχνολογιας-οχι 15ετιας) με ολη την σημασια της λεξεως, να κανουν και κανενα ταξιδακι στο εξωτερικο (π.χ. show στο Μοναχο)..

Τα εξοδα δεν ειναι πολλα (οσο ενα σχετικα μεσαιο καλο interconnect) και στο εξης ΔΕΝ θα σας φευγει και τοσο ευκολα κι η μαγκια...

Πολλα ματια....Ξεστραβωθηκαν και πολλα αυτια....Ξεβουλωσαν απο ενα τετοιο ταξιδι.

Τα κριτηρια αξιολογησης του καθενος μετα απο ενα τετοιο ταξιδι αυτοματως γινονται αυστηροτερα και φυσικα σωστοτερα.

Οι υπερβολες στις εκφρασεις δεν βοηθησαν και δεν βοηθουν κανεναν.

Αντιθετως αποτελουν εστια παραπληροφορησης και συγχυσης για πολυ κοσμο που επισκεπτεται το site.

Εγω συστηνω σφοδρα σε μερικους, οι οποιοι πραγματι διαθετουν το παθος και θελουν να μαθουν (πως ηχουν) και να ακουσουν κυριολεκτικα ΚΟΡΥΦΑΙΑ συστηματα (στην αιχμη της συγχρονης τεχνολογιας-οχι 15ετιας) με ολη την σημασια της λεξεως, να κανουν και κανενα ταξιδακι στο εξωτερικο (π.χ. show στο Μοναχο)..

Τα εξοδα δεν ειναι πολλα (οσο ενα σχετικα μεσαιο καλο interconnect) και στο εξης ΔΕΝ θα σας φευγει και τοσο ευκολα κι η μαγκια...

Πολλα ματια....Ξεστραβωθηκαν και πολλα αυτια....Ξεβουλωσαν απο ενα τετοιο ταξιδι.

Τα κριτηρια αξιολογησης του καθενος μετα απο ενα τετοιο ταξιδι αυτοματως γινονται αυστηροτερα και φυσικα σωστοτερα.

Αντιθετως αποτελουν εστια παραπληροφορησης και συγχυσης για πολυ κοσμο που επισκεπτεται το site.

αν θελησω να ακουσω τελεια, θα ερθω στην αντιπροσωπεια σου .

σιγα μην παω μοναχο.

.

Last edited:
Με συγχωρείς Γιώργο, είναι τρόπος συμπεριφοράς αυτός;

Γιατί τέτοια αντίδραση, επειδή δυο άτομα που πήγαν στο σύστημα του Μιχαηλού και τους άρεσε τόσο πολύ, που όντως έμειναν άφωνοι;

Κινείσαι στα όρια της εμπάθειας πλέον, πρόσεχε!

Υ.Γ. BTW, φίλος που πήγε στο Μόναχο, μου είπε ότι ναι μεν είχε συστηματάρες, αλλά ακούγονταν άθλια, επειδή ήταν άθλια στημένα.
Κι επειδή ξέρω πώς ακούει ο συγκεκριμένος φίλος, τον πιστεύω.

λοιπον παιδες το δυνατοτερο σημειο του συστηματος ειναι τα ηχεια και το ενεργο. Επειτα απο 6 χρονια επιτελους τα εκανα να παιξουν οπως πρεπει.
Το συστημα αυτη την στιγμη απαρτιζεται απο
α) Ηχεια wilson diy
b) active marchand electronics tube xm 126
c) pre copland cta 305
d) power amps primare a 32 for mid-hi's bryston 4bst for bass
e) cd player naim cd 5x+flat cap 2
f) turtable clearaudio ambient +satisfy carbon+ortofon jubilee
g) phono stage diy 627
καλωδια nordost heimdall speaker - frey ic's - isotek power cables.
Η τελευταια προσθηκη η οποια με εξεπληξε ευχαριστα ηταν το cd naim 5x με το τροφοδοτικο που ειναι εξαιρετικο.

ΕΥΓΕ !!!!! :guitarist: Σέβομαι την γνώμη του Kharmacoma και φαντάζομαι οτι το σύστημα θα παίζει αδιανόητα...!

Last edited by a moderator:
ρε παιδια ξερετε γιατι τοσα χρονια εχω κανει καποιες σχετικα καλες φιλιες στον χωρο;

γιατι πραγματικα οταν πηγαινω και ακουω ενα συστημα, απο το απλο του φιλου AUDIOMONITOR με την δικη του ιδιοκατασκευη μεχρι του Γιαννη του Μιχαηλου που δεν εχω ακουσει ακομα πραγματικα χαιρομαι γιατι πισω απο τις ιδιοκατασκευες βλεπω τον αγωνα και την αξιωσυνη αυτων των ανθρωπων που ειμαστε συνοδοιποροι γι αυτο που μπορουν να κανουν, που εγω λογω της στραβομαρας μου δεν μπορω. Και πραγματικα χαιρομαι λες και τα ειχα φτιαξει εγω.
Το ιδιο χαιρομαι οταν ακουω ενα σχετικα μετριου κοστους συστημα στον Γιωργο να παιζει καλα και ακομα περισσοτερο θα χαρω να ακουσω να παιζουν τα συστηματα του κ. Στεφανιδη και του ακατανομαστου για το σαιτ, γιατι απο πισω εγω βλεπω την ιστορια των ανθρωπων στον χωρο και τις γνωσεις μαλλον παρα συμπεριφορες.
Ακομα και το συστημα του Αρτζι που ηταν κατα λαθος οχι σωστα στημενο και σε πολλα διαφωνω -βλεπε καλωδια- παλι χαρηκα, γιατι για μενα το ταξιδι ειναι που εχει την σημασια του και ισως οχι ο προορισμος, μια και η Ιθακη ειναι μαλλον μακρια ακομη και σημασια εχει η χαρα του να σε καλοδεχονται οι φιλοι. Ετσι περισσοτερο χαιρομαι οτσν με παιρνει ο φιλος μου ο Ηλιας και μου λεει με ενθουσιασμο για μια μικρη αλλαγη στο συστημα του, παρα για μια μεγαλυτερη στο δικο μου. Οποις θελει το πιστευει αυτο και δεν ειναι υπερβολη. Αλλωστε σε ολους αρεσει το συστημα μου εκτος απο μενα.
Τελος μια μικρη παρεα ειμαστε πως γινεται ο ενας να θελει να βγαλει το ματι του αλλουνου δεν το καταλαβαινω. Στο τελος θα μεινω μονος μου μια και τα ματια τα δικα μου δεν μπορειτε να τα βγαλετε.
Παντα θα υπαρχουν διαφορετικοι χαρακτηρες αλλα οπως ελεγε και ο Μπρεχτ, φερομαι φιλκα προς τους ανθρωπους, αν και ειναι ζωα που μυριζουν ιδιοτροπα, γιατι λεω δεν βαριεσαι και εσυ την ιδια μυρουδια εχεις

Απάντηση: Μου´φυγε η μαγκια

ρε παιδια ξερετε γιατι τοσα χρονια εχω κανει καποιες σχετικα καλες φιλιες στον χωρο;

γιατι πραγματικα οταν πηγαινω και ακουω ενα συστημα, απο το απλο του φιλου AUDIOMONITOR με την δικη του ιδιοκατασκευη μεχρι του Γιαννη του Μιχαηλου που δεν εχω ακουσει ακομα πραγματικα χαιρομαι γιατι πισω απο τις ιδιοκατασκευες βλεπω τον αγωνα και την αξιωσυνη αυτων των ανθρωπων που ειμαστε συνοδοιποροι γι αυτο που μπορουν να κανουν, που εγω λογω της στραβομαρας μου δεν μπορω. Και πραγματικα χαιρομαι λες και τα ειχα φτιαξει εγω.
Το ιδιο χαιρομαι οταν ακουω ενα σχετικα μετριου κοστους συστημα στον Γιωργο να παιζει καλα και ακομα περισσοτερο θα χαρω να ακουσω να παιζουν τα συστηματα του κ. Στεφανιδη και του ακατανομαστου για το σαιτ, γιατι απο πισω εγω βλεπω την ιστορια των ανθρωπων στον χωρο και τις γνωσεις μαλλον παρα συμπεριφορες.
Ακομα και το συστημα του Αρτζι που ηταν κατα λαθος οχι σωστα στημενο και σε πολλα διαφωνω -βλεπε καλωδια- παλι χαρηκα, γιατι για μενα το ταξιδι ειναι που εχει την σημασια του και ισως οχι ο προορισμος, μια και η Ιθακη ειναι μαλλον μακρια ακομη και σημασια εχει η χαρα του να σε καλοδεχονται οι φιλοι. Ετσι περισσοτερο χαιρομαι οτσν με παιρνει ο φιλος μου ο Ηλιας και μου λεει με ενθουσιασμο για μια μικρη αλλαγη στο συστημα του, παρα για μια μεγαλυτερη στο δικο μου. Οποις θελει το πιστευει αυτο και δεν ειναι υπερβολη. Αλλωστε σε ολους αρεσει το συστημα μου εκτος απο μενα.
Τελος μια μικρη παρεα ειμαστε πως γινεται ο ενας να θελει να βγαλει το ματι του αλλουνου δεν το καταλαβαινω. Στο τελος θα μεινω μονος μου μια και τα ματια τα δικα μου δεν μπορειτε να τα βγαλετε.
Παντα θα υπαρχουν διαφορετικοι χαρακτηρες αλλα οπως ελεγε και ο Μπρεχτ, φερομαι φιλκα προς τους ανθρωπους, αν και ειναι ζωα που μυριζουν ιδιοτροπα, γιατι λεω δεν βαριεσαι και εσυ την ιδια μυρουδια εχεις

+1000000000000

Mπραβο ρε Θανασαρα!!!Ετσι ακριβως ειναι ρε φιλε!

Τελος μια μικρη παρεα ειμαστε πως γινεται ο ενας να θελει να βγαλει το ματι του αλλουνου δεν το καταλαβαινω.
Ματι ειναι αυτο Θαναση μου και θελει που και που και λιγο βγαλσιμο ετσι ....για τα ματια που λεμε!!!!!!-bye--bye-
Αλλωστε Ελληναρες ειμαστε σχετικα κωλορατσα του κερατα με μεγαλη καρδια ομως και δυνατο ψυχολογικο νταβραντισμα!!!!!!
Βλεπεις 400 χρονια κωλοτουρκιας μας ψιλομπασταρδεψαν λιγο αλλα και παλι την ελληνικη φουστανελλα αν την σηκωσεις παλι γκλιτσα και μαλιστα με κομπους θα δεις!!!!!!
Ποτε θα ερθεις βρεεεεεεεεε????????

+1000000000000

Mπραβο ρε Θανασαρα!!!Ετσι ακριβως ειναι ρε φιλε!
Καλημερα πρωιν ΚΑΡΜΑ κομα και τωρα SARASTRO man-τι κανεις βρε μαστορα???-bye--bye-

...και του ακατανομαστου για το σαιτ,

μάλλον δεν θέλετε αγαπητέ να δείτε πίσω από το δάχτυλό σας, διότι δεν μπορείτε να με πείσετε ότι δεν γνωρίζετε τον λόγο (ή μάλλον τους λόγους) γιά τους οποίους αναγκαστήκαμε να μην τον κατονομάζουμε...

οι λόγοι είναι καταγεγραμμένοι και στο παρόν σάιτ (χρειάζεται λίγο ψάξιμο) αλλά και στο δικό του φαρδιά πλατειά.

Το avclub δεν θα είχε ποτέ λόγο να αποκλείσει πρόσβαση σε κανέναν αν δεν υπήρχε ΠΟΛΥ σοβαρός λόγος.

Αλλά τελικά ίσως γιά πολλούς η πρόσκληση ή η δυνατότητα ακρόασης ενός εξαιρετικού συστήματος καθίσταται σκοπός που αγιάζει κάθε μέσον ή έστω το παρακάμπτει ή κάνει πως δεν το βλέπει.

Ακούγοντας συστήματα σε μία έκθεση βγάζουμε καλύτερα συμπεράσματα από ένα σωστά ματσαρισμένο σύστημα σε οικιακό περιβάλλον;
Δεν νομίζω Γιώργο μου... Συγκεκριμένα μόνο σαν ανέκδοτο μπορείς να το πεις αυτό.
Οι κατασκευαστές/αντιπρόσωποι στήνουν τα συστήματα στις εκθέσεις σύμφωνα με τα δικό τους στοκ ενώ ο ιδιότης σύμφωνα με το στοκ ολόκληρης της αγοράς.
Τα δικά μου τα ηχεία π.χ. τα έχω ακούσει με περισσότερους ενισχυτές από ότι μπορεί να έχεις ακούσει εσύ αυτά που πουλάς ή ο κύριος Ζαφειρόπουλος τα ίδια ηχεία.
Οι εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτό το thread μόνο υπερβολικές δεν είναι. Και ούτε σκοπό παραπληροφόρησης έχουν μιας και μιλάμε για ηχεία που δεν έχουν, ούτε πρόκειται να έχουν ταίρι στην αγορά ακόμη και αν ο Γιάννης έφτιαχνε ένα δεύτερο ζευγάρι, ίδιο με τα δικά του.
Το σύστημα που άκουσα είναι μακράν το καλύτερο σύστημα που έχω ακούσει στη ζωή μου. Αξίζει μία βόλτα να το ακούσεις και είναι κρίμα που δεν έγινε τελικά η ακρόαση που κανονίζαμε πριν από κάποιους μήνες στον Γιάννη.

Για να σου δώσω ένα συγκρίσιμο μέγεθος με ηχεία που γνωρίζεις καλά, αν τα ηχεία του Γιάννη έπαιρναν ένα 97% στην ρεαλιστικότητα του ήχου τα Acoustic Zen Addagio που γνωρίζεις αρκετά θα προσπαθούσαν να πλησιάσουν το 60%...
Δεν το λέω για να προσβάλω τα Acoustic Zen τα οποία τα θεωρώ καλά ηχεία, αλλά απλά για να καταλάβεις τις διαφορές... -bye-

:blink:?