http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=31673
Γι αυτήν μιλάω Γιάννη.Νόμιζα,ότι την είχες διαβάσει.Αν όχι συγνώμη.
OK Διονυση ομως παρολαυτα το να παροτρυνουμε εναν φιλο να ακουσει ενα συστημα οποιουδηποτε ειναι αυτο δεν ειναι ρε φιλε κακο! Ισα ισα οταν προκειται για τετοιου βεληνεκους συστημα. Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω...
OK Διονυση ομως παρολαυτα το να παροτρυνουμε εναν φιλο να ακουσει ενα συστημα οποιουδηποτε ειναι αυτο δεν ειναι ρε φιλε κακο! Ισα ισα οταν προκειται για τετοιου βεληνεκους συστημα. Τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω...
Ναί καλό θα ήταν τον συγκεκριμένο γρίφο να τον μεταφέρετε σε πμ.
Επίσης με βάση,την ανακοίνωση που έχετε διαβάσει καλό θα ήταν να λείψουν κι οι σχετικές παροτρύνσεις.
Εγω συστηνω σφοδρα σε μερικους, οι οποιοι πραγματι διαθετουν το παθος και θελουν να μαθουν (πως ηχουν) και να ακουσουν κυριολεκτικα ΚΟΡΥΦΑΙΑ συστηματα (στην αιχμη της συγχρονης τεχνολογιας-οχι 15ετιας) με ολη την σημασια της λεξεως, να κανουν και κανενα ταξιδακι στο εξωτερικο (π.χ. show στο Μοναχο)..
Τα εξοδα δεν ειναι πολλα (οσο ενα σχετικα μεσαιο καλο interconnect) και στο εξης ΔΕΝ θα σας φευγει και τοσο ευκολα κι η μαγκια...
Πολλα ματια....Ξεστραβωθηκαν και πολλα αυτια....Ξεβουλωσαν απο ενα τετοιο ταξιδι.
Τα κριτηρια αξιολογησης του καθενος μετα απο ενα τετοιο ταξιδι αυτοματως γινονται αυστηροτερα και φυσικα σωστοτερα.
Οι υπερβολες στις εκφρασεις δεν βοηθησαν και δεν βοηθουν κανεναν.
Αντιθετως αποτελουν εστια παραπληροφορησης και συγχυσης για πολυ κοσμο που επισκεπτεται το site.
λοιπον παιδες το δυνατοτερο σημειο του συστηματος ειναι τα ηχεια και το ενεργο. Επειτα απο 6 χρονια επιτελους τα εκανα να παιξουν οπως πρεπει.
Το συστημα αυτη την στιγμη απαρτιζεται απο
α) Ηχεια wilson diy
b) active marchand electronics tube xm 126
c) pre copland cta 305
d) power amps primare a 32 for mid-hi's bryston 4bst for bass
e) cd player naim cd 5x+flat cap 2
f) turtable clearaudio ambient +satisfy carbon+ortofon jubilee
g) phono stage diy 627
καλωδια nordost heimdall speaker - frey ic's - isotek power cables.
Η τελευταια προσθηκη η οποια με εξεπληξε ευχαριστα ηταν το cd naim 5x με το τροφοδοτικο που ειναι εξαιρετικο.
Αλλωστε σε ολους αρεσει το συστημα μου εκτος απο μενα.
ρε παιδια ξερετε γιατι τοσα χρονια εχω κανει καποιες σχετικα καλες φιλιες στον χωρο;
γιατι πραγματικα οταν πηγαινω και ακουω ενα συστημα, απο το απλο του φιλου AUDIOMONITOR με την δικη του ιδιοκατασκευη μεχρι του Γιαννη του Μιχαηλου που δεν εχω ακουσει ακομα πραγματικα χαιρομαι γιατι πισω απο τις ιδιοκατασκευες βλεπω τον αγωνα και την αξιωσυνη αυτων των ανθρωπων που ειμαστε συνοδοιποροι γι αυτο που μπορουν να κανουν, που εγω λογω της στραβομαρας μου δεν μπορω. Και πραγματικα χαιρομαι λες και τα ειχα φτιαξει εγω.
Το ιδιο χαιρομαι οταν ακουω ενα σχετικα μετριου κοστους συστημα στον Γιωργο να παιζει καλα και ακομα περισσοτερο θα χαρω να ακουσω να παιζουν τα συστηματα του κ. Στεφανιδη και του ακατανομαστου για το σαιτ, γιατι απο πισω εγω βλεπω την ιστορια των ανθρωπων στον χωρο και τις γνωσεις μαλλον παρα συμπεριφορες.
Ακομα και το συστημα του Αρτζι που ηταν κατα λαθος οχι σωστα στημενο και σε πολλα διαφωνω -βλεπε καλωδια- παλι χαρηκα, γιατι για μενα το ταξιδι ειναι που εχει την σημασια του και ισως οχι ο προορισμος, μια και η Ιθακη ειναι μαλλον μακρια ακομη και σημασια εχει η χαρα του να σε καλοδεχονται οι φιλοι. Ετσι περισσοτερο χαιρομαι οτσν με παιρνει ο φιλος μου ο Ηλιας και μου λεει με ενθουσιασμο για μια μικρη αλλαγη στο συστημα του, παρα για μια μεγαλυτερη στο δικο μου. Οποις θελει το πιστευει αυτο και δεν ειναι υπερβολη. Αλλωστε σε ολους αρεσει το συστημα μου εκτος απο μενα.
Τελος μια μικρη παρεα ειμαστε πως γινεται ο ενας να θελει να βγαλει το ματι του αλλουνου δεν το καταλαβαινω. Στο τελος θα μεινω μονος μου μια και τα ματια τα δικα μου δεν μπορειτε να τα βγαλετε.
Παντα θα υπαρχουν διαφορετικοι χαρακτηρες αλλα οπως ελεγε και ο Μπρεχτ, φερομαι φιλκα προς τους ανθρωπους, αν και ειναι ζωα που μυριζουν ιδιοτροπα, γιατι λεω δεν βαριεσαι και εσυ την ιδια μυρουδια εχεις
Καλημερα πρωιν ΚΑΡΜΑ κομα και τωρα SARASTRO man-τι κανεις βρε μαστορα???+1000000000000
Mπραβο ρε Θανασαρα!!!Ετσι ακριβως ειναι ρε φιλε!
...και του ακατανομαστου για το σαιτ,
Τα κριτηρια αξιολογησης του καθενος μετα απο ενα τετοιο ταξιδι αυτοματως γινονται αυστηροτερα και φυσικα σωστοτερα.
Αντιθετως αποτελουν εστια παραπληροφορησης και συγχυσης για πολυ κοσμο που επισκεπτεται το site.
:blink:?Εγω συστηνω σφοδρα σε μερικους, οι οποιοι πραγματι διαθετουν το παθος και θελουν να μαθουν (πως ηχουν) και να ακουσουν κυριολεκτικα ΚΟΡΥΦΑΙΑ συστηματα (στην αιχμη της συγχρονης τεχνολογιας-οχι 15ετιας) με ολη την σημασια της λεξεως, να κανουν και κανενα ταξιδακι στο εξωτερικο (π.χ. show στο Μοναχο)..
Τα εξοδα δεν ειναι πολλα (οσο ενα σχετικα μεσαιο καλο interconnect) και στο εξης ΔΕΝ θα σας φευγει και τοσο ευκολα κι η μαγκια...
Πολλα ματια....Ξεστραβωθηκαν και πολλα αυτια....Ξεβουλωσαν απο ενα τετοιο ταξιδι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.