Μου΄φυγε η μαγκια

Re: Μου´φυγε η μαγκια

Ε, χμ..η εμπαθεια ειναι καπως...βαρια λεξη. Δεν το πιστευω αυτο.

Αυτο που πιστευανε (νομιζω) ειπανε οι ανθρωποι...Το θεμα ειναι οτι:

Για μερικους μερικους που και που καμια επισκεψη σε ΩΡΛ κανει...θαυματα!:flipout::flipout::flipout:

Για αλλους η ασθενεια ειναι....ανιατη:flipout:

Ο Γιαννης απο οτι καταλαβα απο τα συμφραζομενα του αντεληφθην για ποιους ομιλω..

αντεληφθην Γιωργο αλλα το γελιο ειναι οτι ο ενας δεν εχει ακουσει ποτε το συστημα μου :slapface: και ο αλλος το ακουσε πριν 4 χρονια οταν ειχα προτοστησει το ηχειο(πριν ανοιξω μαγαζι) και μαλιστα μου ειχε πει κορυφαια λογια:slapface:. Καλα ο συγκεκριμενος ετσι κι αλλιως αυτο το κανει μονιμα αλλα οχι και χαιφιντελαδες αυτοι ρε Γιωργο! Ελεος ουτε να τους αναφερεις δεν επρεπε ρε συ!-bye-

Ε, χμ..η εμπαθεια ειναι καπως...βαρια λεξη. Δεν το πιστευω αυτο.

αντεληφθην Γιωργο αλλα το γελιο ειναι οτι ο ενας δεν εχει ακουσει ποτε το συστημα μου

Bingo! :flipout:
Εκφράσεις του στυλ "Σιγά μην ένα ντιούικο ηχείο μπορεί να παίξει καλύτερα από ένα εταιριακό", "Είναι λάμπες/τρανζίστορ/πάνελ/κόρνες/κουτί παίζει χάλια" μόνο εμπάθεια μου δείχνουν... -bye-
Προσοχή! Άλλο το "Όσα panel/κόρνες/λάμπες κλπ άκουσα δεν μου αρέσουν" και άλλο αυτό το "είναι χάλια"...

αντεληφθην Γιωργο αλλα το γελιο ειναι οτι ο ενας δεν εχει ακουσει ποτε το συστημα μου :slapface: και ο αλλος το ακουσε πριν 4 χρονια οταν ειχα προτοστησει το ηχειο(πριν ανοιξω μαγαζι) και μαλιστα μου ειχε πει κορυφαια λογια:slapface:. Καλα ο συγκεκριμενος ετσι κι αλλιως αυτο το κανει μονιμα αλλα οχι και χαιφιντελαδες αυτοι ρε Γιωργο! Ελεος ουτε να τους αναφερεις δεν επρεπε ρε συ!-bye-

Το θεμα ειναι οτι κατι τετοιοι ειναι απο τους πιο συχνους επισκεπτες σε ολα τα "χαιφιντελαδικα", στις εκθεσεις καθονται με τις ωρες και τις 3 ημερες ανελλειπως και μαλιστα εχουν μετατραπει και σε opinion leaders (!!!?) για πολυ κοσμο..

Παθος η αρρωστια για να το θεσω διαφορετικα εχουν αναμφισβητητα, συστηματα μεσαιου κοστους (6000-15000) διαθετουν, πως αλλιως να τους πω βρε Γιαννη???:AFADF0:

-bye-
Σε εμενα παντως δεν πατανε πια.:BDGBGDB55:

Ωχχχχχ....καταλαβα...!:slapface:

Μονο εγω τους ανεχομαι:flipout::flipout::flipout::flipout:

Τελικα μαλλον εχω υπομονη....ελεφαντα αφου ανεχομαι....την σαρα, την μαρα......(και το κακο συναπαντημα απο....ενα αλλο site):flipout:

Alla i ypomoni exei kai ta oria tis, if you know what I mean ....-bye-

Απάντηση: Μου´φυγε η μαγκια

Τώρα όλα αυτά τα σχόλια αφορούν τα μέλη του φόρουμ;
Μπορείτε να τα συζητήσετε τηλεφωνικά...

Re: Απάντηση: Μου´φυγε η μαγκια

Τώρα όλα αυτά τα σχόλια αφορούν τα μέλη του φόρουμ;
Μπορείτε να τα συζητήσετε τηλεφωνικά...

SORRY Διονυση εχεις απολυτο δικιο. Εσυ μπρε ποτε θα ερθεις να γνωριστουμε? Ολο μου την σκαπουλαρεις:argue: