Μου ήρθε ο Sony Topaz !!

Άντε να κινηθεί λίγο η κατηγορία γιατί μόνο με Dila και Benq ασχολείστε.
Να ασχοληθούμε και λίγο με κανέναν προβολέα για φτωχούς!

Πριν λίγο παρέλαβα τον Sony Bravia VPL-AW15 κοινώς Topaz. Τον πήρα 1250 ευρώ.
Ένας LCD νέας γενιάς με ανάλυση 1280Χ720 και μερικές καινοτομίες της Sony που θα δούμε τι καλό θα μας φέρουν.
Τον έχω εγκαταστήσει στο μαγαζί στη θέση του Infocus που χάλασε και τον έχω ανάψει για να στρώνει.
Τον βλέπουμε μαζί με τον Nix (οι βλαμμένοι). Περιέργως τόση ώρα ακόμα δεν γκρίνιαξε. Και λέει ότι του αρέσει.
Το καλό είναι ότι είναι Made in Japan. Κάτι που μου δίνει λίγο θάρρος.
Η ποιότητα κατασκευής είναι ανώτερη από την πλαστικούρα που έχουμε συνηθίσει τελευταία.
Τώρα παίζει με το Toshiba E1 τον HULK και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές.
Περισσότερα το βράδυ.
Πάρτε και λίγες φωτό.

Attachments

• ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ± 058.jpg
    ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ± 058.jpg
    78 KB · Views: 67
  • ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ± 059.jpg
    ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ± 059.jpg
    45.5 KB · Views: 67
  • ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ± 060.jpg
    ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ± 060.jpg
    42.1 KB · Views: 64
  • ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ± 061.jpg
    ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ± 061.jpg
    43 KB · Views: 55
Μιχάλη, Καλές Θεάσεις … τελικά μάνα μου αν δεν είναι LCD :worshippy: ο projectoras εσύ δεν…:tdown:

Περιμένουμε φωτο και κριτική… :captain:

P.S…να υποθέσω ότι υπάρχει σύναξη για το παιχνίδι της Εθνικής αύριο…:ernaehrung004: :ADFADF1: :em04special_8: :fahne90: :firstprize:

Άντε να κινηθεί λίγο η κατηγορία γιατί μόνο με Dila και Benq ασχολείστε.
Να ασχοληθούμε και λίγο με κανέναν προβολέα για φτωχούς!

Πριν λίγο παρέλαβα τον Sony Bravia VPL-AW15 κοινώς Topaz. Τον πήρα 1250 ευρώ.
Ένας LCD νέας γενιάς με ανάλυση 1280Χ720 και μερικές καινοτομίες της Sony που θα δούμε τι καλό θα μας φέρουν.
Τον έχω εγκαταστήσει στο μαγαζί στη θέση του Infocus που χάλασε και τον έχω ανάψει για να στρώνει.
Τον βλέπουμε μαζί με τον Nix (οι βλαμμένοι). Περιέργως τόση ώρα ακόμα δεν γκρίνιαξε. Και λέει ότι του αρέσει.
Το καλό είναι ότι είναι Made in Japan. Κάτι που μου δίνει λίγο θάρρος.
Η ποιότητα κατασκευής είναι ανώτερη από την πλαστικούρα που έχουμε συνηθίσει τελευταία.
Τώρα παίζει με το Toshiba E1 τον HULK και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές.
Περισσότερα το βράδυ.
Πάρτε και λίγες φωτό.

Kι άλλο προβολέα ρέ; :eek: :eek:

Καλά, τι ακριβώς κάνεις εκεί πέρα; Πόσους έχεις μαζέψει μέσα στο μαγαζί;
Μήπως σκέφτεσαι σιγά-σιγά να παρατήσεις τους τόρνους και να το γυρίσεις σε προβολάδικο;
Εμείς λέμε οτι είμαστε άρρωστοι αλλά μ' εσένα παληκάρι μου η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.... Δεν παλεύεσαι με τίποτε... :grinning-smiley-043

Γειά σου ρε Μιχαλιό... Καλορίζικος... :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Μου ήρθε ο Sony Topaz !!

P.S…να υποθέσω ότι υπάρχει σύναξη για το παιχνίδι της Εθνικής αύριο…:ernaehrung004: :ADFADF1: :em04special_8: :fahne90: :firstprize:

Φυσικά και θα υπάρχει σύναξη. Με μεζέ και μπύρες φυσικά!!!
Ήδη ο Τρυφωνίδης και ο Ποτακίδης το βράδυ θα είναι εδώ.

με γειεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
άντε βάλε καμιά φώτο να χαζέψουμε και εμείς....-bye-

Όποτε γυρνάω από κάποιο ταξίδι έχεις αγοράσει και ένα καινουργιο προβόλι!Έτσι και τώρα.Δεν σε προλαβαίνουμε πλέον ρε Μιχάλη!Καλοθέατος!Ελπίζω να τα πούμε από κοντά σύντομα.

Όποτε γυρνάω από κάποιο ταξίδι έχεις αγοράσει και ένα καινουργιο προβόλι!Έτσι και τώρα.Δεν σε προλαβαίνουμε πλέον ρε Μιχάλη!Καλοθέατος!Ελπίζω να τα πούμε από κοντά σύντομα.
Γιάννη πέρνα για κανένα καφέ να τα πούμε.
Αν φύγεις ταξίδι μάλλον θα δεις κι άλλον προβολέα.
Έχεις ιδέα από βλαμμένους;

Λοιπόν πάω θάλασσα για μπάνιο διότι πολλή ζέστη πλάκωσε. Έξω έχει χίλιους βαθμούς!
Παίρνω το σκάφος και φεύγω. Το βράδυ που θα γυρίσω θα γράψω πρώτες εντυπώσεις για όσους τυχόν τους ενδιαφέρει.

Μιχάλη καλορίζικος και καλοθέατος. Αναμένουμε εντυπώσεις αλλά και σύγκριση (έστω και από μνήμης), με τα λίγα ...κυβικά του φτωχού λαού, βλέπε Epson 700, Optoma 70, κ.λ.π.:ernaehrung004:

Γιώργος Δενδρόπουλος

Άντε βρε καλοθέατος . Επειδή μάλλον δεν θα τα καταφέρω το βράδυ να είναι στο ΟΡΓΙΟ θα τον δω από βδομάδα κάποια στιγμή . Απ ότι ψυλλιάζομαι όμως πρέπει να είναι super αφού δεν γκρίνιαξε ο Νίκος.

Μα πως να γκρινιάξει... με γεματο στομα !!!!!!!!!!!!!!!!:ADFADF1:

Κατσε να καταπιει και μετα ...βλεπουμε .....:smash:

Επιτέλους τον παρέλαβες!
Απο τους πρώτους Sony Bravia VPL-AW15 στην Ελλάδα..

Μιχάλη καλοθέατος!!

Το γεγονός σηκώνει μια καλή ..παρουσίαση με τα κατάλληλα συνοδευτικά

Thanks παίδες.
Καθυστέρησα λίγο στη θάλασσα γιατί καθήσαμε να τσιμπήσουμε λίγο.
Όπως τσιμπάει ο καρχαρίας.

Λοιπόν ο προβολέας παίζει σε Dynamic mode με τη λάμπα στο φούλ για να στρώνει.
Είναι πολύ ευκρινής, πολύ φωτεινός, με κάτι περίεργα μενού που δεν ξέρω τι σκ@τά κάνουν, πάρα πολύ ήσυχος, με πολύ καλό μαύρο παρά το φουλ της λάμπας, αλλά το πίξελ μου χτυπάει στο μάτι.
Ίσως επειδή συνήθισα με τον 1080 και τώρα που ξέπεσα στα 720 μου κακοφαίνεται ο βλαμμένος.
Πρέπει να τον ψάξω κι άλλο φυσικά, αυτές είναι οι πρώτες εντυπώσεις μου.
Για τέτοιο φτηνό μηχανάκι είναι πολύ καλό.

Τα νεώτερα αύριο, τώρα θα πιω μια σουρωτή και θα πάω για ύπνο.