Η οθόνη ήταν καθαρό μήκος 2,35 και η απόσταση που γινόταν αντιληπτό ήταν κάπου στα 1 με 1,5 μέτρα
......Με τον 1000άρη έχουμε διαφορά σαφώς λόγω της ανάλυσης αλλά η εικόνα του σόνυ είναι τόσο ωραία που μερικοί με ρωτούσαν "είσαι σίγουρος ότι ο επσον παίζει καλύτερα;"
.........
Γι αυτή την περίπτωση και όχι μόνο θα έλεγα ότι είναι αυτή τη στιγμή μονόδρομός.Από Σεπτέμβρη θα χρειαστώ έναν προβολέα κοντά στο χιλιάρικο... Θα παίζει κυρίως σε εξωτερικό χώρο, σε βεράντα.
Απ´τα λεγόμενα του Μιχάλη μάλλον θα είναι ένας από τους υποψήφιους...![]()
Μπάμπη μιας και θα σε φάει η βεράντα απο το σεπτέμβρη... στείλε μου τον dila να στον προσέχω...:BDGBGDB55:Από Σεπτέμβρη θα χρειαστώ έναν προβολέα κοντά στο χιλιάρικο... Θα παίζει κυρίως σε εξωτερικό χώρο, σε βεράντα.
Απ´τα λεγόμενα του Μιχάλη μάλλον θα είναι ένας από τους υποψήφιους...![]()
Μπάμπη μιας και θα σε φάει η βεράντα απο το σεπτέμβρη... στείλε μου τον dila να στον προσέχω...:BDGBGDB55:
![]()
Για τον αδερφό μου τον θέλω.... Βλέπεις αυτός - καί κάτι άλλοι σαν εσένα- έχουν την πολυτέλεια της αυλής και της βεράντας γιατί αποφάσισαν να μείνουν στην επαρχία....
Και μας κάνετε και πλακίτσα κι από πάνω.....![]()
Αν μπορούσα να μείνω κι εγώ στην επαρχία βολευόμουνα και με ViewMaster... Σιγά μην καθόμουνα μέσα...![]()
Ήθελα να το δω και το μικρότερο μοντέλο αλλά δεν το κατάφερα.ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΟΝΤΕΛΟ (10) ΜΕ 350 ΕΥΡΩ ΛΙΓΟΤΕΡΑ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.