Μου ήρθε ο Sony Topaz !!

Μιχάλη, κάπου είδα ότι στην τιμή έπαιζε και tv tuner ; Μπορείς να μας πεις κάτι γιαυτό ;

Α, και μεγειά το καινούριο.

Πως συγκρίνεται με τον 1000 ;

Re: Απάντηση: Re: Μου ήρθε ο Sony Topaz !!

Η οθόνη ήταν καθαρό μήκος 2,35 και η απόσταση που γινόταν αντιληπτό ήταν κάπου στα 1 με 1,5 μέτρα

Πολυ κοντινη αποσταση... Φανταζομαι οτι στα 2,5 με 3 μ δεν θα υπαρχει προβλημα, σωστα?

Λοιπόν στο Πλαίσιο τον δίνουν με δώρο ένα TV tuner αλλά και 50 ευρώ ακριβότερα. Δώρον άδωρον λοιπόν.
Με τον 1000άρη έχουμε διαφορά σαφώς λόγω της ανάλυσης αλλά η εικόνα του σόνυ είναι τόσο ωραία που μερικοί με ρωτούσαν "είσαι σίγουρος ότι ο επσον παίζει καλύτερα;"
Είναι απίστευτη η εικόνα του για 1250 ευρώ που ζητάει τη σήμερον.

Από Σεπτέμβρη θα χρειαστώ έναν προβολέα κοντά στο χιλιάρικο... Θα παίζει κυρίως σε εξωτερικό χώρο, σε βεράντα.
Απ´τα λεγόμενα του Μιχάλη μάλλον θα είναι ένας από τους υποψήφιους...
icon12.gif

Re: Απάντηση: Μου ήρθε ο Sony Topaz !!

......Με τον 1000άρη έχουμε διαφορά σαφώς λόγω της ανάλυσης αλλά η εικόνα του σόνυ είναι τόσο ωραία που μερικοί με ρωτούσαν "είσαι σίγουρος ότι ο επσον παίζει καλύτερα;"
.........

Εμενα παντως καθολου δεν θα μου εκανε εντυπωση αν ο sony επαιζε καλυτερα απο τον Epson...
icon12.gif

Από Σεπτέμβρη θα χρειαστώ έναν προβολέα κοντά στο χιλιάρικο... Θα παίζει κυρίως σε εξωτερικό χώρο, σε βεράντα.
icon12.gif
Γι αυτή την περίπτωση και όχι μόνο θα έλεγα ότι είναι αυτή τη στιγμή μονόδρομός.
Όπως και για κάποιον που ξεκινά τώρα και δεν θέλει να δώσει μια περιουσία για να αποκτήσει μεγάλη οθόνη.

Όσο για τα pixelπιθανών να είμαι λίγο υπερβολικός και να έκρινα σε σχέση με τον 1000ρη του Μιχάλη η τον 8720 τον δικό μου που εκεί είναι σαφώς πιο αδιάκριτα . Μιλάμε όμως για έναν Lcdστα 720pκαι το να είναι τα pixelορατά απ το 1 μέτρο είναι κάτι το απολύτως φυσιολογικό . Για μια φορά ακόμα θα τονίσω το πόσο τυχερός είναι ο Μιχάλης που και εδώ η σύγκλιση των panelείναι κορυφαία για την τεχνολογία του προβολέα . Δεν ξέρω αν αυτό θα είναι standardγια όλα; Τα κομμάτια η έτυχε . Πιθανόν η Sonyνα έχει εφαρμόσει κάποια νέα τεχνική στην τοποθέτηση των panelκάτι που αν συμβαίνει θα φέρει επανάσταση .

Παιδιά, αν και άσχετος, επειδή τον είδα στο θερινό του Ποτακίδη, μου άρεσε ο Topaz. Κι απ' ό,τι κατάλαβα, μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα από αυτό που είδαμε εκεί.
Προφανώς ο Μιχάλης δεν είχε προλάβει ακόμα να τον "σκαλίσει", όντας φρέσκο πράμα...

Re: Απάντηση: Μου ήρθε ο Sony Topaz !!

icon12.gif
Μπάμπη μιας και θα σε φάει η βεράντα απο το σεπτέμβρη... στείλε μου τον dila να στον προσέχω...:BDGBGDB55:

-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μου ήρθε ο Sony Topaz !!

Μπάμπη μιας και θα σε φάει η βεράντα απο το σεπτέμβρη... στείλε μου τον dila να στον προσέχω...:BDGBGDB55:

-bye-

Για τον αδερφό μου τον θέλω.... Βλέπεις αυτός - καί κάτι άλλοι σαν εσένα -bye-- έχουν την πολυτέλεια της αυλής και της βεράντας γιατί αποφάσισαν να μείνουν στην επαρχία....
Και μας κάνετε και πλακίτσα κι από πάνω.....
icon9.gif

Αν μπορούσα να μείνω κι εγώ στην επαρχία βολευόμουνα και με ViewMaster... Σιγά μην καθόμουνα μέσα...
icon10.gif

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μου ήρθε ο Sony Topaz !!

Για τον αδερφό μου τον θέλω.... Βλέπεις αυτός - καί κάτι άλλοι σαν εσένα -bye-- έχουν την πολυτέλεια της αυλής και της βεράντας γιατί αποφάσισαν να μείνουν στην επαρχία....
Και μας κάνετε και πλακίτσα κι από πάνω.....
icon9.gif

Αν μπορούσα να μείνω κι εγώ στην επαρχία βολευόμουνα και με ViewMaster... Σιγά μην καθόμουνα μέσα...
icon10.gif

:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

-bye-

ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΟΝΤΕΛΟ (10) ΜΕ 350 ΕΥΡΩ ΛΙΓΟΤΕΡΑ?
Ήθελα να το δω και το μικρότερο μοντέλο αλλά δεν το κατάφερα.
Μάλλον θα το δω σύντομα και θα πω εντυπώσεις.
Στα βασικά χαρακτηριστικά είναι ίδια. Αλλά αν δεν δεις....