Μου κόλλησε το laptop...

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,609
σήμερα με περίμενε μιά δυσάρεστη έκπληξη.
Στο ξεκίνημα έβγαλε ένα μήνυμα κάτι σαν no system disk (δεν κατάλαβα αν είχε προλάβει να ψάξει γιά σύστημα στο stick που είχα προλάβει να χώσω ή ήδη δεν διάβαζε δίσκο) αλλά μετά έβγαλε μιά μαύρη σελίδα με τα γνωστά, safe εκκίνηση, προηγούμενη σωσμένη κλπ.
Όμως δνε ξεκινάει με καμμιά επιλογή και μετά βγάζει μιά μπλε σελίδα με αλαμπουρνέζικα με μόνο κατανοητό το UNMOUNTABLE BOOT VOLUME και μετά πέφτει σε λούπα.

Το έχω αφήσει στην ησυχία του μπας και ξεκολλήσει, αλλά το θέμα είναι τι να κάνω παρακάτω...
Αν βάλω το recovery cd έχω την επιλογή να κάνω instalation κανονικά ή recover - δεν ξέρω τι εννοεί και αν σβήνει αρχεία.
όσα και να έχω σώσει κατά καιρούς, μόνο η ιδέα της εγκατάστασης ενός σωρού προγραμμάτων και σεταρισμάτων με τρελαίνει.

Μιλάμε γιά xp home σε ένα fujitsu siemens.

Κανείς γιά βοήθεια ?

...Μιλάμε γιά xp home σε ένα fujitsu siemens.

Κανείς γιά βοήθεια ?

Απ'ότι έχω ακούσει το σέρβις της F-S βρίσκεται στην πόλη μας και είναι από τα καλύτερα. Πολλές φορές το παραλαμβάνεις αφθημερών.Καλά ξεμπερδέματα -bye-

Καλό είναι το service της Siemens αλλά πόσο κοστίζουν τα ανταλλακτικά γνωρίζετε.Θα σας πω προσωπική μου εμπειρία για το δικό μου λάπτοπ Fujitsu Μ3438G που για μια κάρτα γραφικών Geforce go 6800μου ζητήσανε 530 ευρώ..Βέβαια ήμουνα εκτός εγγύησης και φυσικά δε το έφτιαξα.Και απο τότε ποτέ Fujitsu και γενικά λάπτοπ με ένα χρόνο εγγύηση.
Μακάρι να μη χρειαστεί να αλλαχθεί ανταλλάκτικό αν και νομίζω είναι πρόβλημα software..

Αν έχεις το cd των xp, προσπάθησε να κάνεις repair (όχι καθαρή εγκατάσταση) των windows από αυτό, όπως λέει και στο link της microsoft που σε παραπέμπει ο φίλος πιο πάνω.

Φίλε πάρε MAC για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
Είναι λιγάκι!!! ακριβότερα αλλά θα ηρεμήσεις

Το άλλο που λέει ότι η Rainbow είναι η καλύτερη αντιπροσωπεία στην Ελλάδα το ξέρεις; :flipout:

Κύριοι, ευχαριστώ γιά τις βοήθειες και την συμπαράσταση.

Γιά την ιστορία, όπως προτείνει η Microsoft με το recovery cd του μηχανήματος μπαίνεις και δίνεις την επιλογή R recover, και μετα chkdsk /r.
Πήρε συνολικά 4 ώρες αγωνίας αυτό το chkdsk και έφτανε μέχρι το 75 και ξανά από την αρχή μέχρι που τελικά εβγαλε ΟΚ και έδωσα exit και μπουτάρησε κανονικά.

Τώρα πρέπει να ψάξω γιά κάτι σε ghost γιατί δεν αντέχω να ξαναπεράσω την αγωνία...

Ευχαριστώ και πάλι.