Κοίταξε για tv και 5.5 χρόνια και 7 χρόνια μου φαίνονται λίγα για να χαλάσει από μόνη της εκτός αν είχε κάποιο πρόβλημα.
Εμείς έχουμε μια samsung crt 14" 15ετίας που από το 2000 μέχρι το 2007 λειτουργούσε 24/7/365 και λειτουργεί ακόμα αν και δεν χρησιμοποιείται.
Επίσης το 2000 είχα παει και είχα πάρει με τον πατέρα μου μια crt 21" daewoo που ήταν demo (τελευταία γι'αυτό) και εδώ και 2-3 χρόνια λειτουργεί και αυτή αρκετές μέρες την εβδομάδα και δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα.
Γενικώς έχω δει παλίες tv 30 χρονών και βάλε που λειτουργούν ακόμα.
Αυτό που πάω να πω είναι ότι δεν πιστεύω να φταίει ο παραπάνω χρόνος λειτουργίας ενώ δεν ήταν στα χέρια σου,αλλά για κάποιο λόγο χάλασε ίσως δεν άντεξε δεν ξέρω.
Τα tv-demo επίσης απ'ότι ξέρω όταν παλιόσουν και βάλουν άλλα στην βιτρίνα,τα βάζουν σε κουτί με παρελκόμενα κτλ αν υπάρχουν και τα πουλάνε stock με χαμηλότερη τιμή,βέβαια όταν γίνεται αυτό το ξέρει ο πελάτης.
Βέβαια αφού δεν το ήξερες κάτι βρομάει στην υπόθεση αλλά η tv είναι σχετικά παλιά,δεν αξίζει να την φτιάξεις,εγγύηση μάλλον δεν έχει,και το κατάστημα έχει κλείσει οπότε θα είναι πολύ δύσκολο να βγεις να βρεις το δίκιο σου,οπότε μάλλον δεν βγάζεις άκρη.:smile: