μουσικά ηχεία για Musical Fidelity Ε11

anakosmas

New member
29 September 2007
4
φίλοι γεια σας,
έχω εδώ και κάποια χρόνια έναν ενισχυτή musical fidelity E11 που αποφάσισα να τον συνοδεύσω με κάποια αποκλειστικά μουσικά ηχεία γύρω στα 500 Ε για να απολαμβάνω καλύτερα τη μουσική που ακούω, δλδ jazz και τα συναφή...
Άκουσα ήδη τα castle warwick στα 700 Ε (ικανοποιητικά αλλά ακριβά για μένα) και κάποια γαλλικά davis στα 500 Ε (αρκετά περιγραφικά και στοιβαρά ηχεία, χωρίς τις δυναμικές και τον γλυκό ήχο των castle).
Θα ήθελα να μου δώσετε κάποιες κατευθύνσεις για περαιτέρω ψάξιμο και καμιά δ/νση μαγαζιού γιατί δεν γνωρίζω τις πιάτσες.

ευχαριστώ

Καλώς όρισες στο φόρουμ.

Ψάξε στο τμήμα των μικρών αγγελιών. Υπάρχουν ηχεία προς πώληση που θα μπορούσαν να σ' ενδιαφέρουν και που η τιμή τους ως μεταχειρισμένα πέφτει εντός του προϋπολογισμού σου. (π.χ. Quad, KEF κλπ.).

Ζήτησε από τους πωλητές αν μπορείς να τα πάρεις για δοκιμαστική ακρόαση με το σύστημα σου.

Φιλε μου,κοιταξε τα Quad 12L που εχω σε αγγελια,ειναι πολυ μουσικα ηχεια και σε πολυ καλη τιμη

Kef σειρά Q, Epos σειρά Els, Castle (αν υπάρχει σε stock) Richmond 3i, AudioVector K1 (οχι su), Xavian Mia XC, Triangle Comete Es.

O M.F. 11, ήταν πολύ πιο δυνατός από τον Ε 10, αλλά δεν είχε τη "'χάρη" του.

Όλα τα παραπάνω ηχεία έιναι μικρά σε όγκο, αν ο χώρος σου είναι μεγαλύτερος, μπορείς να προσθέσεις ένα sub και να το ελέγχεις από την έξοδο pre out του 11.
Έτσι θα τον κρατήσεις "ξεκούραστο" και θα έχεις πολλές καλές μουσικές ώρες μαζί του ;-)

φίλοι γεια σας,
έχω εδώ και κάποια χρόνια έναν ενισχυτή musical fidelity E11 που αποφάσισα να τον συνοδεύσω με κάποια αποκλειστικά μουσικά ηχεία γύρω στα 500 Ε για να απολαμβάνω καλύτερα τη μουσική που ακούω, δλδ jazz και τα συναφή...
Άκουσα ήδη τα castle warwick στα 700 Ε (ικανοποιητικά αλλά ακριβά για μένα) και κάποια γαλλικά davis στα 500 Ε (αρκετά περιγραφικά και στοιβαρά ηχεία, χωρίς τις δυναμικές και τον γλυκό ήχο των castle).
Θα ήθελα να μου δώσετε κάποιες κατευθύνσεις για περαιτέρω ψάξιμο και καμιά δ/νση μαγαζιού γιατί δεν γνωρίζω τις πιάτσες.

ευχαριστώ[/QUOTE
καλώς ήρθες στην παρέα μας ,ρίξε μιά ματιά και απο Β&W,πήρε το μάτι μου στις αγγελίες ένα cm-1 ίσως να σου κάνει δουλειά

Ο χώρος που θα παίξει ??????

σαλόνι περίπου 3Χ4 τμ που συνδέεται μέσω μόνιμα ανοιχτής διαχωριστικής πόρτας με ένα γραφείο 4Χ5 τμ.

Δεν θέλω όμως κάτι πολύ ογκώδες για ηχεία. Ψάχνω κάτι κομψό και διακριτικό με έμφαση στη φυσικότητα και στη γλυκήτητα του ήχου και όχι στη δυναμική των ηχείων.

ευχαριστώ