Μουσικάριοι thanks...

ποιο βρακι?

attachment.php

Attachments

• ΓŽΒΎΓŽΒ΅ΓΖ’ΓŽΒΊΓŽΒ±ΓΒΓβ€žΓŽΒ±ΓΒΓŽΒΉΓΖ’ΓŽΒΌΓŽΒ± 333.jpg
    ΓŽΒΎΓŽΒ΅ΓΖ’ΓŽΒΊΓŽΒ±ΓΒΓβ€žΓŽΒ±ΓΒΓŽΒΉΓΖ’ΓŽΒΌΓŽΒ± 333.jpg
    70.6 KB · Views: 70
Είστε μια υπέροχη παρέα και όλοι εμείς οι "απ'έξω" σας χαιρόμαστε!

Στο χέρι σας είναι να παραμείνετε έτσι για πολλά χρόνια!

Χαιρετισμούς και από μένα σε όλους!:grinning-smiley-043

βλεπω οτι ξεχασα καποιους...ου γαρ ερχεται μονον....

πρωτα πρωτα τον Μιχαλη τον κατα Avclub nickname mgdggft(κάπως ετσι) μας εφερε και τα συμπράγκαλα που τσιριζανε ...μας εκλεψε και τον φορτιστη:flipout::flipout:

που αν και ξενυχτης ηρθε με τα κερασματα του να βοηθησει οσο μπορουσε

Larry εμείς ευχαριστούμε που δεν φείδεσαι κόπου και χρόνου για την κοινότητα και κυρίως που πάντα χαμογελάς ....

ΥΓ. Επειδή έχω μείνει αιώνες πίσω, η μάρκα αυτού του βρακιού είναι τόσο in και απαιτείται να φαίνεται ;;;; εγώ κάτι ''μινέρβα'' θυμάμαι σε αυτό το σχέδιο .... :flipout::flipout::flipout:

Larry εμείς ευχαριστούμε που δεν φείδεσαι κόπου και χρόνου για την κοινότητα και κυρίως που πάντα χαμογελάς ....

ΥΓ. Επειδή έχω μείνει αιώνες πίσω, η μάρκα αυτού του βρακιού είναι τόσο in και απαιτείται να φαίνεται ;;;; εγώ κάτι ''μινέρβα'' θυμάμαι σε αυτό το σχέδιο .... :flipout::flipout::flipout:

Ατθίς.....:grinning-smiley-043

βλεπω οτι ξεχασα καποιους...ου γαρ ερχεται μονον....

πρωτα πρωτα τον Μιχαλη τον κατα Avclub nickname mgdggft(κάπως ετσι) μας εφερε και τα συμπράγκαλα 1)που τσιριζανε ...2)μας εκλεψε και τον φορτιστη:flipout::flipout:

που αν και ξενυχτης ηρθε με τα κερασματα του 3)να βοηθησει οσο μπορουσε

1)δεν τσιριζαν.....απλα ουρλιαζαν γιατι δεν μπορουσαμε να ρυθμισουμε το eq!
2)ειχα κατι ψιλοαναγκες και εβγαλα ενα χαρτζιλικακι μωρε!!
3)αν δεν ηταν ο Πετρος και ο Κουν εκει, ακομα θα κουβαλαγα!!!!
:flipout::flipout:
(να κανονισουμε για τη ταβερνα,στο θυμιζω γιατι εισαι και μεγαλος ανθρωπος ...και ου γαρ ερχεται!!)

Απάντηση: Re: Μουσικάριοι thanks...

..ΥΓ. Επειδή έχω μείνει αιώνες πίσω, η μάρκα αυτού του βρακιού είναι τόσο in και απαιτείται να φαίνεται ;;;; εγώ κάτι ''μινέρβα'' θυμάμαι σε αυτό το σχέδιο .... :flipout::flipout::flipout:

Για ένα λεπτό..
Δεν είπαμε, πως σεβόμαστε απεριόριστα την συμβολή της ECM στα σύγχρονα μουσικά δρώμενα; Ο skakinen διάλεξε t-shirt με τον Jarrett για να το επισημάνει και ο Δημήτρης με τον δικό του τρόπο, τον John :grinning-smiley-043
411v6RO%2BAhL._SL500_AA240_.jpg

τελικα ισχυει περιτρανα η ρηση οτι ακουμε το φοραμε οποτε αποκαλυψω θα σας αποκαλυψω τις μουσικες και ενδυματολογικες αδυναμιες του Κρητικαρου Γιωργου Κουνελακη :flipout::flipout:

StringCDCover.jpg

Μόνο οι κρητίκαροι;
Εγώ νόμιζα ότι ισχύει για όλους τους άντρες γενικά! :flipout:

(όχι να τα χρησιμοποιούν, να τα βλέπουν -σε θηλυκές υπάρξεις-, μην ξεχνιόμαστε)

Λέτε να είμαι Κρητικός; Ή μήπως κριτικός; :chinscratch: