ΔημήτρηςΤοπ.
AVClub Addicted Member
- 11 March 2007
- 1,666
γενικά νομίζω πως μπορείς να βρεις αρκετά δισκάκια με την ένδειξη Audiophile
επίσης για τον φίλο που έγραψε για το Black Album των Metallica θα συμφωνήσω, έχει κυκλοφορήσει και enhanched Audiophile Edition του συγγεκριμένου που είναι ακόμα πιο "βαρβάτο".
Δες στα απλά ράφια. Δεν τα βάζουν χωριστά.Δεν νομίζω να είναι στα κλασικά δισκοπολεία "Metropolis" κλπ γιατί όταν ζήτησα SACD με κοιτούσαν σαν να είμαι εξωγήινος...
Δες στα απλά ράφια. Δεν τα βάζουν χωριστά.
Κατέβηκα πάλι σήμερα να ψωνίσω κατιτίς. Το πήρα γιατί το έχω μόνο σε δίσκο. Παρατήρησα ότι σε κάποια CD, ασχέτου είδους μουσικής, παραγωγής και εταιρίας διάθεσης υπάρχει ένα αυτοκόλητο "IFPI". Θα δείξει αν λέει κάτι παραπάνω σαν παραγωγή.
Η αντίδρασή τους όταν ρώτησα για Audiophile ήταν "Άπαπαπαπα! Δεν έχουμε τέτοια πράγματα εδώ, είναι πανάκριβα".![]()
Μηπως ετυχε να δεις πουθενα το Black Album σε enhanched Audiophile Edition? Λεμε τωρα...
Και φυσικά τα audiophile μαγαζιά φέρνουν ΚΑΙ Metallica, όπως το Ride of Lightning σε λαμπάτο mastering 20 BIT/24KR Gold απευθείας από την αυθεντική ταινία ηχογράφησης. Φυσικά είναι ακριβό. Λ.Σ.Αυτό δεν νομίζω να υπάρχει πουθενά...
Τα δισκάδικα δεν φέρνουν audiophile δισκάκια γιατί είναι ακριβά.
Τα audiophile μαγαζιά... σιγά μη φέρουν Metallica!
Πάντος αν κάποιος το πετύχει πουθενά, δεν παίρνει και ένα για μένα;![]()
Συμφωνώ με σχεδόν 50% ίσως. (τα άλλα απλά δεν τα ξέρω ή δεν τα έχω)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.