Μουσική για τεστ του συστήματός σας...

Re: Απάντηση: Μουσική για τεστ του συστήματός σας...

το νινι σερνει καράβι?
sklen2.jpg

...φιλε αυτο το @@@νι δεν σερνει μονο καραβι αλλα και αεροπλανοφορο:grinning-smiley-043

Με ποδήλατο στις Αλπεις ανεβαίνω τις κορφές
και βιάγκρα κουβαλάω για τις δύσκολες στροφές

Με τα χιόνια ανεβαίνω, δε μασάω εγώ απ' αυτά
κι όταν πιάνω κατηφόρα με μαζεύουνε μ 'αυτά.

Αφιερωμένο στον κ. Γιάννη με αγάπη και πολύ χιούμορ.

Last edited:
Re: Απάντηση: Μουσική για τεστ του συστήματός σας...

Με ποδήλατο στις Αλπεις ανεβαίνω τις κορφές
και βιάγκρα κουβαλάω για τις δύσκολες στροφές

Με τα χιόνια ανεβαίνω, δε μασάω εγώ απ' αυτά
κι όταν πιάνω κατηφόρα με μαζεύουνε μ 'αυτά.

Αφιερωμένο στον κ. Γιάννη με αγάπη και πολύ χιούμορ.

Τι ???
Εκανε το ΙΚΑ υποκατάστημα στις Αλπεις?

(με πολυ χιούμορ, αγάπη και σεβασμό και από μένα... :grinning-smiley-043 )

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μουσική για τεστ του συστήματός σας...

Τι ???
Εκανε το ΙΚΑ υποκατάστημα στις Αλπεις?

(με πολυ χιούμορ, αγάπη και σεβασμό και από μένα... :grinning-smiley-043 )

Ναι, το ΙΚΑ έχει φτιάξει και τουριστικό περίπτερο στους πρόποδες των Αλπεων κι έχει φυτέψει γύρω-γύρω κυπαριίσια .

Τουριστικόν Περίπτερον ο "Ελληνας Ασφαλιζόμενος Τουρίστας"

Last edited:
dim das
τωρα παω μια βολτα με το ποδηλατο στις Αλπεις, μεχρι να γυρισω το βραδυ θα μας εχεις βρει και το υπολοιπο συστημα.Ευκολο, ετσι?
Γύρισες; Είδες τίποτα καλό να κάνει σκι; Σε ποια μεριά των Άλπεων είσαι;(ο περίεργος ongaku)...

Απάντηση: Re: Μουσική για τεστ του συστήματός σας...

Γύρισες; Είδες τίποτα καλό να κάνει σκι; Σε ποια μεριά των Άλπεων είσαι;(ο περίεργος ongaku)...

Ναι είδε τη Θώδη να τραγουδάει το νέο της σουξε με το βλάχο στα Τιρολέζικα .

dim daz
το υπολοιπο συστημα εννοουσα για τα μεγαφωνα, οχι ενισχυτες, εκει ψηφιακοι ισχυουν για μενα. Οι προενισχυτες ομως μπορουν να γινουν με λαμπες για να αποκτησουν και λιγο ζεστο χρωμα οι τραγουδιστριες.

μια φωτογραφια αφιερωμενη στους Αθηναιους
Ωραία ... Φανταστικά...Αλλά και στην Ελλάδα είναι ωραία έτσι...Μην πω και πιο Ωραία...
-Και δε μας λες ... τι κάνεις εκεί ... μονάζεις ???

καμια καλή μουσική να τεστάρω το σύστημά μου?!
Sakis πλάκα κάνεις ...για να ανεβάσει καμια πενηνταριά mp3 πάλι ο mr Skalumbakas και να κονομήσεις τζάμπα hiendάδικες μουσικές?

Last edited:
κοιτά που έγραψα ενα On-topic μήνυμα και φαίνεται για πλακα!!! :guitarist: :BDGBGDB55:

Εντάξει ρε φίλε ... μην είσαι τόσο αυστηρός... κουβέντα να γίνεται...Αν το εννοείς για τις μουσικές θα σου δώσω stuff και links

sfortis
θα ηθελα να σου προτεινω μια πολυ καλη ηχογραφιση χοροδιας.
Επειδη ακουμε καθε μερα φωνες, τα αυτια μας ειναι καλιμπραρισμενα ακριβως σε φωνες.
Το παραμικρο χρωμα η αποκλιση απο το φυσικο, θα μπορουσε κανενας πολυ ευκολα να το καταλαβει. Δυστυχως δεν εχω καμμια συγκεκριμενη ηχογραφιση να σου προτεινω, αλλα η Hyperion εχει πολλες καλες ηχογραφισεις με χοροδιες.
Η προσωπικη μου επιλογη ειναι καποια καλη Αγγλικη χοροδια, απο τις καλυτερες, ισως οι καλυτερες του κοσμου.
ΥΓ: Η φωτογραφια ειναι κλεμενη, απλα δεν εχω καμερα.
Αλλα καπως ετσι ειναι, χμμμμμ, δεν νομιζω οτι υπαρχει σημειο στην Αθηνα που να ειναι ποιο ομορφο.

Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα...Είναι και ο Παρνασσός και τα Ζαγοροχώρια και τα Ανώγεια...Και τα 'δικά' μας τα βουνά φίλε Giannis είναι πιο όμορφα και τα φαράγγια και τα ποτάμια μας...Γιαυτό τα διάλεξαν οι θεοί και οι νεράιδες και τα ξωτικά για σπίτι τους...

Εχεις δικιο, αν και ημουν στα Ελληνικα βουνα και φαραγγια πριν πολλες δεκαετιες.
Η αφιερωση ομως ηταν προς τους "κακομοιρους" Αθηναιους.
Ο καθε τοπος εχει τις δικες του χαρες και ομορφιες, δεν νομιζω οτι υπαρχουν νικητες εδω.
Παντως, αν ηθελα να βγαλω εναν νικητη, θα το εκανα για το Γκιγκερακεν Φιορντ, οταν το περασα με καραβι, αυτα πριν 27 χρονια περιπου.
Αλλα ημαστε oftopic, κανεις να προτεινει καταληλλη μουσικη?

Οι Αθηναίοι επέλεξαν να ζουν στην Αθήνα. Από το 1908 και μετά επέλεξαν να έχουν και σαν θρησκεία το τριφύλλι .

http://www.pao1908.com/index3.html

Για να μην είμαστε εκτός θέματος, σαν προτείνω να τεστάρετε το HiEnd στερεοφωνικό σας με τον ύμνο του Παναθηναϊκού.
Ανεβάστε την ένταση !!!!