Μουσική και Χρόνος

σε ζηλεύω.
εγώ, είμαι πόρνη να πάρει...
ασέλγησαν τόσοι πολλοί πάνω στο φτωχό πνεύμα μου....με ξέσκισαν.
σε ποιόν να πρωτο-ανταποδώσω.
και Τί;

ολόκληρη την ύπαρξή μου τους χρωστάω.

"κι απ το Ροδόλφο στο Μηνά
κι απ τον Κοσμά, στον Πάνο...
μεγάλωσα μανούλα μου
δεν ξέρω τί να κάνω..."

σε ζηλεύω.
εγώ, είμαι πόρνη να πάρει...
ασέλγησαν τόσοι πολλοί πάνω στο φτωχό πνεύμα μου....με ξέσκισαν.
σε ποιόν να πρωτο-ανταποδώσω.
και Τί;

ολόκληρη την ύπαρξή μου τους χρωστάω.

That's why we love you...eight days a week!

Re: Απάντηση: Re: Μουσική και Χρόνος

τι είναι το scouser ;

( όλοι έχουμε απορίες τελικά εδώ μέσα)

Δεν γνωρίζεις την wiki????????? :BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Που ζεις?????? Ξέρεις πόσα σπουδαία πράγματα υπάρχουν εκεί?????????????

και ο Λύμπε καλά θα κάνει να γράψει καμμία παρουσίαση αντί να πριμαντονίζει σε κάθε δύστυχο θρεντ ...

ο Λύμπε έχει δώσει και την ψυχή του εδώ μέσα.
και πολύ συχνά σε ώτα μη ακουόντων.
δεν τσιγγουνεύτηκε ποτέ.
απλά, αυτή την εποχή, παίζει με το ραδιόφωνο.
όποιος ακούσει, θα καταλάβει πως από τις πρόζες και μίας μόνο εκπομπής, 'έβγαιναν' άνετα 3 με 4 παρουσιάσεις για εδώ - για να μην πώ περισσότερες...

ο Λύμπε είπε να το ρίξει κι αυτός λίγο ...έξω.
Τρομάρα του: τώρα 'δουλεύει' 3 φορές περισσότερο.
Περιμένει όμως να σεβαστείτε αυτή του την αποκοτιά. :elefant:

:ernaehrung004:

... αν δεν σε αγαπάγαμε, δεν θα στα λέγαμε ... η εκπομπή είναι λάιβ, όποιος την προλαβαίνει πρόλαβε... τα γραπτά μένουν, όποτε ευκαιρήσει κανείς τα διαβάζει ... επίσης ραδιόφωνο και παρουσιάσεις επ 'ουδενί είναι αμοιβαίως αποκλειόμενα ... είσαι ο αρχηγός ... αν που και που δεν δείχνεις τον δρόμο, τι θα κάνουμε και μεις οι από 30τίας οπαδοί ;

Last edited:
... αν δεν σε αγαπάγαμε, δεν θα στα λέγαμε ... η εκπομπή είναι λάιβ, όποιος την προλαβαίνει πρόλαβε... τα γραπτά μένουν, όποτε ευκαιρήσει κανείς τα διαβάζει ... επίσης ραδιόφωνο και παρουσιάσεις επ 'ουδενί είναι αμοιβαίως αποκλειόμενα ... είσαι ο αρχηγός ... αν που και που δεν δείχνεις τον δρόμο, τι θα κάνουμε και μεις οι από 30τίας οπαδοί ;
There we go again....
Ενταξει οποιος προλαβε προλαβε
Αλλα ...ξερεις τι ειναι να εχεις ραντεβου και να λες...θαρθει;

Το ρισκο μεγαλυτερο, συνεπως και η προσπαθεια ανταξια...

Απάντηση: Re: Μουσική και Χρόνος

Αφήστε τον, δεν πειράζει...
Ας γράφουμε εμείς οι μυρωδιάδες, οι λιγοαπόλες.
Να βγάζει μετά εκείνος το rockόμετρο, να μας μετράει και να μας τη λέει... :beee:

... η εκπομπή είναι λάιβ, όποιος την προλαβαίνει πρόλαβε... τα γραπτά μένουν, όποτε ευκαιρήσει κανείς τα διαβάζει ... επίσης ραδιόφωνο και παρουσιάσεις επ 'ουδενί είναι αμοιβαίως αποκλειόμενα ...

καλά, ό τι πείτε...το βουλώνω...:hmmmm:
όταν οι περισσότεροι δεν μπορείτε να βρείτε χρόνο ούτε καν για ακρόαση της αγαπημένης σας μουσικής όπως γράφτηκε εδώ, εγώ θα βρώ χρόνο να ακούω τους παλιούς μου δίσκους, να ξεδιαλέγω τι αξίζει να παρουσιάσω από τους καινούργιους, να γράφω 4-5 παρουσιάσεις το μήνα και να ετοιμάζω και τις εκπομπές μου.
γιατί..."ή είσαι αρχηγός, ή δεν είσαι" :aetsch:

Es loco en de la cabeza amigo or what?

:ADFADF1:

ε, δεν θα με αρχίσεις και στα ισπανικά τώρα ... και σόρρυ, δεν θα το ξανακάνω ...