Μουσική και... καρναβάλια!!!

Stergito

Μέλος Σωματείου
11 November 2006
14,530
Θεσσαλονίκη
Μια και κυκλοφορεί μια ελαφρότητα στην κατηγορία τελευταία, ξαναπιάσαμε τις λίστες, έρχονται Απόκριες κι έχω και όρεξη να δω φτυάρια, είπα ν' ανοίξω θέμα...

Για πείτε λοιπόν ποια τραγούδια/άλμπουμ/μουσικούς, όταν τ' ακούτε, σας κάνουν να αναφωνείτε "ήρθαν κιόλας τα καρναβάλια;", άσχετα με την εποχή του χρόνου;

Παίζουν και όσοι είναι "καρναβάλια", λόγω εμφάνισης.

Τώρα το κατάλαβες; :flipout:

Νομίζω ότι θα πραγματοποιήσω την επιθυμία του Λύμπε για μουσικό καφενείο.
Αν τραβήξει αλλού γι' αλλού το νήμα, θα το μετονομάσω...

Άντε ρε κι εγώ νόμιζα θα κάναμε playlists για το χαρούμενο πνεύμα του καρναβαλιού ( ξέρεις την αγάπη μου για τα latin είδη γενικώς... )...αλλά με απογοήτευσες.

Μια και κυκλοφορεί μια ελαφρότητα στην κατηγορία τελευταία,

Τρελή ελαφρότητα! Τι μουσική θα παίζει στην κηδεία μας, τι μουσική στο ταξίδι μετά την κηδεία... Μιά χαρά, μία ευθυμία ένα πράγμα... Στο AvClub Cafe οι μισοί παραγγέλνουν πικρό ελληνικό με παξιμαδάκι και κονιάκ...

Άντε να δούμε και αυτό. Ο καλιτέχνης που μου φέρνει στο μυαλό καρναβάλι είναι πάντα ο πατήρ Santana.
Βέβαια μου φέρνει στο μυαλό και τον Σκλαβενίτη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Μια και κυκλοφορεί μια ελαφρότητα στην κατηγορία τελευταία, ξαναπιάσαμε τις λίστες, έρχονται Απόκριες κι έχω και όρεξη να δω φτυάρια, είπα ν' ανοίξω θέμα...

Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα ένα ψαλίδι και θα άρχιζα να κόβω και να πετάω ...τα ξίγγια :icon15:

Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα ένα ψαλίδι και θα άρχιζα να κόβω και να πετάω ...τα ξίγγια :icon15:

Μπα, από τα χρόνια του δημοτικού ακόμα, οι χειροτεχνίες ήταν η χειρότερή μου.

Δεν ήμουν σταθερός με το ψαλίδι (έκοβα κι άλλα πράματα)...

Αντιπαθω τις αποκριες!!!! :furious3:

Αυτα...

Eγώ με τις απόκριες δεν έχω πρόβλημα, με το καρναβάλι έχω και είμαι και στην Πάτρα το κέρατο μου...

Και προφανώς τίποτα δεν μου θυμίζει τα καρναβάλια περισσότερο από μια βόλτα αυτές τις μέρες στο κέντρο της Πάτρας. Τα ηχεία σε όλους τους κεντρικούς δρόμους να παίζουν "Πατρινό καρναβάλι για πάντα" και τα μυαλά στα κάγκελα:twoguns:

Άντε να δούμε και αυτό. Ο καλιτέχνης που μου φέρνει στο μυαλό καρναβάλι είναι πάντα ο πατήρ Santana.

Κορυφαια δηλωση :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Μουσική και... καρναβάλια!!!

λόγω εμφάνισης ή λόγω μουσικής???

Voila!!!:SFGSFGSF:

Εμένα μου την δίνουν όλα αυτά τα "μπραζιλίερικα" που παίζουν παντο'υ τέτοιες μέρες και "διασκεδάζουν" διάφορες ευτραφείς κυρίες με το μέικ-απ ρευστοποιημένο,το κραγιόν στο πλάι, η μάσκαρα μουτζούρα και δίπλα τους ευτραφείς κύριοι με γελοία καπελλάκια και κομφετί στο στόμα,ασθμαίνοντες να προσπαθούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό..
Φρίκη !

Παραδείγματαϴ:"Brazilian carnavaal, na nananana.." και το ανεκδιήγητο "Braziiil, nananananana....".

Εν ολίγοις οι απόκριες είναι ότι πιό θλιβερό πλέον για μένα..

DJ BOBO
http://de.youtube.com/watch?v=hgkzERGqXIk&feature=related

LOU VEGA