ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΙΡΑΧΤΑΡΗΣ
Supreme Member
- 14 December 2006
- 4,265
![]()
:firstprize: :worshippy:
Η απάντηση : ΝΑΙ ,
Στην ερώτηση “Θα αγοράζατε ποτέ δίσκο μόνο από το εξώφυλλο?”
Θα τον βρώ….
![]()
:firstprize: :worshippy:
Η απάντηση : ΝΑΙ ,
Στην ερώτηση “Θα αγοράζατε ποτέ δίσκο μόνο από το εξώφυλλο?”
Θα τον βρώ….
Εκτός αν και για τους Airplane ισχύει το, "ποιά...; όλα"![]()
μη μου στεναχωριεσαι...
αν θέλεις μια τρίτη γνώμη....άκου εμένα...
μείνε στο Volunteers και το Crown...
όχι ότι δεν λέει....
μπα , το live είναι καλύτερο από το Volunteers. :Banane0:
για τους Airplane ισχύει 'καταναγκαστικά' το 'Surrealistic Pillow', το 'After Bathing At Baxter's', το 'Crown Of Creation' -λίγο κατώτερο από τα προηγούμενα αλλά καλό- και το ανωτέρω Live.
Μπορείς να παραλείψεις το 'Thirty Seconds Over Winterland' και επιβάλλεται να παραλείψεις το 'Long John Silver'. Βέβαια εγώ που σου τα λέω αυτά, τα έχω και τα δύο: είμαι συναισθηματικός, τι να κάνω; :nounder:
Αν κάποιος θέλει να καλυφθεί με ένα (1) δίσκο, καλά θα κάνει να ψάξει το 'The Worst of Jefferson Airplane': από τις καλύτερες Συλλογές που βγήκαν ποτέ.
Μπορείς να παραλείψεις το 'Thirty Seconds Over Winterland' ......
Μια διαφορετική εκτέλεση του "white rabbit", πιο γρήγορη και μεγαλύτερης διάρκειας, σε ποιο δίσκο των Jefferson airplane βρίσκεται?
Αξίζει πραγματικά. Έχεις μόνο τον ένα; Δύο είναι οι δίσκοι τους. Σε βινύλιο αναφέρομαι. Πιθανόν το cd να είναι ένα. Αν έχει φύσημα έχει καλύτερο ήχο. Η πρώτη έκδοση σε βινύλιο ήταν φιλτραρισμένη λόγω ερασιτεχνικής ηχογράφησης με πολύ φύσημα. Λ.Σ.η καλύτερη -μακράν...- είναι εδώ:
![]()
τότε που η Slick ήταν ακόμα στους Great Society, πριν ερωτευθεί τον Kantner και πάει μαζί του, στους Airplane, όπου κουβάλησε μαζί και το κομμάτι της.
Παίρνοντας αυτό το δίσκο ακούς την εισαγωγή που μυρίζει 'μπάφο' και πατσουλί: είναι τελείως Ανατολίτικη και αρκετά μεγάλης διάρκειας.
Bonus: 'Sally Go Round The Roses', το παληό χιτ των Jaynetts από το 1963 που ανοίγει το δίσκο και αξίζει την αγορά του από μόνο του.
η καλύτερη -μακράν...- είναι εδώ:
![]()
τότε που η Slick ήταν ακόμα στους Great Society, πριν ερωτευθεί τον Kantner και πάει μαζί του, στους Airplane, όπου κουβάλησε μαζί και το κομμάτι της.
Παίρνοντας αυτό το δίσκο ακούς την εισαγωγή που μυρίζει 'μπάφο' και πατσουλί: είναι τελείως Ανατολίτικη και αρκετά μεγάλης διάρκειας.
Bonus: 'Sally Go Round The Roses', το παληό χιτ των Jaynetts από το 1963 που ανοίγει το δίσκο και αξίζει την αγορά του από μόνο του.
Αν έχει φύσημα έχει καλύτερο ήχο. Η πρώτη έκδοση σε βινύλιο ήταν φιλτραρισμένη λόγω ερασιτεχνικής ηχογράφησης με πολύ φύσημα. Λ.Σ.
Έχεις μόνο τον ένα; Δύο είναι οι δίσκοι τους. Σε βινύλιο αναφέρομαι. Πιθανόν το cd να είναι ένα.
και φυσικά άμα είσαι άτυχος...χάνεις και την επιτυχία, χάνεις και τη γυναίκα...
αλλά γενικά (τάχουμε πει ξανά) αυτή η γυναίκα έκλεισε πολλά σπίτια, και ματώσανε πολλές μύτες γιά χάρη της...
Αυτό δεν το'ξερα...
τους είχε αλαλιάσει...
Αλκοολική. Και μπουρούχα. Χύμα στο κύμα και 'βάλτε όλοι' - No Class.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.