Μουσικη στο Hiend Show

img_1_pr.jpg

:firstprize: :worshippy:

Η απάντηση : ΝΑΙ ,
Στην ερώτηση “Θα αγοράζατε ποτέ δίσκο μόνο από το εξώφυλλο?”

Θα τον βρώ….

Re: Απάντηση: Re: Μουσικη στο Hiend Show

Εκτός αν και για τους Airplane ισχύει το, "ποιά...; όλα" -bye-

για τους Airplane ισχύει 'καταναγκαστικά' το 'Surrealistic Pillow', το 'After Bathing At Baxter's', το 'Crown Of Creation' -λίγο κατώτερο από τα προηγούμενα αλλά καλό- και το ανωτέρω Live.
Μπορείς να παραλείψεις το 'Thirty Seconds Over Winterland' και επιβάλλεται να παραλείψεις το 'Long John Silver'. Βέβαια εγώ που σου τα λέω αυτά, τα έχω και τα δύο: είμαι συναισθηματικός, τι να κάνω; :nounder:
Αν κάποιος θέλει να καλυφθεί με ένα (1) δίσκο, καλά θα κάνει να ψάξει το 'The Worst of Jefferson Airplane': από τις καλύτερες Συλλογές που βγήκαν ποτέ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μουσικη στο Hiend Show

μη μου στεναχωριεσαι...
αν θέλεις μια τρίτη γνώμη....άκου εμένα...

μείνε στο Volunteers και το Crown...
όχι ότι δεν λέει....

μπα , το live είναι καλύτερο από το Volunteers. :Banane0:

για τους Airplane ισχύει 'καταναγκαστικά' το 'Surrealistic Pillow', το 'After Bathing At Baxter's', το 'Crown Of Creation' -λίγο κατώτερο από τα προηγούμενα αλλά καλό- και το ανωτέρω Live.
Μπορείς να παραλείψεις το 'Thirty Seconds Over Winterland' και επιβάλλεται να παραλείψεις το 'Long John Silver'. Βέβαια εγώ που σου τα λέω αυτά, τα έχω και τα δύο: είμαι συναισθηματικός, τι να κάνω; :nounder:
Αν κάποιος θέλει να καλυφθεί με ένα (1) δίσκο, καλά θα κάνει να ψάξει το 'The Worst of Jefferson Airplane': από τις καλύτερες Συλλογές που βγήκαν ποτέ.

Μια διαφορετική εκτέλεση του "white rabbit", πιο γρήγορη και μεγαλύτερης διάρκειας, σε ποιο δίσκο των Jefferson airplane βρίσκεται?

Μια διαφορετική εκτέλεση του "white rabbit", πιο γρήγορη και μεγαλύτερης διάρκειας, σε ποιο δίσκο των Jefferson airplane βρίσκεται?

η καλύτερη -μακράν...- είναι εδώ:

51dGKcUppgL._SS500_.jpg

τότε που η Slick ήταν ακόμα στους Great Society, πριν ερωτευθεί τον Kantner και πάει μαζί του, στους Airplane, όπου κουβάλησε μαζί και το κομμάτι της.

Παίρνοντας αυτό το δίσκο ακούς την εισαγωγή που μυρίζει 'μπάφο' και πατσουλί: είναι τελείως Ανατολίτικη και αρκετά μεγάλης διάρκειας.
Bonus: 'Sally Go Round The Roses', το παληό χιτ των Jaynetts από το 1963 που ανοίγει το δίσκο και αξίζει την αγορά του από μόνο του.

51dGKcUppgL._SS500_.jpg

τότε που η Slick ήταν ακόμα στους Great Society, πριν ερωτευθεί τον Kantner και πάει μαζί του, στους Airplane, όπου κουβάλησε μαζί και το κομμάτι της.

Παίρνοντας αυτό το δίσκο ακούς την εισαγωγή που μυρίζει 'μπάφο' και πατσουλί: είναι τελείως Ανατολίτικη και αρκετά μεγάλης διάρκειας.
Bonus: 'Sally Go Round The Roses', το παληό χιτ των Jaynetts από το 1963 που ανοίγει το δίσκο και αξίζει την αγορά του από μόνο του.
Αξίζει πραγματικά. Έχεις μόνο τον ένα; Δύο είναι οι δίσκοι τους. Σε βινύλιο αναφέρομαι. Πιθανόν το cd να είναι ένα. Αν έχει φύσημα έχει καλύτερο ήχο. Η πρώτη έκδοση σε βινύλιο ήταν φιλτραρισμένη λόγω ερασιτεχνικής ηχογράφησης με πολύ φύσημα. Λ.Σ.

51dGKcUppgL._SS500_.jpg

Σε αυτήν αναφερόμουν!!!!! Με τις πληροφορίες που έδωσες το τσέκαρα στο youtube :grinning-smiley-043 Tην πρωτοάκουσα πριν καμιά 20αριά χρόνια,ωραία ιστορία.
Aς βάλω και το link να την ακούσουν και άλλοι.

http://www.youtube.com/watch?v=YddV91xnUz4

Last edited:

Αν έχει φύσημα έχει καλύτερο ήχο. Η πρώτη έκδοση σε βινύλιο ήταν φιλτραρισμένη λόγω ερασιτεχνικής ηχογράφησης με πολύ φύσημα. Λ.Σ.

Και εμένα μου την είχε γράψει σε κασέτα ένας γνωστός μου τω καιρώ εκείνω, πραγματικά πολύ φύσημα! Που να βρίσκεται άραγε αυτή η κασέτα...

και φυσικά άμα είσαι άτυχος...χάνεις και την επιτυχία, χάνεις και τη γυναίκα...

αλλά γενικά (τάχουμε πει ξανά) αυτή η γυναίκα έκλεισε πολλά σπίτια, και ματώσανε πολλές μύτες γιά χάρη της...

Έχεις μόνο τον ένα; Δύο είναι οι δίσκοι τους. Σε βινύλιο αναφέρομαι. Πιθανόν το cd να είναι ένα.

είχα τα 2 άλμπουμ βινυλίου.
βγήκαν σε ένα cd.
τα χάρισα σε φίλο που έκοβε φλέβες και δεν μπορούσε να τα βρεί.
δεν μπορώ να βλέπω άνθρωπο να κάνει σαν τρελλός για δίσκο και να σφυρίζω αδιάφορα: τα έχω περάσει, πολλάκις , και Ξέρω. :rolleyes:

και φυσικά άμα είσαι άτυχος...χάνεις και την επιτυχία, χάνεις και τη γυναίκα...

αλλά γενικά (τάχουμε πει ξανά) αυτή η γυναίκα έκλεισε πολλά σπίτια, και ματώσανε πολλές μύτες γιά χάρη της...

Αυτό δεν το'ξερα...