Μουσικη στο Hiend Show

Re: Απάντηση: Re: Μουσικη στο Hiend Show

είχα τα 2 άλμπουμ βινυλίου.
βγήκαν σε ένα cd.
τα χάρισα σε φίλο που έκοβε φλέβες και δεν μπορούσε να τα βρεί.
δεν μπορώ να βλέπω άνθρωπο να κάνει σαν τρελλός για δίσκο και να σφυρίζω αδιάφορα: τα έχω περάσει, πολλάκις , και Ξέρω. :rolleyes:
Τα άκουσα σε κασέτα για πρώτη φορά το 1980, φαντάρος στον Έβρο και χωρίς να ξέρω είπα "Τζέφερσον .." και μου λέει κάποιος συνακροατής: Όχι "The Great Society" πριν από τους Τζέφερσον. Από τότε τους έψαχνα 20 χρόνια και τους βρήκα και τους δυο. Λ.Σ.

Re: Απάντηση: Re: Μουσικη στο Hiend Show

Τα άκουσα σε κασέτα για πρώτη φορά το 1980, φαντάρος στον Έβρο και χωρίς να ξέρω είπα "Τζέφερσον .." και μου λέει κάποιος συνακροατής: Όχι "The Great Society" πριν από τους Τζέφερσον. Από τότε τους έψαχνα 20 χρόνια και τους βρήκα και τους δυο. Λ.Σ.

δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι το 1980 στον Εβρο ήταν δυό φαντάροι που ακούσαν στο ράδιο great society και το αναγνώρισαν.... Τουλάχιστον τη Slick...

Υποθέτω ότι γιά κανά χρόνο μετά δεν θα τρώγατε ψωμί.....

(μέχρι να ξαναχτιστούν οι φούρνοι....):Banane0:

Re: Απάντηση: Μουσικη στο Hiend Show

Όποιος θέλει, ασφράγιστα στο τζαμπέ ΠΜ :D

Σωστός ...αλλά μόνο κατά το ήμισυ: αυτά είναι ανεκτίμητα, δεν υπάρχουν λεφτά να τα αγοράσει κάποιος.
Αυτά, μόνο τα χαρίζεις - αλλά όχι και σε ...όποιον όποιον: μόνο σε χέρια παθιασμένα που θα τα προσέξουν και θα τα φροντίσουν και θα τα αγαπήσουν.

Last edited:
Και μπουρούχα.

"You're a fully grown man! Of course you don't wanna
hold her hand, you wanna dick her!" -Grace Slick's
response to The Beatles' "I Wanna Hold Your Hand".
149544315-thumb_098302829-39800-newbornsunshine.jpg

πείστηκε κανείς?:damnyou:

Re: Απάντηση: Μουσικη στο Hiend Show

Κι εμείς όμως που φάγαμε την πετριά έστω ξώφαλτση, να μην πουμε τίποτα...
Αμέσως έχει...:twoguns:

κι εμείς την φάγαμε Γιώργο τη πετριά.. και δυνατή μάλιστα.:grinning-smiley-043
έτερον εκάτερον..
αλλά μάλλον είχε δίκιο ο Λύμπε προηγουμένως

p.s. τυχαία βρήκα τη φωτό..

Last edited:
κοίτα....τσίφτισα ήταν αφού έτσι έλεγε.

και τα αγόρια θα λέγανε κάτι άλλο? Τσίφτισα? Τσίφτισα !
αφού πέφτανε σαν τα ντόμινο....

Εννοώ πως εκεί είναι ο πάτος του βαρελιού.
Επομένως ο Καθενας που σέβεται τον εαυτό του, ΠΡΕΠΕΙ σώνει και καλά και ντε, να τον αποφεύγει (τον πάτο εννοώ) οπως ο διαολος το λιβάνι :smash:

εδώ έχουμε και το περίφημο triad ...ύμνο της εποχής (και όχι μόνο) που έγινε επιτυχία από 2 συγκροτήματα...

εδώ έχουμε και το περίφημο triad ...ύμνο της εποχής (και όχι μόνο) που έγινε επιτυχία από 2 συγκροτήματα...

'Τoday' :award: :worshippy:
όπου έχει ανακατευτεί αυτός ο κάφρος ο Cross, είναι για πέταμα.
εκτός από το 4 Way Street. Aλλά εκεί, 'καθαρίζουν' ο Young και ο Stills.
και τα ντράμς του Johnny Barbata :worshippy:

γνωστός αλκοολικός κι αυτός ο μουστάκιας...

και είχε και το γκίνες της κλωτσηδόν εξόδου από ....πόσα άραγε συγκροτήματα.....

είχε φωνή όμως....:worshippy:

ψιλοκοριτσίστικη...αλλά εντάξει...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μουσικη στο Hiend Show

για τους Airplane ισχύει 'καταναγκαστικά' το 'Surrealistic Pillow', το 'After Bathing At Baxter's', το 'Crown Of Creation' -λίγο κατώτερο από τα προηγούμενα αλλά καλό- και το ανωτέρω Live.
Μπορείς να παραλείψεις το 'Thirty Seconds Over Winterland' και επιβάλλεται να παραλείψεις το 'Long John Silver'. Βέβαια εγώ που σου τα λέω αυτά, τα έχω και τα δύο: είμαι συναισθηματικός, τι να κάνω; :nounder:
Αν κάποιος θέλει να καλυφθεί με ένα (1) δίσκο, καλά θα κάνει να ψάξει το 'The Worst of Jefferson Airplane': από τις καλύτερες Συλλογές που βγήκαν ποτέ.

Με το "Worst" ξεκίνησα. Κρίμα πραγματικό η ελληνική του εκτύπωση. Μετα "Pillow" , "Baxter" , "Volunteers" και "2400 Fulton Street"