Μουσική συνάντηση με ολίγη από... Hi-End!

Re: Απάντηση: Re: Μουσική συνάντηση με ολίγη από... Hi-End!

μα δεν χρειάζεται να με προσελκύσει κανείς, θα είναι χαρά μου να βρεθώ στην εκδήλωση ...

απλά υπάρχει πιθανότητα να απουσίαζω εκείνη την εβδομάδα ....εντός των επομένων ημερών θα ξέρω και θα δηλώσω ....

boulez και nabatov ε??

Μια απο τα ίδια. Δεν είναι σίγουρο.
Ας δηλώσουμε Μήτσο εδώ πάντως, μη μας περάσουν και για χαιεντάδες :grinning-smiley-043

Μια απο τα ίδια. Δεν είναι σίγουρο.
Ας δηλώσουμε Μήτσο εδώ πάντως, μη μας περάσουν και για χαιεντάδες :grinning-smiley-043

καλά , εννοείται οτι εδώ θα δηλώσουμε :ernaehrung004:

μήπως μετά τους ανεξάρτητους γίνει και άλλη παράταξη .......... diy?? :Banane0:

παρακαλώ, δηλώστε με με τους χαϊεντάδες.
θα μείνω από κεί μέχρι τις 29/6 και μετά θα ανανήψω και θα πάρω εγώ τις σονάτες:Banane0::Banane0:

Εσύ ανήκεις στη Μουσική, με σφραγίδα. Εξ'άλλου τις σονάτες μπορείς να τις έχεις όποτε θέλεις (αν και δεν είναι και πολύ καλοκαιρινό άκουσμα)

Αρχίζει και περιπλέκεται το πράγμα με τόσους Δημήτρηδες...Θ, Ζ, Δ...
τι έγινε ρε παιδιά;;;κάνει και ζέστη...
:confused:

Μουσική
Skakinen
Κάλλη Συνοδινού
Σπύρος Σούρλας
Antonis Famelos
Γιώργος Κουνελάκης
mdvq
Δημήτρης Θ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ
Στέλιος Π.
Δαμιανός Δημητριάδης (?)
Simos.I (?)
kblachos
Κωστας Λυμπεροπουλος
McZab
PanMan
(15)

Hi-End
Magellan
Χιούστον
economides
geovar
Δημήτρης Δημητρακούδης
DomieMic65
Morfeas
ortho
THEMILOC
DIPIE
tmjuju
ΚΟΨ
Lemarchand
Λάκης
Μιχάλης Κορ.
ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ orpheus
nbullamatsis
VaSiLiS-T
(18)

Ανεξάρτητοι
wind

σε αυτούς της Μουσικής, προσθέτεις και εμένα Διονύση.
Οχι στους ...αλλόφυλους: θα μου μιλάνε για καλώδια και θα τους μιλάω για τον Nabatov. Μπουζούκι η συνεννόηση.

Τα καλώδια είναι το μέσον για το ταξίδι Κώστα!..Ο προορισμός είναι κοινός!

Ναί βρε Κώστα μου, ξέρω.
Ξέρεις όμως κι εσύ Πως είναι να πηγαίνω σε γνωστούς, με σούπερ συστήματα των 80.000 ευρώ -κοντά 3 χρόνια μου παίρνει να τα βγάλω- και να βλέπω μόνο 100 δίσκους; και παραπάνω απ τους μισούς να είναι δώρα από περιοδικά και δίσκοι επίδειξης των εταιριών;

Πίκρα μιλάμε.
Μεγάλη Πίκρα.

μεσα και εγω με ερωτηματικο.αν ηταν παρασκευη θα ημουν σιγουρος...εννοειται με τη μουσικη ομαδα.

Υπάρχουν όμως και οι άλλοι με τα συστήματα των 80.000 + ευρώ και τις δισκοθήκες των 7-8 χιλιάδων albums, όπου πλέον η αναλογία ηχοσυστηματος και δισκοθήκης χάνει το νόημά της αφού και να γλυτώσεις κάποια λεφτά από το σύστημα δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα μετουσιώνονταν σε δίσκους αφού πρέπει να τους ακούμε κιόλας !!!

(για αυτό το λόγο δεν προσθέτω και τις άυλες δισκοθήκες όπου πλέον πολλοί βρέθηκαν με χιλιάδες άλμπουμς χωρίς όμως να ξέρουν τι είναι αυτά και κυρίως χωρίς να έχουν κανει τη διαδρομή μέσα στη μουσική. Η άυλη δισκοθήκη και η αξιοποίησή της και αύξησή της είναι ένα θέμα που σηκώνει πολλή συζήτηση, εγώ προσωπικά εχω χωθεί πολύ βαθειά σε αυτό το τριπάκι και έχω βρεί στο διαδίκτυο απίστευτα διαμάντια!)

Απο την αλλη μπορει να αγορασεις το god save the queen απο την A&M records σε single (περιπου 25000 $) και να τελειωνεις με το θεμα κοστος δισκοθηκης-στερεοφωνικου.:music-smiley-005:

Last edited:
Μουσική
Skakinen
Κάλλη Συνοδινού
Σπύρος Σούρλας
Antonis Famelos
Γιώργος Κουνελάκης
mdvq
Δημήτρης Θ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΣ
Στέλιος Π.
Δαμιανός Δημητριάδης (?)