Κωστας Λυμπεροπουλος
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 14,350
don't be so sure, because life is full of surprises.......
Oh...but I love surprises.

don't be so sure, because life is full of surprises.......
Ωχ.
Έχω και θεωρία που μάλλον δεν είναι ανακοινώσιμη. Έχει και μπαν μέσα.
Αυτό με τα κορίτσια εννοώ.
ωραίο καιρό έχει, ζεστές θάλασσες και όμορφες υπάρξεις στις παραλίες..... Τι άλλο θες ????
Μπορεί όμως να εκπλαγείτε από τη μουσική παιδεία κάποιων απο τους ΑΛΛΟΥΣ![]()
Οι ΑΛΛΟΙ, θα πάψουν να είναι ΑΛΛΟΙ, όταν θα επισκέπτονται συχνότερα την κατηγορία μας, και θα βλέπουμε το όνομά τους στην ανάγνωση των παρουσιάσεων.
Κι' όταν, ακόμα καλύτερα, την μουσική τους παιδεία :worshippy: την μοιραστούν μαζί μας.
Άντε μη :slapface: θυμώσω τώρα.
Τι δουλειά έχετε αγαπητέ από εκεί; Με το μέσον τάσσεσθε;
Αφού η απόλαυση και του ταξιδιού και της άφιξης στον προορισμό είναι εδώ....roud:
Καλά ντε μη θυμώνεις βραδιάτικα.... :FSGSFGS4:από ότι βλέπεις στην από δω πλευρά του ποταμού είμαι.....
Οι ΑΛΛΟΙ, θα πάψουν να είναι ΑΛΛΟΙ, όταν θα επισκέπτονται συχνότερα την κατηγορία μας, και θα βλέπουμε το όνομά τους στην ανάγνωση των παρουσιάσεων.
Κι' όταν, ακόμα καλύτερα, την μουσική τους παιδεία :worshippy: την μοιραστούν μαζί μας.
Άντε μη :slapface: θυμώσω τώρα.
Τι δουλειά έχετε αγαπητέ από εκεί; Με το μέσον τάσσεσθε;
Αφού η απόλαυση και του ταξιδιού και της άφιξης στον προορισμό είναι εδώ....roud:
Καλά μου αγόρια, ένα μικρό διάλειμα για να συνοψίσουμε:
[...]
McZab
[...]
Κάλλη, το ποσοστό των ερωτηματικών είναι ελάχιστο. Πες 50 άτομα και είμαστε μια χαρά.
είναι θέμα ...prestige της Κατηγορίας μου να μην έχουμε ερωτηματικά.
Οι "απέναντι"δεν έχουν κανένα!!
Μα...αυτό είχα σκοπό να κάνω.
Αλλά είναι θέμα ...prestige της Κατηγορίας μου να μην έχουμε ερωτηματικά.
Οι "απέναντι"δεν έχουν κανένα!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.