Μουσική συνάντηση με ολίγη από... Hi-End!

Εντυπώσεις, φωτογραφίες, βίντεο, ντοκουμέντα, ηχογραφημένες συνομιλίες, έχει πάει η ώρα 11.30 και δεν έχει "ανέβει" τίποτα...

Είχε σκοτάδι....... ήταν νύχτα, ήταν πολλοί και μία εξαίρετη κυρία........:D

Ντοκουμέντα δεν υπάρχουν.....:D

Εντυπώσεις, φωτογραφίες, βίντεο, ντοκουμέντα, ηχογραφημένες συνομιλίες, έχει πάει η ώρα 11.30 και δεν έχει "ανέβει" τίποτα...

Κι ούτε νομίζω θα ανέβει.... Δεν είδα κανέναν με φωτογραφική μηχανή.....

ωραία βραδιά ...

αν και έφτασα αργά (11), πρόλαβα και ήπια κι εγώ τις μπυρίτσες μου και τα ουισκάκια μου ...

στις 3 παρά που έφυγα ο σκληρός πυρήνας συνέχιζε απτόητος :grinning-smiley-043

πάντα τέτοια !!!

ωραία βραδιά ...

αν και έφτασα αργά (11), πρόλαβα και ήπια κι εγώ τις μπυρίτσες μου και τα ουισκάκια μου ...

στις 3 παρά που έφυγα ο σκληρός πυρήνας συνέχιζε απτόητος :grinning-smiley-043

πάντα τέτοια !!!

Δημήτρη,
ήταν και ο Θ:grinning-smiley-043 μέχρι τότε?-bye-

Τρελή εμπειρία, ειδικά για μένα που δεν ήξερα κανέναν σας... Την επόμενη φορά χρωστάω ένα ποτό στον ortho, και να παίξω μπουνιές με τον Δημήτρη Θ. :D:D:D

όχι υποχρεωτικά με αυτή τη σειρά ε?

Τρελή εμπειρία, ειδικά για μένα που δεν ήξερα κανέναν σας... Την επόμενη φορά χρωστάω ένα ποτό στον ortho, και να παίξω μπουνιές με τον Δημήτρη Θ. :D:D:D

Μπουνιές με τον Θου Δου δεν υπάρχει περίπτωση !!!!!!! παρεούλα και αγκαλίτσες ίσως......:D

Ε ναι, όπως μας βγει.. Κι εσύ έχεις να μας παραδώσεις μαθήματα για το phono... όχι απαραίτητα μ'αυτή την ορθογραφία... :grinning-smiley-043

ήμουνα παρών μόνο στην αρχή της κουβέντας, δεν ξέρω τι σχέδια κάνατε τελικά για τον phono ...

οπότε
ΔΓ/ΔΑ..

Πολυ ωραια περασαμε εχθες, γνωρισα και πολλους, απο τη μουσικη αλλα και την high end, απο κοντα. Για μενα αυτο ειναι το πιο σημαντικο, να εχει και φυσικη υποσταση στο μυαλο μου καποιος περα απο ενα user name και ενα avatar.

Ωραιος και ο χωρος και τα ποτακια, το σερβις δε αψογο. Παντα τετοια!

Οσο για τον phono (σωστα το εγραψες φιλε Maestro) οποιος θελει περναει απο την DIY μια βολτα για τα περαιτερω :Banane0:

Παρεπιπτοντως μαζι με τον Δημητρη Θ. (πρωην highendας στην απεξαρτηση) και την Κάλλη (μουσα της μουσικης κατηγοριας) επιστρεψαμε λιγο αργοτερα στα σπιτια μας... (εγω γυρω στις 5:30...) γιατι αποφασισαμε οτι επρεπε να δοκιμασουμε και κανενα ποτο σε καποιο αλλο μαγαζι... (αυτος ο εγκαθετος ο Θ. φταιει για ολα...) :flipout:

Να το ξανακανουμε, αλλα με παγιδακια την επομενη φορα...

Υ.Γ. Εσυ Δημητρη Ζ. ΔΓ/ΔΑ αλλα την μπριζα για ενισχυτη και μετα αναγκαστικα για ηχεια την εβαλες...:award:

Last edited: