Μουσική συνάντηση με ολίγη από... Hi-End!

Πολυ ωραια περασαμε εχθες, γνωρισα και πολλους, απο τη μουσικη αλλα και την high end, απο κοντα. Για μενα αυτο ειναι το πιο σημαντικο, να εχει και φυσικη υποσταση στο μυαλο μου καποιος περα απο ενα user name και ενα avatar.

Ωραιος και ο χωρος και τα ποτακια, το σερβις δε αψογο. Παντα τετοια!

Οσο για τον phono (σωστα το εγραψες φιλε Maestro) οποιος θελει περναει απο την DIY μια βολτα για τα περαιτερω :Banane0:

Παρεπιπτοντως μαζι με τον Δημητρη Θ. (πρωην highendας στην απεξαρτηση) και την Κάλλη (μουσα της μουσικης κατηγοριας) επιστρεψαμε λιγο αργοτερα στα σπιτια μας... (εγω γυρω στις 5:30...) γιατι αποφασισαμε οτι επρεπε να δοκιμασουμε και κανενα ποτο σε καποιο αλλο μαγαζι... (αυτος ο εγκαθετος ο Θ. φταιει για ολα...) :flipout:

Να το ξανακανουμε, αλλα με παγιδακια την επομενη φορα...

Υ.Γ. Εσυ Δημητρη Ζ. ΔΓ/ΔΑ αλλα την μπριζα για ενισχυτη και μετα αναγκαστικά για ηχεία την έβαλες...:award:

Moυ αρέσει που θέλατε να ακολουθήσω κιόλας ρε.....

Θα έμπαινα απο το παράθυρο σπίτι μου σήμερα......τα ξημερώματα...

Όσο για χτές το χάρηκα παρα πολύ, είχαμε πολύ γέλιο και ωραια κουβεντούλα...:award:

Την άλλη φορά να γίνουν και "γύρες" από τους "υψηλά" ιστάμενους, γιατί δεν τους είδαμε πολύ.....-bye-

Υ.Γ Αυτοί οι DIY τελικά είναι σε άλλο πλανήτη, όντως....:grinning-smiley-043

Υ.Γ Νο2 Κάλλη τελικά είχες δίκιο για το ποίημα......χάρηκα που σε γνώρισα.

Όσο για χτές το χάρηκα παρα πολύ, είχαμε πολύ γέλιο και ωραια κουβεντούλα...:award:

Την άλλη φορά να γίνουν και "γύρες" από τους "υψηλά" ιστάμενους, γιατί δεν τους είδαμε πολύ.....-bye-

Υ.Γ Νο2 Κάλλη τελικά είχες δίκιο για το ποίημα......χάρηκα που σε γνώρισα.

Καλά, εσένα γιατί δεν σε πέτυχα ?????? Με ποια παιδαρέλια ήσουν σε πηγαδάκι και δεν σε πήρα χαμπάρι ?????:D

Παίδες άν και ξύπνησα στίς 7 το πρωί και ήμουν χτές εντελώς πτώμα απο 15 ώρες δουλειά πέρασα υπέροχα..

Τελικά έχει μεγάλη πλάκα ότι μέ ένα απλό κάλεσμα μαζεύονται ανά πάσα στιγμή 50-55 παλαβοί πού ενώ η επομένη είναι εργάσιμη κάθονται μέχρις τίς 3 τουλάχιστον το βράδυ..

Αυτή η ´ιδιομορφία´τού Χώρου μας δέν υπάρχει λέμε μέ τίποτα.:grinning-smiley-043:

Ηξερα πολλούς φίλους ήδη,αλλά γνώρισα και άλλους εκλεκτούς..

Η αλήθεια είναι ότι δέν πήρα χαμπάρι χτές ποιοί ήταν μουσικάριοι και ποιοί High-Endάδες..

Θάλεγα μάλιστα ότι οί τής High-End ήταν πολύ πιό ήσυχοι γιατί συγχρόνως εξασκούσαν τά ώτα τους σέ ήχους όπως τό θρόϊσμα τών φύλλων,τό πλατάγισμα τής γλώσσας στά κοκτέϊλς,οι ψηλές τού Δημήτρη Θ.,οι χαμηλές τού Τζιμάκου,οι ´Νέες Κυκλοφορίες´τού Μανωλάκου(:rofl:)καί πάει λέγοντας..........:idea::FSGSFGS4:

Τά σέβη μου στην Κάλλη πού άντεξε τά πάντα από μιά τρελλή αντροπαρέα τού Αρσενικού Αναμορφωτηρίου ´Η Στεφανία´...Την αισθανόμουν νάχει γύρω τής καμιά 50αριά Σπύρους Καλογήρου.:flipout::worshippy

Απ´εκεί και πέρα χάρηκα πού γνώρισα τόν Στέλιο Π. τόν Ecodrifter(αδελφέ νά γράφεις πιό συχνά) καί τον Maestro
Απόλαυσα συζητήσεις μέ τούς ortho και geovar και ξανάδα τον παλιό Μανωλάκο το τεκνό-πανκιό πού μούχε λείψει...

Ο Λύμπε πού κοιμάται κατά τίς 11.30 κατέστρεψε γιά χάρη μας τό βιολογικό του ρολόϊ,δηλαδή πλάγιασε τήν ώρα πού συνήθως ξυπνάει.

Ο Τzimisce μέ δωροδοκούσε συνεχώς προσπαθώντας νά μέ πείσει ότι πρέπει νά τόν αφήσουμε νά γράψει πόνημα στην Μουσική μέ θεμα :'Yγροβιότοποι -Πράσινη Ανάπτυξη και ο Λιάκος τό δελφίνι´..:flipout::flipout:
Χάρηκα πού σάς είδα όλους .

Είμαστε πραγματικά γιά δέσιμο..:grinning-smiley-043

Είναι αδύνατον νά αναφέρω ολους οσους ήσαν εκεί γιατί ο καθένας είναι και μιά ξεχωριστή παρουσία..
Μού έλειψαν φυσικά και αρκετοί πού δέν παρέστησαν γιά λόγους ανωτέρας βίας ή αποστάσεως..
Νά το ξανακάνουμε..
Υ.Γ.
Παρεπιπτόντως είχα και δύσκολο έργο στην οδήγηση γιατί δίπλα μου είχα τόν απίστευτο ´συνοδηγό Λύμπε´και στό πίσω κάθισμα τον ´αλυσοδεμένο´.:music-smiley-005:

Last edited:
Καλά, εσένα γιατί δεν σε πέτυχα ?????? Με ποια παιδαρέλια ήσουν σε πηγαδάκι και δεν σε πήρα χαμπάρι ?????:D

χαχα με πέτυχες στο τέλος που σου είπα "καληνύχτα Ντων".....

Με τα παιδαρέλια Στελιος Π., Maestro, Δημήτρης Θ. και μετά πήγα στους "μεγάλους".....αλλά είχες φύγει....

Οταν εχεις τρελα με τη μουσικη και τα ηχοσυστηματα, ειναι πολυ σημαντικο να κοινωνικοποιησε με ανθρωπος που σε κανουν να νοιωθεις οτι τελικα εισαι πολυ "φυσιολογικος" :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Χαρηκα που ειδα παλιους φιλους και γνωρισα καινουργιους.

Mια χαρά ήταν. Όλοι από κοντά είστε πιο όμορφοι.
Σε δύσκολες εποχές, έπεσε γέλιο.
Μιλήσαμε λίγο για μουσική αλλά ο.κ.
Είναι και το καλοκαίρι που είναι πιο chill out.

Nα το ξανακάνουμε σε πιο ζωντανό μαγαζί. Δεν ξέρω το Άλμπα μου θυμίζει τη ντίσκο Σεϋχέλες που γίνονται χοροί για να γνωριστούν άνθρωποι τρίτης ηλικίας.

Και τα ποτά συγκλονιστικά. Οι πιο καθαρές μπόμπες της περιοχής. Το μπλάντυ Μαίρη δεν είχε μπλάντυ αλλά μόνο τη Μαίρη.

Απάντηση: Re: Μουσική συνάντηση με ολίγη από... Hi-End!

Nα το ξανακάνουμε σε πιο ζωντανό μαγαζί. Δεν ξέρω το Άλμπα μου θυμίζει τη ντίσκο Σεϋχέλες που γίνονται χοροί για να γνωριστούν άνθρωποι τρίτης ηλικίας.

Και τα ποτά συγκλονιστικά. Οι πιο καθαρές μπόμπες της περιοχής. Το μπλάντυ Μαίρη δεν είχε μπλάντυ αλλά μόνο τη Μαίρη.

Και η Μαίρη είχε ντοματοπελτέ Κύκνος τύπου Γκοντζίλα.

χαχα με πέτυχες στο τέλος που σου είπα "καληνύχτα Ντων".....

Με τα παιδαρέλια Στελιος Π., Maestro, Δημήτρης Θ. και μετά πήγα στους "μεγάλους".....αλλά είχες φύγει....

:bang::BDGBGDB55: τρεις λαλούσαν και εγώ δεν έβλεπα μπροστά μου από την κούραση !!!!!!!!!:flipout::flipout:

Και έλεγα φεύγοντας ....που τον ξέρω γμτ.....:damnyou:me

Οταν εχεις τρελα με τη μουσικη και τα ηχοσυστηματα, ειναι πολυ σημαντικο να κοινωνικοποιησε με ανθρωπος που σε κανουν να νοιωθεις οτι τελικα εισαι πολυ "φυσιολογικος" :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
Χαρηκα που ειδα παλιους φιλους και γνωρισα καινουργιους.

Ναι αλλά για δορυφορικά μίλαγες .....:D

Το πολυ πολυ να σε πλακωνε κανενα σκεπασμα σαν και εμενα... ουτε τλφ δεν πηρα στη δουλια... με πηραν αυτοι...

Αντε να περνατε και απο το "στεκι" να φτιαξετε και εσυ και ο Maestro κανενα ενισχυτη κανε ηχειο βρε αδερφε...
Τους ειδες τον Κωνσταντινο και τον Δημητρη Ζ. εχθες... το ηχειο πρεπει να ειαι μεγαλο ο ενας... μεγαλο και σε κορνα ο αλλος... κανενα λαμπατο εχεις φτιαξει και οι δυο...
Και τρεχει ο Στελιος για διαβασμα...
Και εσυ θα μου πεις για αυτα του διαβολου, σωστο μαυρο, core avc και τετοια...
Παίδες άν και ξύπνησα στίς 7 το πρωί και ήμουν χτές εντελώς πτώμα απο 15 ώρες δουλειά πέρασα υπέροχα..

Τελικά έχει μεγάλη πλάκα ότι μέ ένα απλό κάλεσμα μαζεύονται ανά πάσα στιγμή 50-55 παλαβοί πού ενώ η επομένη είναι εργάσιμη κάθονται μέχρις τίς 3 τουλάχιστον το βράδυ..

Αυτή η ´ιδιομορφία´τού Χώρου μας δέν υπάρχει λέμε μέ τίποτα.:grinning-smiley-043:

Ηξερα πολλούς φίλους ήδη,αλλά γνώρισα και άλλους εκλεκτούς..

Τά σέβη μου στην Κάλλη πού άντεξε τά πάντα από μιά τρελλή αντροπαρέα τού Αρσενικού Αναμορφωτηρίου ´Η Στεφανία´...Την αισθανόμουν νάχει γύρω τής καμιά 50αριά Σπύρους Καλογήρου.:flipout::worshippy

Ο Τzimisce μέ δωροδοκούσε συνεχώς προσπαθώντας νά μέ πείσει ότι πρέπει νά τόν αφήσουμε νά γράψει πόνημα στην Μουσική μέ θεμα :'Yγροβιότοποι -Πράσινη Ανάπτυξη και ο Λιάκος τό δελφίνι´..:flipout::flipout:
Χάρηκα πού σάς είδα όλους .

Είμαστε πραγματικά γιά δέσιμο..:grinning-smiley-043

Σπυρο ετσι ειναι, ειναι εντυπωσιακο πως απο το πουθενα γινεται να μαζευτει μια παρεα απο καθε γωνια της Αττικης. Με κεφι και καλη διαθεση ολα γινονται τελικα. Και λιγο "λασκαρισμενη βιδα" βεβαια :grinning-smiley-043

Η Κάλλη ειναι εξοπλισμενη με απιστευτες αντοχες! Duracell

Οσο για το πονημα του Tzimisce, πρεπει να οργανωθει ταχιστα, και μια press conference για την παρουσιαση ειναι επιβεβλημενη :grinning-smiley-043

Και εσυ γλυκουλης εισαι βρε! (in a manly way παντα, μη μας παρεξηγησουν) :flipout:
Τωρα αν γινεται να βρουμε ενα μαγαζι με χωρο γιατι ειμαστε και αρκετοι, μη μας ματιασω, που να παιζει καλυτερη μουσικη, even better. Πειτε μονο που και ποτε. Αν τωρα το μαγαζι εχει και το bloody εκτος απο τη Μαιρη αυτο θα ειναι ιδανικο! Εγω ετσι κι αλλιως πινω το ιδιο αναψυκτικο με το Δημητρη Θ. οποτε δεν μας πειραζει.

Αφού Σπύρο προσπαθούσε να ''γίνει'' λίγο ο Μπάϊρας και ξεκλήρισε όλη την οικογένεια της Μαίρης και πάλι τίποτα.

τα καλυτερα χανω γμτ....:icon15:

Zητώ ταπεινά συγνώμη, μιας και έπρεπε να φύγω εξαιρετικά νωρίς ένεκα αυξημένων επαγγελματικών τον τελευταί καιρό.

Χάρηκα όμως για την απίστευτη παρέα, πέρασε ευχάριστα η ώρα!

Τι να γράψω για τους παλιούς με τους οποίους γνωρίζαμστε αρκετά καλά, τέτοιες συναντήσεις γίνονται περισσότερο να διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών μας πέρα από το πληκτρολόγιο.

Ενα ευχαριστώ από μένα στην Κάλλη, στον Εcodrifter, Opsim ( νομίζω ότι θα σε θυμηθώ ακόμη και μεθαύριο:flipout::flipout:), στον κύριο Ortho, στον Στελάκη, στον ΚΟΨ:grinning-smiley-043 άφησα τελευταίο τον πιτσιρικά ΜΑΕΣΤΡΟ, που πρέπει να εμφανίζεται συχνότερα, την επόμενη φορά ΔΕΝ θα κρατάω τον Θ!!:flipout:

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Οι σοβαρές συναντήσεις γίνονται στο κέντρο ρε Μανωλάκο, τι περίμενες στα Β.Π.; ΚΑΠΗ και μπόμπες...

Τον Πολιτισμό τον προάγει η Μονμάρτρη, όχι η γειτονιά του Roland Garros ρεεεεεε! :flipout:

Οι σοβαρές συναντήσεις γίνονται στο κέντρο ρε Μανωλάκο, τι περίμενες στα Β.Π.; ΚΑΠΗ και μπόμπες...

Τον Πολιτισμό τον προάγει η Μονμάρτρη, όχι η γειτονιά του Roland Garros ρεεεεεε! :flipout:

Οχι και Β.Π. ρέ σύ.Μέ λίγη προσπάθεια κατηφόριζες στήν Μεσογείων.:flipout::flipout:
Καί βάλε τίς μπόμπες σέ εισαγωγικά γιατί ο διάολος έχει πολλά ποδάρια.:BDGBGDB55:
Υ.Γ.
Παρέλειψα νά αναφέρω οτι ο Vasilis-T προσέφερε κόκκινο τσίγκινο σωβρακάκι (:music-smiley-005:)γιά τήν περίοδο πού περνάμε...
Το κόκκινο πάρτο όπως θές μιάς και είσαι πέραν τών άλλων καί σύγγαυρος.:drummer:

Re: Απάντηση: Re: Μουσική συνάντηση με ολίγη από... Hi-End!

Οχι και Β.Π. ρέ σύ.Μέ λίγη προσπάθεια κατηφόριζες στήν Μεσογείων.:flipout::flipout:
Καί βάλε τίς μπόμπες σέ εισαγωγικά γιατί ο διάολος έχει πολλά ποδάρια.:BDGBGDB55:
Υ.Γ.
Παρέλειψα νά αναφέρω οτι ο Vasilis-T προσέφερε κόκκινο τσίγκινο σωβρακάκι (:music-smiley-005:)γιά τήν περίοδο πού περνάμε...
Το κόκκινο πάρτο όπως θές μιάς και είσαι πέραν τών άλλων καί σύγγαυρος.:drummer:

Το θέμα ρε Σπύρο είναι με λίγη προσπάθεια να κατηφορίζεις στη Στουρνάρη...:flipout: Έτσι ώστε να μπορείς να κρυφτείς αν χρειαστεί μετά τη χρήση της μπόμπας...(ποιο πλήκτρο είναι τα εισαγωγικά είπαμε...? :flipout:)

Στο κόκκινο έχω μια αδυναμία είναι η αλήθεια...

Re: Απάντηση: Re: Μουσική συνάντηση με ολίγη από... Hi-End!

Υ.Γ.

Είσαι απαράδκετος, έχασα δηλ. το καλύτερο!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μουσική συνάντηση με ολίγη από... Hi-End!

Είσαι απαράδκετος, έχασα δηλ. το καλύτερο!!

Ευτυχώς πού δέν επιτράπηκαν οι φωτογραφίες...Ασε πού μόλις τόδε ο Afam κιτρίνισε.:flipout::flipout:
Sorry Antonis(η συνήθεια βλέπεις).

Τέτοια διαβάζω και βλαστημάω την τύχη μου την Γ@μ@μ&νη !!!!:rifle:

Αντε τώρα να σας ξαναπετύχω όλους μαζί,στο τόσο χαλαρό και άνετο.
Και με μια Γυναίκα-κόντρα σε τόσους μαντραχαλάδες.!

Δεν υπάρχει η ατυχία μου ρε παιδιά, δεν υπάρχει...

Υ.Γ. Πάρκι είχε ο μαγαζίς ή περιφερόσασταν σαν τον Επιτάφιο μέχρι να (μ)παρκάρετε ?