Παπαδοπουλος Γιαννης
Established Member
Στη περίπτωσή μου, σύνολο
Γιού αρ πρόμπαμπλυ μιστέϊκεν
Παμε για
Στη περίπτωσή μου, σύνολο
Καλως ηρθες στην παρεα.
Δυστηχως και η μουσικη για να επιβιωσει χρειαζεται και ακροατες.
Αν δεν πουλανε οι εταιριες δισκους θα κλεισουν. Αρα εχουν την αναγκη των μουσικοφιλων και των μηχανοφιλων. Μαλιστα οι περισσοτεροι δισκοι ειναι εμπορικοι και τα θυματα ειμαστε εμεις.
Καλα αναφερεις για συναυλιες αλλα πολοι ζουνε σε επαρχιακη πολη, και συναυλιες σπανια. Βαλε και τα παιδια χρονος μηδεν, για να πας σε καποια μεγαλη πολη να ακουσεις.
Για τα ψηφιακα μεσα που αναφερεις υπαρχουν και λαμπατα CDplayer με καταπληκτικη αποδοση.
Εγω προσωπικα πολλες φορες ευχαριστηθηκα την μουσικη στο σπιτι, σε συγκριση με την ζωντανη, γιατι ετυχε να ειναι πολυ δυνατη η ενταση να υπαρχουν μικροφωνισμοι, να υπαχει πολυ καπνος και περιβαλον χαλια.
Αυτα με αγαπη.
Για να τελειωνει η ιστορια οτι το hi-end δεν μπορει να προσεγγισει το Live θα σας πω μια εμπειρια μου.
Βαρειά κουβέντα και μάλιστα όταν βασίζεται σε μια εμπειρία.
:smile:
Προφανώς Μιχάλη δεν έχεις βρεθεί σε συναυλία Heavy Metal.![]()
IT'S UNPISTAVABLE!!!! CONGRATULATIONS!!!!Για να τελειωνει η ιστορια οτι το hi-end δεν μπορει να προσεγγισει το Live θα σας πω μια εμπειρια μου. Την παρασκευη ημουν στο Μεγαρο. Τα εργα ηταν η 19η του Beethoven κονσερτο για πιανο. Στη θεση του πιανου η διασημη Νελλυ Σεμιτεκολο. Στη συνεχεια η 5η του Μαλερ. Ολα απο την κρατικη ορχηστρα. Καθομουν στη 5η σειρα ακριβως πισω απο το μαεστρο. Αν ηταν ολο το Μεγαρο αδειο και μου ελεγες που ηθελες να καθησεις θα καθομουν στη θεση μου καθησα. Πραγματικα ημουν στο ιδανικοτερο μερος για συγκριση με ενα ηχοσυστημα και για την ολοκληρωτικη εμπειρα του Μεγαρου. Ε λοιπον σας πληροφορω οτι οταν εκλεινα τα ματια μου ειχα τη ψευδαισθηση οτι αυτο που ακουγα θα μποσουσε να προερχεται και απο το ηχοσυστημα μου. Οχι παντα αλλα τις περισσοτερες στιγμες. Ας πουμε σε καποια βαθια χαμηλα στη 5η του Μαλερ αυτο ειναι απλα αδυνατο εκτος αν εχεις το τελειο χωρο, αλλα οπως σας ειπα ανετα μπορουσα να συγκρινω αυτο που ακουγα με το δικο μου συστημα αρκετες φορες. Ολα αυτα σε συσκριση με τα δισκακια της Deutsche Grammophon που εχω. Αυτα.
Φίλε κάνε διόρθωση. Ο Μπετόβεν έγραψε 9 συμφωνίες και 5 κοντσέρτα για πιάνο. Τί τελικά άκουσες; Λ.Σ.Για να τελειωνει η ιστορια οτι το hi-end δεν μπορει να προσεγγισει το Live θα σας πω μια εμπειρια μου. Την παρασκευη ημουν στο Μεγαρο. Τα εργα ηταν η 19η του Beethoven κονσερτο για πιανο. Στη θεση του πιανου η διασημη Νελλυ Σεμιτεκολο. Στη συνεχεια η 5η του Μαλερ. Ολα απο την κρατικη ορχηστρα. Καθομουν στη 5η σειρα ακριβως πισω απο το μαεστρο. Αν ηταν ολο το Μεγαρο αδειο και μου ελεγες που ηθελες να καθησεις θα καθομουν στη θεση μου καθησα. Πραγματικα ημουν στο ιδανικοτερο μερος για συγκριση με ενα ηχοσυστημα και για την ολοκληρωτικη εμπειρα του Μεγαρου. Ε λοιπον σας πληροφορω οτι οταν εκλεινα τα ματια μου ειχα τη ψευδαισθηση οτι αυτο που ακουγα θα μποσουσε να προερχεται και απο το ηχοσυστημα μου. Οχι παντα αλλα τις περισσοτερες στιγμες. Ας πουμε σε καποια βαθια χαμηλα στη 5η του Μαλερ αυτο ειναι απλα αδυνατο εκτος αν εχεις το τελειο χωρο, αλλα οπως σας ειπα ανετα μπορουσα να συγκρινω αυτο που ακουγα με το δικο μου συστημα αρκετες φορες. Ολα αυτα σε συσκριση με τα δισκακια της Deutsche Grammophon που εχω. Αυτα.
IT'S UNPISTAVABLE!!!! CONGRATULATIONS!!!!
Και μάλιστα από δισκάκια και μάλιστα-μάλιστα Deutsche Grammophon. Αυτό και αν δεν είναι UNPISTAVABLE!!!!
Λ.Σ.
IT'S UNPISTAVABLE!!!! CONGRATULATIONS!!!!
Και μάλιστα από δισκάκια και μάλιστα-μάλιστα Deutsche Grammophon. Αυτό και αν δεν είναι UNPISTAVABLE!!!!
Λ.Σ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.