MP3 files στον Dreambox 800

Athanasis

AVClub Enthusiast
3 August 2009
927
Πως παίζουμε MP3 files απο USB η HDD στον Dreambox 800 HD?

Απάντηση: Μέσω Media Player απο το Main menu του Dreambox ....

Thanks

Βασικά το πρόβλημα μου είναι ότι έχω τον Dreambox και το PS3 ενωμένα με την TV και μετά την TV ενωμένη με τον Ενισχυτή.

Προτιμώ τον Dreambox σαν MP3 player γιατί μπορώ να του περνώ Files απο το PC μέσω FTP....

Όμως όταν παίζω mp3 θέλω να κλείνω την TV γιατί είναι και Plasma και δεν πρέπει να δείχνει στάσιμη εικόνα. Όταν κλείνει όμως η TV κλείνει και ο ήχος που στέλνει στον ενισχυτή....

Any ideas συνδεσιμότητας ?

Βασικά το πρόβλημα μου είναι ότι έχω τον Dreambox και το PS3 ενωμένα με την TV και μετά την TV ενωμένη με τον Ενισχυτή.

Προτιμώ τον Dreambox σαν MP3 player γιατί μπορώ να του περνώ Files απο το PC μέσω FTP....

Όμως όταν παίζω mp3 θέλω να κλείνω την TV γιατί είναι και Plasma και δεν πρέπει να δείχνει στάσιμη εικόνα. Όταν κλείνει όμως η TV κλείνει και ο ήχος που στέλνει στον ενισχυτή....

Any ideas συνδεσιμότητας ?
απο την optical out του dream στην εισοδο του ενισχυτή

απο την optical out του dream στην εισοδο του ενισχυτή

Γαμώτο πώς και δεν το σκέφθηκα.

Αν και είμαι ένας πολύ μεγάλος Αναλόγας :singer:. Ο ενισχυτής είναι κόντρα αναλογικός (απο αυτά τα θηρία του παλιού καλού καιρού) χωρίς είσοδο Optical In, αλλά θα βρώ λύση.

Αν μη τι άλλο ηπάρχει και SCART out , αν φυσικά ο ήχος λειτουργεί ταυτόχονα με το HDMI....Με επιφύλαξη....

Νομίζω θα βολευτώ με ένα εξωτερικό mp3 player για να μην επιβαρύνω και άδικα τον Dreambox.....

ThankZy

Θανάσης