ΜΠΑΙΡΑ πολυχρονος

Αειντε Γιώργαρε..
Και απ´εδώ χρόνια πολλά με κέφι και υγεία γιά τά γενέθλιά σου..:ernaehrung004::ernaehrung004:

Σέ καταλαβαίνω αδελφέ...Και εγώ εχω γιορτή και γενέθλια δίπλα-δίπλα και οι γονείς μου ,μού έπαιρναν ένα δώρο και γιά τίς δυό γιορτές.:bigcry::bigcry:
Αυτό μέ καθόρισε απο τότε.:ADFADF1::ADFADF1:
Ετσι μέ έκαναν ´καλό´παιδί και μέ προετοίμασαν νά υποδεχτώ μέ χαρά το Δ.Ν.Τ. γιά το ´καλό μας´..:Banane0::Banane0:

Φέτος οι ευχές είναι double(και εδώ και στην café)
Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ και για τις ευχές και γενικότερα.

Δυστυχώς σε λίγο χρονικό διάστημα οι περισσότεροι από μας αναγκαστικά θα πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται και να λειτουργούν πολύ ατομικά προκειμένου να επιβιώσουν. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον θεωρώ πως πρέπει να κρατήσουμε τα λίγα καλά πράγματα που έχουμε ως χώρα, γιατί από κακά είμαστε πλήρεις.
Αυτό το “Ωπα”(προς θεού όχι του Αλκαίου), που έχουμε ως λαός πρέπει να το διατηρήσουμε ως κόρη οφθαλμού. Γιατί είναι από τα λίγα πράγματα που υποδηλώνουν το “εμείς”.
Και με κάθε ευκαιρία γιορτές, γενέθλια κλπ να βρισκόμαστε με τους δικούς μας ανθρώπους και να του "δίνουμε να καταλαβαίνει" Και να ξαναγυρίσουμε στο τραπέζι της Κυριακής. Στα ουζάκια στα κρασάκια και οπουδήποτε αλλού μας κάνει κέφι. Αυτά δεν θα μας τα πάρουν! Και αν είχαμε ένα λόγο για να διασκεδάζουμε και να κάνουμε νταβαντούρι με τους φίλους μας τώρα έχουμε περισσότερους.
Πράγματα γραφικά ίσως, που όμως αποδεικνύεται πως κάποιους τους ενοχλούν πολύ για αυτό και τα χλευάζουν συνεχώς.

Συγχωρήστε μου την φλυαρία……αλλά μιας και έχω γενέθλια είπα να το εκμεταλλευτώ :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: ΜΠΑΙΡΑ πολυχρονος

Αειντε Γιώργαρε..
Και απ´εδώ χρόνια πολλά με κέφι και υγεία γιά τά γενέθλιά σου..:ernaehrung004::ernaehrung004:

Σέ καταλαβαίνω αδελφέ...Και εγώ εχω γιορτή και γενέθλια δίπλα-δίπλα και οι γονείς μου ,μού έπαιρναν ένα δώρο και γιά τίς δυό γιορτές.:bigcry::bigcry:
Αυτό μέ καθόρισε απο τότε.:ADFADF1::ADFADF1:
Ετσι μέ έκαναν ´καλό´παιδί και μέ προετοίμασαν νά υποδεχτώ μέ χαρά το Δ.Ν.Τ. γιά το ´καλό μας´..:Banane0::Banane0:
Ιδέα για μεγάλο μέτρο. Τα παιδιά να γέννιουνται σε ημερομηνίες που έχουν γιορτή η παππούδες τους. Απόκλιση τριών ημερών και πάνω φορολογείται:flipout:

Χρόνια Πολλά Γιωργάκη μας ,με πολλές ευχές έστω και κοντά κοντά.

Και μη το αδικείτε το παιδί ρε σείς.
Πόσα χρόνια είχε να "γιορτάσει" κανονικά ο αη-Γιώργης..
Ολο Πασχαλιάτικα έπεφτε και τη μετέφεραν την γιορτή.!!
Ε, φέτος είναι ..doppel fest !:ernaehrung004:

Και πάλι να ζήσεις Γιώργο !

Υ.Γ. Το ήξερα οτι ήσουν μεγαλύτερος !!!:Banane0:

Χρόνια πολλά κι από μένα George!Υγεία κι ευτυχία σε σένα και σ αυτο αυτούς που αγαπάς...:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: ΜΠΑΙΡΑ πολυχρονος

Gιωργαρε
αυτον τον σπαρκ να εβγαζες ........
οne more time :Banane0::music-smiley-005:
χρονια σου πολλα και καλα

.

Να το βγάλω …..οκ……… and then?Ti?Ένας funk δίσκος για παράδειγμα? Πόσοι μπορούν να καταλάβουν ότι το funk δεν είναι απλά μια χαρούμενη χορευτική μουσική?. Ότι είναι η οργή μετά την λύπη? Το μεταίχμιο πριν την λύτρωση….. Λίγοι, και δεν μπορώ να τους κατηγορήσω, αφού συχνά και εγώ με λάθος οπτική το βλέπω.
Από την άλλη sparks είμαστε όλοι μας, με πολύ ευκολία(αρκεί να το αφήσουμε να συμβεί) Ασχέτως με τι αντιστάσεις που πιθανότατα να έχουμε…..
Μην κοιτάς που είμαστε όλοι υπό μιαν έννοια “Στραβόξυλα” και αντιστεκόμαστε. Όλοι sparks είμαστε!
Make it happen!!!!