Μπακάλικος τρόπος pre-outs. Αξίζει;

Re: Μπακαλικος τροπος pre outs.Αξιζει?

Γεια σας,εχω ενα marantz 1501 με τον οποιο ειμαι απολυτα αυχαριστημενος.Θελω να κανω μια αναβαθμιση στα ηχεια μου και θελω να αγορασω τα focal dome για R-L(εχω το sub jamo 200).Επειδη ειναι ομως απαιτητικα απο οτι ακουω σκεφτομουν αυτη τη λυση http://www.crutchfield.com/p_543ADP...aker-level-to-Line-level-Adapter.html?tp=9070
επειδη δεν εχει ο ενισχυτης μου pre outs και αγορα ενος δικαναλου.Τι λετε?

ή εγώ δεν καταλαβαίνω ή ....

εγώ απο εδώ καταλαβαίνω τα εξής.
έχω έναν ολοκληρωμένο.
Θέλω να πάρω άλλα ηχεία.
Μου είπαν ότι είναι "απαιτητικά" άρα θέλω έναν τελικό να τα οδηγήσει.
Για να βάλω όμως τελικό, επειδή ο ολοκληρωμένος δεν έχει pre out θα βάλω αυτό το πράγμα.

Απαντώ.
Αν θέλεις να πάρεις καλύτερα ηχεία και νομίζεις ότι αυτά είναι αυτά που θες, πάρτα και βάλτα.
Αν και μέχρι τώρα δεν ξέρουμε ποια είναι τα νυν ηχεία.
Στις κατηγορίες αυτές μηχανημάτων δεν κερδίζεις τίποτα από το να υπάρχει άλλος ενισχυτής για τα μπροστινά.

Φίλε Βαγγο πες μας σε παρακαλώ εκτός από τον 1501 τι άλλο υπάρχει στο σύστημα.
ηχεία, πηγή, surround

ΗΧΕΙΑ jamo a 102 hcs
WESTERN DIGITAL TV LIVE
LAPTOP HTPC
Αυτο που θελω ειναι επειδη εχω μετακομισει σε πολυ μεγαλυτερο σπιτι παιζω σε μεγαλυτερη ενταση στον ενισχυτη και τα μπροστινα ηχεια χανουν την καθαροτητα τους οταν δυναμωνει το volume(λογικο..)σκεφτομουν τα focal dome για μπροστινα με το δικο μου sub που με καλυπτειΑμα τα σηκωνει ο ενισχυτης μου(ειχα διαβασει οτι ειναι απαιτητικοι σε ενισχυτη(εξισου και η ερωτηση για ολοκληρωμενο) ειμαι ενταξει(δεν θελω πιο δυνατα σε ενταση θελω πιο καθαρα-με δορυφορους) οποτε θα προχωρησω στην αγορα τους (ερχεται γιορτη και γενεθλια:guitarist:)και βλεπουμε!!Ευχαριστω παντως για τις γνωμες σας.

Last edited:

τώρα αρχίζουμε να καταλαβαινόμαστε.
Θα πρότεινα να πάρεις δυό μπροστινά ηχεία βάσης (όχι τα φοκαλ) αξιοπρεπή, γύρω στα 10-15 λίτρα όγκο και να διατηρήσεις ως περιφερειακά τα υπάρχοντα, καταργώντας τα μπροστινά jamo.
όταν ακούς μουσική θα επιλέγεις direct ή stereo (ό,τι δίνει ο ενισχυτής) και όταν βλέπεις ταινίες 5.1