μπανανα σε εξοδους ηχειων denon 3808

vasilisnt

Established Member
21 July 2007
294
Αθήνα
μηπως γνωριζει κανεις πως μπορω να συνδεσω μπανανες στις εξοδους ηχειων του denon ?
σε αλλο ενισχυτη δικαναλο που εχω ταιριαζουν μια χαρα αλλα στον denon δεν...

ευχαριστω

μηπως γνωριζει κανεις πως μπορω να συνδεσω μπανανες στις εξοδους ηχειων του denon ?
σε αλλο ενισχυτη δικαναλο που εχω ταιριαζουν μια χαρα αλλα στον denon δεν...

ευχαριστω

ποιο ειναι ακριβως το προβλημα?

Απ' οσο ξερω ο 3808 εχει κανονικες εξοδους ηχειων και δεχεται τις μπανανες, εσυ τι ειδους μπανανες εχεις που δεν κανουν??? καμμια φωτο ισως???

the problem is.... the problem is....που λεει και το τραγουδι...

το προβλημα ειναι οτι η διαμετρος της μπανανας ειναι μεγαλυτερη απο την εισοδο που εχει το πλαστικο καλλυμα που σφιγγει το καλωδιο του ηχειου (στον denon). (ισως δεν τα περιγραφω καλα αλλα δεν ειμαι και ο πλεον ειδικος συγνωμη :slapface: )
η ιδια μπανανα σε ενα δικαναλο στις αντιστοιχες μπορνες που εχει για τα ηχεια θηλυκωνει μια χαρα...

komhst ελεγα να βαλω μπανανες για να μην εχω δυο καλωδια ανα ηχειο να τρεχουν μεσα στο σαλονι αλλα μονο ενα που θα το τοποθετω μια στο a/v ενισχυτη και μια στον δικαναλο....

βρε λες? :)
τι να κανω? να ξεβιδωσω τις μπορνες ? χτες ημουν ετοιμος να τις σπασω απο το πολυ ξεσφιξιμο....!

βοηθειαααααααααααα!!!

βρε λες? :)
τι να κανω? να ξεβιδωσω τις μπορνες ? χτες ημουν ετοιμος να τις σπασω απο το πολυ ξεσφιξιμο....!

βοηθειαααααααααααα!!!

Τι δουλεια εχει το ξεσφιξιμο???

Οπως κοιτας τον ενισχυτη απο πισω δες στο κεντρο της μπορνας εχει μικρες μαυρες ταπες. Προσεκτικα με κατι αιχμηρο ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τις βγαζεις.

Οι τάπες στους Denon έχουν και μικρές τρυπούλες για να μπορέσεις να βάλεις μέσα κατσαβιδάκι και να τις τραβήξεις... :)
Αυτό είναι προφανώς το "πλαστικό που σφίγγει το καλώδιο" που αναφέρεις παραπάνω. -bye-

Ακόμη περισσότερο από κατσαβιδάκι, ίσως σε βοηθείσει μια ατσαλόβιδα. Την τοποθετείς στην μικτή τρυπόυλα της τάπας (άκου περιγραφή τώρα!!!) δίνεις κανά - δυο στροφές να σφηνώσει την τραβάς και Voilá. Εγω στον 3805 αυτό έκανα (και τον δικάναλο). Δε νομίζω να έχει αλλάξει τόσο πολύ πια η τχνολογία.

ευτυχως τα καταφερα ευκολα και χωρις ζημιες... μου ειχε φανει δυσκολοτερο το εργο...!

ευχαριστω για την βοηθεια και παλι...