Μπανάνες

ecodrifter

Supreme Member
27 January 2009
3,012
Κυκλοφορει σε εξαπλο Cd που περιλαμβανει την stereo (1), την mono (2) version, το Chelsey Girl της Nico remastered (3), μια bootleg studio ηχογραφηση (4) και ενα live ηχογραφημενο ολοκληρο απο εκεινη την εποχη (5,6).
http://www.amazon.com/Velvet-Underg...1352377250&sr=8-1&keywords=velvet+underground

Η υποσχεση: οτι ο ηχος ειναι ανεπαναληπτος σε βαθμο που να κλαινε οι γιαπωνεζοι...
συν αρκετες εναλλακτικες εκτελεσεις
τετοια μερα, τετοια λογια βεβαια

Οι επανεκδόσεις και τα κόλπα μου είναι επιεικώς αδιάφορα, αλλά η Μπανάνα είναι ΚΤΓΜ ο μεγαλύτερος/ καλύτερος/ σημαντικότερος ροκ δίσκος όλων των εποχών.

Κυκλοφορει σε εξαπλο Cd που περιλαμβανει την stereo (1), την mono (2) version, το Chelsey Girl της Nico remastered (3), μια bootleg studio ηχογραφηση (4) και ενα live ηχογραφημενο ολοκληρο απο εκεινη την εποχη (5,6).
http://www.amazon.com/Velvet-Underg...1352377250&sr=8-1&keywords=velvet+underground

Η υποσχεση: οτι ο ηχος ειναι ανεπαναληπτος σε βαθμο που να κλαινε οι γιαπωνεζοι...
συν αρκετες εναλλακτικες εκτελεσεις

for diehard fans only¨: η μπανάνα, από μόνη της, είναι υπερ-αρκετή για όλους τους υπόλοιπους.
είμαι diehard φυσικά, δεν το συζητάμε.
αλλά, αν αυτό σας βοηθάει, με καλύπτει απόλυτα το 1969 Live.
και, φυσικά, το The Bootleg Series Vol. 1 - The Quine Tapes.
προϋποτίθεται, φυσικά, να έχετε πέτσινα αυτιά γι αυτό το τελευταίο.

Πίναμε πριν χρόνια μπύρες στο ντορέ με τον γέροντα και μας έλεγε για μια καινούρια έκδοση με τις τοιχογραφίες του Μανουήλ Πανσέληνου.

Η κανονική έκδοση έλεγε ότι θα βγει χαρτόδετη ενώ υπάρχει και η έκδοση σε ιλλουστρασιόν χαρτί και ξύλινη θήκη σε εκατό αριθμημένα αντίτυπα.

Α! είπε η ομήγυρη γι αυτούς που θέλουν πλήρη πιστότητα χρωμάτων;;;

Όχι! είπε ο γέροντας, για τους μλκες.

έχει κι αλλού πορτοκαλιές.....
όχι μόνο μπανάνες...

theallmanbros-eatapeach-cover.jpg

Και η εκπληξη ηρθε απο την Γερμανια....
Η απολυτη μπανανα δεν εχει μπανανα στο εξωφυλλο. Στον αδιακοπο αγωνα για την καλυτερη εκδοση επεσα πανω σε αυτο :

velveten deutch.JPG

Γερμανικη Polydor, συλλογη που περιεχει ολα τα κομματια απο την μπανανα και... οτι καλυτερο εχω ακουσει μεχρι τωρα σε βινυλιο - και εχω ακουσει πολλα (Να αναφερω τα: Ολα τα Ελληνικα, Ιταλικη polydor, το απαραδεκτο four man with bears, , κανα δυο Αμερικανικα,το mono version (οχι το 45th anniversary, το προηγουμενο κ.α). Χτυπηστε το αλυπητα οπου το βρειτε.

Που την ανακάλυψες; Πραγματικά εξαιρετικές βυνιλιακές γερμανικές συλλογές των '70ς, από όλες τις απόψεις. Έχω στη συγκεκριμένη σειρά, τους Allman Brothers και τους Cream, οπότε δεν αμφιβάλλω και για αυτή.
Μπράβο για την κίνηση...

Δεν ηξερα οτι ειναι και οι υπολοιπες ετσι. Θα ψαξω για cream ;-) .

Παρελαβα σημερα τα mono Των Velvet. Την ψιλοπατησα γιατι πιστευα οτι το cover ειναι τσαντα μεταφορας δισκων, αλλα ειναι ζωγραφια σε χαρτονι :-( . Αυτα συμβαινουν οταν αγοραζεις την πρωτη μερα κυκλοφοριας. Ακροαση και εντυπωσεις σε 2-3 μερες...

IMG_0954.jpgIMG_0957.jpg

Στην φωτο εδω φαινεται ξεκαθαρα πως ειναι εξωφυλλο απο χαρτονι. Στη φωτογραφια του amazon και γενικα στην promo phto Της εταιριας μοιαζει με τσαντα.