ΜΠΑΝΑΡΕΤΕ ΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΩ

Δημήτρης Θ.

AVClub Fanatic
17 June 2006
12,626
Μετά από διαγραφή μηνύματός μου σχετικά με την συζήτηση περί βυνιλίων και ψηφιακών, θέλω να πληροφορήσω τα μέλη του avclub, ότι:
1.Δεν έβρισα ούτε μίλησα σε βάρος κάποιου.
2.Δεν πρόσβαλα κανέναν
3.Είπα με χιουμοριστική διάθεση την άποψή μου για τα βυνίλια.
4.Το μύνημά μου διαγράφηκε σχεδόν μια ώρα αφού το είχα βάλει και δεν με ενημέρωσε ο διαχειριστής που το έκανε όπως λένε οι κανόνες (που μάλλον ισχύουν όπου βολεύει)
5.Αν νομίζουν κάποιοι απ την διαχείριση ότι θα με φιμώσουν ή θα λέω μόνο ότι τους γουστάρει, είναι γελασμένοι (πληθυντικός μιας και δεν ξέρω ποιός ή ποιοί το έκαναν)
6.Αν θέλουν να με μπανάρουν ας με μπανάρουν. Όσο όμως είμαι ακόμα μέλος του avclub, θα λέω πάντα την άποψή μου.
7.Η μεροληψία είναι εμφανής (όχι μόνο στην περίπτωσή μου) και πάρα πολλά μέλη το έχουν καταλάβει.
8.Μπορεί να διαβάζουν τα ΠΜ κάποιοι και να ενοχλούνται αλλά η επικοινωνία μεταξύ των μελών γίνεται και εκτός AVClub
9.Αν κάποιοι απ τους διαχειριστές θέλουν το AVClub να αποτελείται από άτομα που δεν έχουν γνώμη, ας μου το πουν, να αυτομπαναριστώ.

Θέλω να πιστεύω ότι το σβήσιμο του μηνύματός μου ήταν μια μεμονομένη κίνηση από κάποιον διαχειριστή και όχι αποτέλεσμα απόφασης από όλη την διαχειριστική ομάδα.

Δημητρη
δεν γινεται αυτη η κουβεντα να γινει με pm?
τουλαχιστον μεχρι να αποσαφηνιστουν τα αιτια και να δοθουν εξηγησεις ?

Σε ποιόν να στείλω PM? Ξέρω ποιός το έκανε και γιατί?
(Ξέρω δλδ. και ποιός και γιατί αλλά δεν έχω αποδείξεις)
Θα τον παραδεχτώ αν βγει ΔΗΜΟΣΙΑ και το πει

θελω να πω οτι -γνωμη μου- στειλε pm στους super moderators συζητα το κι αν ακομα εχεις προβλημα και νομιζεις οτι εχει σημασια βγες και πεστο....
Αλλα με αυτον τον τιτλο και χωρις να εχεις μιλησει ακομα με καποιον ειναι καπως προωρο...δεν νομιζεις ?

Εδώ και πάρα πολλά χρόνια σε όλα τα forums,ο διαχειριστής που σβήνει ένα μήνυμα,συνήθως ΑΜΕΣΑ αιτιολογεί και το λόγο που το κάνει.

Δημήτρη, αν και είμαι πολύ κατά του να σβήνονται μηνύματα χωρίς πραγματικά σπουδαίο λόγο, πιστεύω ότι όντως έπρεπε να διαχειριστείς με ΠΜ το θέμα. Πριν από αρκετό καιρό το ίδιο έπαθα εγώ, όταν μου διεγράφη ένα thread, χωρίς καμία προειδοποίηση. Απέστειλα και στους 2 διαχειριστές εκείνης της κατηγορίας ΠΜ και κατόπιν δικής μου επισήμανσης ότι δεν είχα παραβιάσει τον εσωτερικό κανονισμό του φόρουμ, συμφωνήσαμε και το ξανα-ανάρτησα. Θα σου έλεγα να κάνεις το ίδιο.

Αν νομίζει κάποιος απ την διαχείριση ότι κακώς έγραψα ότι έγραψα, ας διαγράψει το τόπικ

και για να θεσω και κατι αλλο.
Οι διαχειριστες επειδη δεν ειναι εμμισθοι δεν ειναι παντα και ολες τις ωρες on line... ας δινουμε καποιο χρονο σε τυχον ερωτησεις και αποριες ....μεχρι να απαντηθουν....υπαρχει πολυς κοσμος που γραφει πραγματα και πρεπει να ελεγχονται..

και παλι καλα να λεμε

Επιστημονικές έρευνες που έγιναν στίς Η.Π.Α. κατά την διάρκεια μιάς πολύ μεγάλης απεργίας τών γιατρών,στην Αμερική ,προ δεκαετίας, έδειξαν ότι μειώθηκαν τα επείγοντα περιστατικά αλλά και οι θάνατοι........κατά την διάρκεια τής απεργίας.......

Απαντηση υπαρχει εκει οπου δημιουργησε το θεμα το μελος Θεοδωρόπουλος στη HiEnd στα ψηφιακά βινύλια.