Mπαταρια βιντεοκαμερας - σωστή τάση..

kisto

New member
22 August 2011
84
Αθηνα
Καλησπερα σε ολους!! εχω την panasonic SD800 και θελησα να παραγγειλω μια μπαταρια απο το battery upgrade ετσι οταν επελεξα την καμερα μου με εβγαλε σε αυτη τη σελιδα
http://www.batteryup...roupId/49439737

και παραγγειλα την VW-VBN390 επειδη είδα οτι εχει το μεγαλυτερο αποθηκευτικο χώρο (3300mah) ωστοσο τα κινεζακια εκει μου ειπαν οτι δεν ειναι σωστη επιλογη για την καμερα μου κ οτι αν επιθυμω να την αλλαξω με την VBN130 (1050mah) κοιταζοντας λίγο πιο προσεχτικα εγω στο site ειδα οτι η 390 δινει 7,4 ταση ενω η 130 7,2.
η καμερα που εχω στο σπίτι εχει 7,2 (1250 mah) οποτε θεώρησα οτι ενδεχομενος για αυτο μου λενε οτι δεν κανει κ ετσι δεχτηκα να αλλαξουν την παραγγελια μου. ωστοσο τωρα που ηρθε η μπαταρια αναγραφει επανω 7,4 V 1050 mah ,,, και σκεφτομαι τι γινεται τελικά ??
ενδεχεται να προκαλέσει πρόβλημα στη μηχανή ? στο ebay Που κοιταξα ολες οι μπαταριες οι κινεζικες για τη μηχανη μου δίνουν 7,4 v τι λέτε ?? ευχαριστω εκ των προτέρων

Εχω την panasonic χ900. Όσες μαιμού μπαταρίες πήρα τις πέταξα και αναγκάστηκα να πάρω την γνήσια.

Re: Απάντηση: Mπαταρια βιντεοκαμερας - σωστή τάση..

λόγω διαφορετικής τάσης της πέταξες φοβηθηκες μηπως προκληθεί ζημιά στη συσκευή?? η δεν κράτουσαν? δηλαδη δεν εδιναν τα mah Που ελεγαν και τα εφτυναν?

Δεν είχα πρόβλημα με την τάση.
Η κάμερα την μια δεν την αναγνώριζε για να την φορτίσει και στις άλλες αν και έδειχνε ότι έχει ακόμα 30 λεπτά υπόλοιπο έκλεινε ξαφνικά.

στη δικη μου περιπτωση πιστευεις οτι μπορει να προκληθει ζημιά στη μηχανή το γεγονος οτι η γνησια μπαταρια δινει 7,2 V ενω η μαιμου λεει οτι δινει 7,4Vσε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση!

Ερωτηση σχετικα με μπαταριες ειτε βιντεοκαμετας ειτε φωτογραφικης. Οταν μενει αρκετο καιρο χωρις να χρησιμοποιηθουν ειναι καλο να βγαζουμε την μπαταρια;